Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Godiskaffe

Skrivet av den 20 februari, 2010 i Ditt och datt

Ja nu har kitchen Aiden fÄtt sÀllskap. Jag trotsade snöovÀdret en snabbis ned till stureplan och shoppade en Nespressobryggare med smakbox och mjölkskummare. Tjitjing gnÀllde det till i plÄnkan men ack vad nöjd jag Àr efter första koppen. Ja nu smakar det inte godis kaffet men visst ser det ut som en vÀlorganiserad gottpÄse med alla kaffesmaker i provboxen. De koffeinfria sorterna har jag dock inte plockat upp nÄgra. IstÀllet har jag lagt till nÄgra pepparkakor till M. Hans favorit. Jag vet att jag stretat emot dÄ den inte Àr kritvit och man mÄste ha mjölkskummaren separat. Men den dagen det gÄr att ordna Àr den hÀr till salu för halva priset, för nu vÀntar jag inte lÀngre.

Ska nog gÄ och ta en kopp till.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Godiskaffe”

 1. Det här sa Linda den 20 februari, 2010 klockan 22:07 1

  NĂ€ fyyyy vaad avis jag blir… en sĂ„n vill jag ocksĂ„ ha rĂ„d med… Jag krĂ€ver att fĂ„ smaka en kopp nĂ€sta gĂ„ng jag kommer till huvudstaden

  Hur mĂ„nga koppar du vill 😉
 2. Det här sa Steffe70 den 21 februari, 2010 klockan 9:10 2

  DĂ€r satt den som en flĂ€sklĂ€pp, vĂ€lkommen i familjen. 😀 Livet Ă€r rĂ€ttvist dĂ„ man kan unna sig lite vardagslyx.

  Ja lite som en flĂ€sklĂ€pp, lite för grĂ€ddvit för att vara 100. Men JÄKLIGT mycket godare Ă€n det vanliga kaffet.
 3. Det här sa Linda den 21 februari, 2010 klockan 13:06 3

  Ja jag Ă€lskar den.. sitter jĂ€mt och klottrar. SĂ„ smidigt att kunna sitta i soffan medan de andra tvĂ„ spelar eller nĂ„t. Och inget att stĂ€da undan sen. Perfekt. Jag har hunnit nöta upp ett stift redan. SĂ„ snart mĂ„ste jag köpa nya refill…

  *Ler* vi Àr kreativa pÄ olika sÀtt. Men ohhh vad skönt att slippa plocka fram alla fÀrger vatten etc för att t.ex mÄla akvarell. Kissarna vill gÀrna ligga pÄ papper man hÄller pÄ med dessutom.
 4. Det här sa smĂ€m den 21 februari, 2010 klockan 19:27 4

  ser vĂ€ldigt fint ut 😀 synd att man inte dricker kaffe 😉

  Om du nÄgon gÄng av nÄgon outgrundlig anledning besöker mig ska du fÄ smaka i alla fall. Du kan ju hÀlla ut det om det inte smakar. VÀldigt gott Àr det nÀmligen.
 5. Det här sa Camilla den 21 februari, 2010 klockan 20:41 5

  VĂ„Ă„Ă„gen frĂ„n GĂ€vlejuryn! Superfin! VĂ„ra vĂ€nner har ocksĂ„ en sĂ„n och det blir riktigt gott kaffe. KĂ€nn dig nöjd! 😆

  Ms bĂ€stis S har en. Han har haft en ett bra tag och har tjatat om att vi BEHÖVER en 😉 SĂ„ jag visste att det Ă€r gott. Det Ă€r liksom knappt kaffe lĂ€ngre, det Ă€r godare.
 6. Det här sa Irina den 22 februari, 2010 klockan 17:48 6

  What? Besökte du Stureplan utan att komma och ge mig den dĂ€r autografen? What’s wrong with you, mĂ€nniska? 😉 SĂ€g till nĂ€sta gĂ„ng sĂ„ skĂ„lar vi i Tures latte och tar en nĂ€rmare titt pĂ„ varandra.

  Nespressobryggaren ser cool ut. Personligen gillar sjĂ€lva grejen med att sitta pĂ„ cafĂ© och har dĂ€rför ingen sĂ„n hemma. Och skulle jag ha en hade det nog blivit allvarliga problem med sömnen och darr pĂ„ hĂ€nderna… 😉

  Till mitt försvar kan sĂ€gas att du var pĂ„ kurs! 😉
  Det var dessutom ett spontanköp utan dess like, men nÀsta gÄng jag planerar att vara i de krokarna gör vi upp en plan!

  Godare kaffe gÄr inte att uppbÄda, men sÄ kan jag inte stoltsera med grejen att sitta pÄ café sÄ dÄ jÀmnar det ut sig.