Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BloggkÀrlek ;-)

Skrivet av den 27 januari, 2010 i Listigt

Jag har fÄtt en bloggaward av tvÄ av mina favoritbloggare (My & Irirna), Kan ju inte lÄta bli att sprida vidare. De kommer att fÄ tillbaks awarden för hade den kommit frÄn nÄgon annan hade garanterat varit med pÄ min lista.

Den som har fĂ„tt awarden ska göra följande: ★ Kopiera awarden pĂ„ din blogg. ★ LĂ€nka till personen som gett dig awarden. ★ BerĂ€tta 7 intressanta fakta om dig sjĂ€lv. ★ VĂ€lj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till. ★ LĂ€nka till deras bloggar och kommentera hos dem att de har en award att hĂ€mta.

Nu till den knepigare biten, den dÀr listan. NÀr man haft en egohemsida uppe i nÀstan 10 Är har man liksom tömt ut allt som kan listas. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad mina lÀsar tycker Àr intressant att lÀsa om mig. Men jag gör ett försök.

 1. Jag Àr socialt obegÄvad. Nej inte sÄ att jag inte kommer överens med mÀnniskor eller Àr svÄr. Jag Àr vÀldigt öppen med mig sjÀlv, men jag blir sÄ fascinerad av att studera mÀnniskor att jag glömmer bort mig, tar ett steg tillbaks och bara iakttar.
 2. Jag Àr tangentbordsdyslektiker. ajg Àr nog det vanligaste felet jag gör, det Àr som om fingrarna inte alls Àr med pÄ hur saker stavas. Det kan ocksÄ bero pÄ att de har sÄ brÄttom att fÄ fram det jag vill ha sagt att de helt enkelt tar bokstÀverna i ett ord i den snabbaste ordningen istÀllet för rÀtt ordning. Sen ser jag inte att jag skrivit fel för jag lÀser det jag vet att det ska stÄ.
 3. Jag smÀlter för vackra röster. Jag lÀr Àven vara begÄvad med en rÀtt trevlig telefonröst sjÀlv. Har funderat pÄ om/hur jag skulle kunna försörja mig pÄ den. Vet dock inte hur jag skulle överföra det till att t.ex ljudböcker eller reklam. Jag har fÄtt för mig att jag förför med mitt sÀtt att prata MED mÀnniskor. SÄ blir det ju inte nÀr man berÀttar en historia.
 4. Jag Àlskar skinnklÀder men anvÀnder det sÀllan för det Àr svÄrt att hitta snygga vardagsplagg. Men ocksÄ för att jag inte tycker att jag klÀr i det för tillfÀllet.  Man skulle helt klart kunna sÀga att det Àr en fetish jag har (Jag har definitivt en skofetisch).
 5. Jag har varit livrÀdd för katter. Enligt min mening var det nog nÄgra av jordens mest opÄlitliga varelser. Ack vad jag har fÄtt ta tillbaks det. Fast Birmor Àr vÀl inte katter va?
 6. Jag har flera gÄnger fÄtt en lÀngtan att göra specifika sportaktiviteter under det senaste Äret. Det senaste var tanken pÄ att Äka lÄngfÀrdsskidor pÄ GÀrdet. Shhh Jag kommer att förneka detta om nÄgon tar upp det med mig, för det hÀr ska stÀllas bredvid det faktum att jag Àr en datanörd som lÀtt fÄr baken att fastna i nÀrheten av burken.
 7. Det viktigaste för att jag ska mÄ riktigt bra Àr att jag har ett eget tryggt hem. Det har jag inte haft pÄ över 10 Är vilket har varit vÀldigt pÄfrestande. Nu kÀnns det som om jag kan vara pÄ vÀg att fÄ landa. NÄja i alla fall hösten 2011 Àr det sagt. Jag har tÄlamod.

Vilka borde dĂ„ omnĂ€mnas och fĂ„r denna utmĂ€rkelse sjĂ€lva. Jo My och Irina som nominerat mig ligger sjĂ€lvklart redan pĂ„ min lista sĂ„ de fĂ„r ta att jag skickar tillbaks den som i en svĂ€ngdörr. My för att hon lyckas förmedla sĂ„ mycket med vackra bilder tagna i vardagen som precis som bilder ska berĂ€ttar mer Ă€n ord. Irina för att hon fĂ„r mig att tĂ€nka, kĂ€nna, reflektera inspireras, se pĂ„ mig sjĂ€lv som om jag besökt vĂ€rsta terapeuten, allt detta mest med ord fantastiskt förpackat. Jo och bĂ„de My och Irina bygger sjĂ€lva sina teman till sina bloggar som Ă€r sĂ„ behagliga att besöka. Sen missar jag ju inte Linda som lever ett hĂ€rligt tomtebolyckanliv och fĂ„r mig att kĂ€nna att jag pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lĂ€ser en behaglig men verklig Astrid Lindgrensaga  lite mysig bullerbyn pĂ„ ett vuxet sĂ€tt.  Camilla som förutom M Ă€r min hurtbulle nummer ett och som troligen Ă€r skyldig till tanken i fakta nummer 6, inspirerande pĂ„ ett irriterande bra sĂ€tt (Jo jag vet att de orden Ă€r motsatser).  Carina sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n mig man kan komma i husvagnsidyllen och sĂ„ nĂ€ra man kan komma i inredningstankar. Inte sĂ„ att jag skulle inreda som hon, utan för att hon genomför det frĂ„n golv till tak minutiöst och vackert. ejvo för att hon Ă€r en rolig tjej som har sitt eget sĂ€tt att skriva pĂ„, ibland förstĂ„r man inte alls vad hon skriver om, men jag anar att det ofta beror pĂ„ att hon delar vĂ€ldigt privata saker. Sist men inte minst Anne, jag har nog aldrig trĂ€ffat nĂ„gon som har sĂ„ mĂ„nga likheter med mitt liv som Anne, jag förstĂ„r alltid precis vad hon skriver om Ă€nda in i sjĂ€len, det gör mitt liv lĂ€ttare att veta att jag inte Ă€r ensam nĂ€r jag tycker det Ă€r elĂ€ndigt. Sen kĂ€nns hon som en vilde som lever ut helt och fullt, det vill jag ta till mig mer av. Även om jag har svĂ„rt att se mig dansandes Afrikan pĂ„ nĂ„gon av hennes kurser 😉

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “BloggkĂ€rlek ;-)”

 1. Det här sa Anne den 27 januari, 2010 klockan 7:45 1

  Tack,tack,tack 🙂 Gulle dig. Jag Ă€lskar livet dĂ€rav levandet. Stor kram.pst! Du kan garanterat leva vilde i afro.

 2. Det här sa Linda den 27 januari, 2010 klockan 15:15 2

  Tack, fast du skulle bara veta kaoset som finns hĂ€r mitt i ”tomtebolyckan”. Men det bloggar jag ju inte om…
  fÄr skicka vidare mina awards senare.. under helgen. NÄt sÀger mig att det blir rÀtt hektiskt kommade dagar

 3. Det här sa Carina den 27 januari, 2010 klockan 18:36 3

  Tusen tusen tusen tack Cia, vĂ€rmer gött detta 🙂
  Om jag antar utmaningen eller inte fÄr jag klura lite pÄ
  kĂ€nner jag……och du, ha en go dejt med Linda, va skoj!! 🙂

  Ja det gör du som du vill, jag ville i alla fall uppmÀrksamma dig.

  champagnedressing Àr en fÀrdig flaska som jag köpt i vÄr lokala delikatessbutik hÀr i stan.
  En krĂ€mig vinĂ€grettdressing med champagne som bas 🙂 GOTT!

  Hmmm kanske fĂ„r be om en guidning dit och till syrrans butik nĂ€r jag kommer till GĂ€vle nĂ„gon gĂ„ng. SjĂ€lvklart tĂ€nker jag pruta hos syrran ocksĂ„ 😉
 4. Det här sa Camilla den 27 januari, 2010 klockan 19:11 4

  Åh, tack snĂ€lla! =) Ja, jag har fĂ„tt en till och mĂ„ste nog ocksĂ„ sĂ€tta mig ner och göra en fin lista.
  Men tack Cia och tack detsamma! ♄

  Ja gör det sÄna listor Àr sÄ kul att lÀsa om andra!
 5. Det här sa Maria den 10 april, 2010 klockan 19:15 5

  Hej vĂ€nnen 🙂
  Roligt att fÄ lÀsa lite mer om dig, men inte tror jag att du Àr socialt obegÄvad.

  Kram Maria

  Jo framför allt i stora folksamlingar.