Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Godisdejt

Skrivet av den 27 januari, 2010 i Ditt och datt

Jag ska trÀffa godisflickan, ja om vi kan ta oss ut imorgon och inte sitter helt insnöade dÄ. Vi hÀr i Stockholm Àr inte lika anpassade för snöovÀder som de frÄn norr. Planen Àr att vi ska kÀka middag tillsammans. Lida fick först fritt val, men jag tror det blev lite knepigt dÄ hon ju faktiskt inte spenderar sÄ himla mycket tid i Stockholm.

Eftersom jag och M Ă€r stammisar pĂ„ Textas Longhorn och jag ofta bloggar om besöken tĂ€nkte jag ta med henne dit. DĂ„ krympte valet till menyn i alla fall. Fast om vi gĂ„r dit fĂ„r hon inte vĂ€lja 😉 . Första gĂ„ngen pĂ„ ”TL” MÅSTE man Ă€ta ribs.
Reservplanen skulle ha varit Vapiano i Gamla Stan. DÀr har jag aldrig varit, men de som har varit dÀr pratar vÀldigt varmt om maten. Men dÄ TexasL fick sÄ bra respons frÄn Linda tror jag vi hÄller oss till det.

Kul, nu ska jag pĂ„ min första ”bloggdejt”. Om Linda bara Ă€r hĂ€lften sĂ„ trevlig i verkligheten som hon Ă€r pĂ„ nĂ€tet kommer vi att ha det supertrevligt. Om jag inte hade sĂ„ svidiga lĂ€ppar skulle jag försöka lura i henne minst en Margarita. Det bara ilade under tungan nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ dem, de Ă€r verkligen toppen de med.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Godisdejt”

 1. Det här sa Linda den 27 januari, 2010 klockan 18:16 1

  Jag ser fram emot trĂ€ffen… vi Ă„ker mot LuleĂ„ airport om en kvart. Enligt tidtabell har dom legat ca 45 min sent sista tiden. Men tvĂ„ flyg frĂ„n luleĂ„ Ă€r instĂ€llda nu efter 17… sĂ„ om vi kommerivĂ€g Ă„terstĂ„r att se

  Sen Ă€r jag inte ett dugg svĂ„rflirtad nĂ€r det gĂ€ller alcoholhaldiga drycker… bara sĂ„ du vet…

  Ja nu vet jag ju att ni kom ivÀg och Àven landade helskinnande.

  Den sista upplysningen behövde jag inte 😉

 2. Det här sa Camilla den 27 januari, 2010 klockan 19:01 2

  Jag har hittills bara haft trevliga bloggtrĂ€ffar (3 st olika personer har jag trĂ€ffat). Ni kommer att fĂ„ det supertrevligt i morgon och sĂ€kert uppleva samma kĂ€nsla jag upplevt dĂ„ jag trĂ€ffat bloggisar, att det kĂ€nns som man kĂ€nt varandra lÀÀÀnge – och det har man ju, pĂ„ sĂ€tt och vis.

  Mmmm det kanske inte finns nĂ„got att sĂ€ga!? 😯
 3. Det här sa Anne den 27 januari, 2010 klockan 22:55 3

  Margaritas Ă€r guld! Frozen strawberry …mmmmm…Jag har trĂ€ffat en hel drös med nĂ€tvĂ€nner och alltid haft vĂ€ldigt trevligt. Ha det jĂ€ttegott pĂ„ dejten 🙂

  Daiquiris nÀr det handlar om jordgubbar. Ja det ska bli vÀldigt trevligt hoppas och tror jag.
 4. Det här sa Linda den 29 januari, 2010 klockan 1:06 4

  Tack för ikvĂ€ll.. hade det inte varit vardag i morgon hade jag nog vĂ„ldgĂ€stat er ett bra tag till… jĂ€ttetrevligt. Det var verkligen kul att trĂ€ffas live.. det gör jag gĂ€rna om.

  Och jag hittade hem utan minsta lilla felsteg.

  Tack sjĂ€lv, Hade ocksĂ„ tyckt att det var trevligt om vi haft mer tid pĂ„ oss. Även om jag mĂ„ste erkĂ€nna att jag var rĂ€tt fĂ€rdig. Har man trevligt sĂ„ har man! Live Ă€r en helt annan sak, man fĂ„r en mer pĂ„taglig kĂ€nsla för nĂ„gons personlighet IRL. Ja, var det din första ”bloggdejt” ocksĂ„?

  Skönt, med tanke pÄ fyllbulten vid tunnelbanan.

 5. Det här sa Linda den 29 januari, 2010 klockan 16:34 5

  Jepp det var min första bloggdate…. Glömde tacka M för skiva och antihistamin.

  *ler* Jag kan hÀlsa honom.
 6. Det här sa Maria den 2 februari, 2010 klockan 9:03 6

  Gud vad roligt med en bloggdate, det skulle man vara med om.