Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skyltjakt…

Skrivet av den 6 februari, 2010 i Ditt och datt

Irina bloggade om en kul skylt (Information med humor). Varför Ă€r inte fler informationsskyltar eller skyltar generellt roligare att lĂ€sa? Har du nĂ„gon favorit skylt? Skyltar man kĂ€nner igen men som fĂ„r ett lite annat budskap Ă€r ocksĂ„ intressanta tycker jag. Jag har tidigare lagt upp den hĂ€r . Skyltarna nedan har jag frĂ€ckt ”stulit” av Irina och frĂ„n Resnyheter hoppas de inte har nĂ„got emot det. Surfandes pĂ„ temat skylta gjorde dessutom att jag hamnade hĂ€r, vilket tilltalade mitt Twilightberoende. Fast jag vet inte jag, vampyrturism i all Ă€ra men hur galen mĂ„ste man vara för att Ă„ka till ett regnhĂ„l frivilligt? Det skulle vara mer för att jag tycker den regnskogen verkar sjukt vacker. Fast ett soligt Kreta lĂ„ter fortfarande mer lockande trots sommarens miss.

NÄja. Som sagt var, har ni nÄgon kul skylt ni kan bjuda pÄ?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skyltjakt…”

 1. Det här sa Irina den 6 februari, 2010 klockan 17:08 1

  Delar gĂ€rna med mig av skyltbilden. 🙂

  Raggarrutan orsakade ett skrattanfall första gÄngen jag sÄg den. Vilken genial idé!

  Skönt, men jag anade det. Det kĂ€nns som om du Ă€r en vĂ€ldigt generös mĂ€nniska. Även om det sĂ€kert finns saker som kan fĂ„ Ă€ven dina klor att Ă„ka ut.
  Fantastisk idé. Dessutom kan jag inte förmÄ mig att ta flygbussen trots att den Àr betydligt billigare. Dessutom Àr man ju garanterad 20 minuter garanterat sÀllskap av nÄgon som Àr öppen för nya idéer.
 2. Det här sa Linda den 6 februari, 2010 klockan 17:27 2

  Svar:Det kommer.. jag lovar. Men jag har Ànnu inte fotat dom. Och hur kul Àr ett skoinlÀgg utan bild??!!!

  Hahah ja hur kul Àr ett sÄnt inlÀgg? Inte alls! VÀntar snÀllt.

  Nu har bus fotat ena skon – ”finskon” – den jag har pĂ„ mig nu. Men den andra skon Ă€r fortfarande nedpackad i skokartongen. Men jag kan hinta om att bus kallar den för födelsedagssko – och det Ă€r INTE för att det Ă€r en finsko utan pga en helt annan anledning. Men det Ă€r en typisk Candygirl-jobbsko.

  Ha ha jag antar att du har finare skor inne Ă€n jag har… du fick ju erbjudande om mina tofflor 😀