Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OK Nya temat Àr uppe.

Skrivet av den 5 februari, 2010 i Webbdesign

Vintage Secret har jag döpt det till. Jag hittar fortfarande smÄfel som ska ÄtgÀrdas, men man kan ana hur det Àr tÀnkt. Det varierar i utseende lite beroende pÄ vilka sidor ni vÀljer att gÄ in pÄ och fler varianter kommer. Men hÀr Àr smakprov i litet format av det ni hittar pÄ sidan idag. KÀnns som om det finns mycket jag vill lÀgga till och fixa med. trivs vÀldigt bra med det feminina uttrycket. Jag har byggt det med png filer sÄ alla ni som fortafarnde kör IE 6.0 eller lÀgre, dags att byta browser eller i alla fall uppgradera till 8.0. Taskigt jag vet, men jag kÀnde för att bygga för mitt höga nöjes skull. Det gör ju sidan vÀldigt grafiktung ocksÄ. SÄ bredband Àr att förorda, men finns det nÄgon som inte kör bredband?





NÄ vad tycker ni? Jag Àr nöjd sÄ lÀnge ingen av mina bloglovinŽ besökare fÄr stora krokodiltÄrar, dÄ fÄr jag vÀl kanske tÀnka om lite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK Nya temat Ă€r uppe.”

 1. Det här sa Linda den 5 februari, 2010 klockan 10:51 1

  Jag hade redan upptĂ€ckt att det var olika bilder pĂ„ olika sidor… jag gillade att du tĂ€nkt till och hade manliga attribut pĂ„ mĂ€nnen och sĂ„… mycket snyggt

  Ang. julklappen. Jag har ju verkligen förstĂ„tt hur mycket kĂ€rlek ni fĂ„r pĂ„ jobbet. Det mĂ„ste kĂ€nnas sköööönt 😉 *fnissar* Och nu har min tĂ€ndare funkat flera gĂ„nger pĂ„ raken… *gör vĂ„gen*

  Ha! klart jag tĂ€nker till 😉
  Vilken tur att du inte behöver slĂ€nga den. Men en sĂ„dan julklapp kan jag faktiskt vara utan kĂ€nns det som…eller?
 2. Det här sa Vanilla den 5 februari, 2010 klockan 11:17 2

  JĂ€ttefint! 🙂

  Tack!
 3. Det här sa LILIJA.COM den 5 februari, 2010 klockan 12:06 3

  Helt klart snyggast hittills :mrgreen:
  Älskar de behagliga & supermysiga fĂ€rgerna!

  Mmm jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd, har velat göra ett tema i de hĂ€r fĂ€rgerna lĂ€nge kanske lite mer rosa. Men jag kan inte hitta min originalbakgrund (Den jag hadde pĂ„ MSW för 10 Ă„r sedan) För den hade jag velat anvĂ€nda. 🙁
 4. Det här sa Maria den 5 februari, 2010 klockan 13:08 4

  Jag tycker det Àr jÀttesnyggt :mrgreen:

  Tack! Nu Àr du kanske med pÄ varför jag velat lösa rubrikproblemet.
 5. Det här sa Steffe70 den 5 februari, 2010 klockan 20:20 5

  Sweet, eftersom jag nÀstan Àr blind Àr det lite svÄrt att se. Men det Àr inte alltid praktiskt nÀr det Àr nice. :mrgreen:

  Vi fÄr skaffa förstoringsglas till dig. Eller glasögon med inbyggd lupp som min mamma har.
 6. Det här sa Carina den 5 februari, 2010 klockan 22:34 6

  Skitsnyggt Cia, oj vad jag gillar detta tema, romantik 🙂

  Mmmm sÄn jag kÀnner mig pÄ insidan. Fast pÄ utsidan Àr jag mer tomboy.
 7. Det här sa Linda den 5 februari, 2010 klockan 23:18 7

  orkar inte uppdatera ikvĂ€ll – tror jag… men det blev thaimat, optiker, tvĂ„ par nya skor,lush, kungkrabba och stooooor isbana.

  Skor ja…dem vill jag se!
 8. Det här sa Åsa den 11 februari, 2010 klockan 11:21 8

  JĂ€ttesnyggt! 🙂

  Tack! Japp nu ligger det hĂ€r och nöts in 😉
 9. Det här sa Annika den 30 augusti, 2010 klockan 18:34 9

  Mjukt, fint Ă„ behagligt! Bra jobbat 🙂

  Mmm jag Àr vÀldigt nöjd.
 10. Det här sa Kia den 1 november, 2011 klockan 11:05 10

  Ditt nya tema Àr superfint! Jag skulle ocksÄ vilja vara duktig pÄ sÄdant och göra nÄgra förÀndringar, men dÄ Kexet har gjort min design och han inte har sÄ mycket tid till sÄdant, sÄ fÄr jag nöja mig med min =)

  Jag har en uppvÀrmd, inglasad balkong sÄ vÀder och vind kommer inte Ät mina lÄdor.

 11. Det här sa Cia den 1 november, 2011 klockan 15:18 11

  Om jag var du skulle jag börja med att byta till WordPress 😉

  Tycker att designen Ă€r fin i grunden… tummen upp till kexet. Jag har heller vĂ€ldigt lite tid till min. Tack och lov trivs jag ju med den hĂ€r designen. Har bara uppgraderat den ganska rejĂ€lt funktionsmĂ€ssigt framför allt.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?