Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

OK Nya temat är uppe.

Skrivet av den 5 februari, 2010 i Webbdesign

Vintage Secret har jag döpt det till. Jag hittar fortfarande småfel som ska åtgärdas, men man kan ana hur det är tänkt. Det varierar i utseende lite beroende på vilka sidor ni väljer att gå in på och fler varianter kommer. Men här är smakprov i litet format av det ni hittar på sidan idag. Känns som om det finns mycket jag vill lägga till och fixa med. trivs väldigt bra med det feminina uttrycket. Jag har byggt det med png filer så alla ni som fortafarnde kör IE 6.0 eller lägre, dags att byta browser eller i alla fall uppgradera till 8.0. Taskigt jag vet, men jag kände för att bygga för mitt höga nöjes skull. Det gör ju sidan väldigt grafiktung också. Så bredband är att förorda, men finns det någon som inte kör bredband?

Nå vad tycker ni? Jag är nöjd så länge ingen av mina bloglovin´ besökare får stora krokodiltårar, då får jag väl kanske tänka om lite.

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK Nya temat är uppe.”

 1. Det här sa Linda den 5 februari, 2010 klockan 10:51 1

  Jag hade redan upptäckt att det var olika bilder på olika sidor… jag gillade att du tänkt till och hade manliga attribut på männen och så… mycket snyggt

  Ang. julklappen. Jag har ju verkligen förstått hur mycket kärlek ni får på jobbet. Det måste kännas sköööönt 😉 *fnissar* Och nu har min tändare funkat flera gånger på raken… *gör vågen*

  Ha! klart jag tänker till 😉
  Vilken tur att du inte behöver slänga den. Men en sådan julklapp kan jag faktiskt vara utan känns det som…eller?
 2. Det här sa Vanilla den 5 februari, 2010 klockan 11:17 2

  Jättefint! 🙂

  Tack!
 3. Det här sa LILIJA.COM den 5 februari, 2010 klockan 12:06 3

  Helt klart snyggast hittills :mrgreen:
  Älskar de behagliga & supermysiga färgerna!

  Mmm jag är väldigt nöjd, har velat göra ett tema i de här färgerna länge kanske lite mer rosa. Men jag kan inte hitta min originalbakgrund (Den jag hadde på MSW för 10 år sedan) För den hade jag velat använda. 🙁
 4. Det här sa Maria den 5 februari, 2010 klockan 13:08 4

  Jag tycker det är jättesnyggt :mrgreen:

  Tack! Nu är du kanske med på varför jag velat lösa rubrikproblemet.
 5. Det här sa Steffe70 den 5 februari, 2010 klockan 20:20 5

  Sweet, eftersom jag nästan är blind är det lite svårt att se. Men det är inte alltid praktiskt när det är nice. :mrgreen:

  Vi får skaffa förstoringsglas till dig. Eller glasögon med inbyggd lupp som min mamma har.
 6. Det här sa Carina den 5 februari, 2010 klockan 22:34 6

  Skitsnyggt Cia, oj vad jag gillar detta tema, romantik 🙂

  Mmmm sån jag känner mig på insidan. Fast på utsidan är jag mer tomboy.
 7. Det här sa Linda den 5 februari, 2010 klockan 23:18 7

  orkar inte uppdatera ikväll – tror jag… men det blev thaimat, optiker, två par nya skor,lush, kungkrabba och stooooor isbana.

  Skor ja…dem vill jag se!
 8. Det här sa Åsa den 11 februari, 2010 klockan 11:21 8

  Jättesnyggt! 🙂

  Tack! Japp nu ligger det här och nöts in 😉
 9. Det här sa Annika den 30 augusti, 2010 klockan 18:34 9

  Mjukt, fint å behagligt! Bra jobbat 🙂

  Mmm jag är väldigt nöjd.
 10. Det här sa Kia den 1 november, 2011 klockan 11:05 10

  Ditt nya tema är superfint! Jag skulle också vilja vara duktig på sådant och göra några förändringar, men då Kexet har gjort min design och han inte har så mycket tid till sådant, så får jag nöja mig med min =)

  Jag har en uppvärmd, inglasad balkong så väder och vind kommer inte åt mina lådor.

 11. Det här sa Cia den 1 november, 2011 klockan 15:18 11

  Om jag var du skulle jag börja med att byta till WordPress 😉

  Tycker att designen är fin i grunden… tummen upp till kexet. Jag har heller väldigt lite tid till min. Tack och lov trivs jag ju med den här designen. Har bara uppgraderat den ganska rejält funktionsmässigt framför allt.