Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snopet

Skrivet av den 6 februari, 2010 i Ditt och datt

Hade planerat en lugn tvÀttstugeftermiddag men ack vad jag bedrog mig, för nÀr jag kollade den bokade tiden var det först imorgon. SÄ nu fÄr jag roa mig hÀr med bloggen istÀllet, stackars mig.

Fast jag har ett annat projekt jag faktiskt hunnit med nu nÀr snön inte rasar in dÄ man öppna balkongdörren. Jag har temporÀrfixat vÄr persienn. plastdelarna den Àr fÀst i har mer eller mindre torkat sönder sÄ det var inte det lÀttaste. Men kanske hÄller den till sommaren dÄ renoveringen ska pÄbörjas sÄ fÄr det bli nya efter det.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snopet”

 1. Det här sa Linda den 6 februari, 2010 klockan 19:52 1

  Det tycker jag man fÄr fixa titt som tÀtt.. jag brukar anvÀnda sÄna dÀr plastflÀrpar man stÀnger brödpÄsar med.. tillklippta dÄ. funkar fint och hÄller ett tag tills dom torkar nÀsta gÄng.

  Jo det Àr twisties jag anvÀnder. men det finns snart inget att fösta dem i i sjÀlva persiennen.

  Förresten.. ikvĂ€ll efterapar vi TL-middag
 och det luktar ljuuuuvligt. U mĂ„ste ju fĂ„ smaka vad vi smĂ€llde i oss. Har dock ingen cheesecake efter men jag ska fixa hallonmousse

  Mmmmm hoppas du fĂ„r till det sĂ„ dĂ€r riktigt bra. Hallonmousse Ă€r inte att förakta. Nu blev jag sugen pĂ„ hallonpaj….
 2. Det här sa Camilla den 6 februari, 2010 klockan 23:07 2

  NÀmen hej, dÀr Àr du ju! Du fÄr inte vara borta sÄ lÀnge!!!
  Och jag blev helt kÀr i din nya design hÀr. SÄÄÄ vacker! Vad duktig du Àr tjejen!

  Ledsen men har jag inget snĂ€llt eller kul att sĂ€ga 😉
  Ja jag Ă€r lite kĂ€r i den sjĂ€lv (Det Ă€r dĂ€rför jag vart tvungen att frĂ„ngĂ„ browserkompabilitet, alltsĂ„ att det ska funka i alla av de vanligaste browsrarna). Jag ville bygga nĂ„got som ser ut som jag vill för de som hĂ€nger med 😉