Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

WordPress Komentarssvar – Tutorial

Skrivet av den 15 februari, 2010 i Webbdesign

OK om det finns några fler nördar där ute som vill kunna svara på sina kommentarer utan att använda trådar där alla kan svara. Så finns det ett väldigt enkelt sätt att göra det på. Jag har gjort en skärmdump en av mina cssfiler där jag skrivit in som kommentar hur man gör. filen quicktag.js kan se lite rörig ut men första skärmdumpen visar vart i koden du ska lägga till svarsknappen. (Klicka på bilderna så blir de större.

Lägg till detta i filen du hittar i wp-includes-> js och som heter quicktags.js:

edButtons[edButtons.length] =
new edButton(’ed_svar’
,’svar’
,'<div>’
,'</div>’
,’svar’
)

Sen redigerar du som sagt css-filen, här är ett av mina excempel:

Sen när du vill svara klickar du på redigera istället för på svara:


När du kommer till redigeringsläget har du en ny knapp där ”svar” som du använder precis likadant som alla de andra knapparna.

Easy peasy!

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “WordPress Komentarssvar – Tutorial”

 1. Det här sa Linda den 15 februari, 2010 klockan 21:03 1

  Oj.. nu fick jag ju börja leta.. den heter Jellyka, Saint-Andrews Queen

  Tack… Tror den kan hamna här på sidan rätt vad det är…
 2. Det här sa Zarah-Lou den 15 februari, 2010 klockan 21:32 2

  Wah-wah-wooh-wah! Detta ska jag kolla in mer ordentligt lite senare ikväll eller imorgon när jag känner att jag vill sitta med koder. Har egentligen lite plugg att göra ❓ (känner jag mig själv rätt fastnar jag väl framför datorn hela kvällen istället 😛 )

  I vilket fall – GRYMT!! Ska som sagt kolla igenom detta och testa! Heltklart! 😀

  Lycka till!
 3. Det här sa Irina den 15 februari, 2010 klockan 22:02 3

  I so love it when you talk dirty! 😉 Det är sällan man stöter på heta kodbilder och upphetsande js -beskrivningar i personliga bloggar. Skön omväxling till alla mat- och sminkinlägg som man förväntar sig hitta.

  PS. Den där bilden av Nicke(?) som gäspar är fantastisk. Börjar skratta varje gång jag surfar in här hos dig och får syn på den. Vilket rovdjur!

  M hörde så klar fel när jag sa att snacka kod var ”dirty talk” . Han tyckte inte det var konstigt när man snackar kåt 😕 😐 . Nåja jag varvar det med lite mat då och då och vem vet kanske en vacker dag får jag lust att leta rätt på ett klifritt smink och DÅ!

  Mmmm jag har den bilden som skrivbordsunderlägg både hemma och på jobbet. En av lagerkillarna tycker den är skitläskig (Han har visst katt och getingfobi) Jag tycker han är galet charmig på den bilden 😉 TACK Pelle för att du kom och fotade den säger jag.

 4. Det här sa Irina den 16 februari, 2010 klockan 0:17 4

  NU kom jag på vem katten liknar på den där bilden – det är en korsning mellan Dark Wader och en kobra! Inte att undra på att lagerkillen blir skraj. Men jag tycker som sagt att den är ett mästerverk.

  Ha ha, konstigt att M inte ställde följdfrågor om han verkligen trodde att du ”snackade kåt” här i dina inlägg… 😉

 5. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 16 februari, 2010 klockan 11:51 5

  Hej!

  Jag vill be dig om en tjänst -igen! Förlåt, haha.
  Min pojkväns band är med och tävlar om en plats på RockWeekend 2010. Dom är just nu med i en röstning och det skulle vara så gulligt om du ville rösta.

  Jag ska försöka samla ihop alla som röstar och länka till dem på min blogg i min menyrad.

  Rösta gör du här: http://www.dynamicform.se/database/20-116/Index.asp?Id=0
  Scrolla längst ner så hittar du dem, *ZiKK*.

  Tack så jätte mycket<3
  Kramar Josefin / MiniBellini

  Ledsen Josefin men jag röstar bara om jag vet vad jag röstar på och gillar det. Jag har aldrig hört din pojkväns band. Så det kan jag inte göra.
  Men jag önskar honom i alla fall lycka till.
 6. Det här sa Josefine den 16 februari, 2010 klockan 17:40 6

  Låter som ett projekt för min kommande blogg. Får kika på det då. =)

  Mmm det gäller att kunna plocka fram energi till att bygga det nya.
 7. Det här sa Carina den 16 februari, 2010 klockan 19:58 7

  Nee men skrutt också att ha så ont som du har,
  krya på dig!

  Ja den här gången är allt värre, blir lite orolig.
 8. Det här sa Carina den 17 februari, 2010 klockan 23:37 8

  Du är alltså hemma idag också, hoppas verkligen att du kan se någon ljusare på tillvaron idag än igår, krya på dig!

 9. Det här sa Jennifer den 19 februari, 2010 klockan 4:22 9

  Hej!
  Ramlade precis in i din blogg och det första jag ser är din otroligt imponerande design! 🙂 Sen tycker jag om sättet du skriver på så du kan räkna med en extra läsare.
  Sist skulle jag av ren nyfikenhet vilja veta vilket teckensnitt du använt i headern, där ”My Secret window” är textat 🙂

  Kram Jennifer

  Tack så mycket har länge velat bygga just den här templaten Den är inte klar än men den är så pass klar att det inte märks för dem som inte har alla mina idéer i huvudet. Synd att jag varit så tyst sista veckan då 😉
  Typsnittet heter Carpenter ock kostar knappt 300 kr.
 10. Det här sa Linda den 19 februari, 2010 klockan 20:46 10

  Hoppsan.. inte i form… men förhoppningsvis på bättringsvägen nu?
  magsjuka? blä!!!

  Nä det hade nästan varit bättre.

  Nähä.. finns det nåt som är värre? då är det SYND om dig…

  Det ÄR det