Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag kämpar…

Skrivet av den 20 januari, 2010 i Webbdesign

Ni borde kunna gissa vad som är på gång, jag bloggar dåligt alltså är det ny design på gång. Romantisk till 1000. och jag frångår mina principer och kör .png filer. Det betyder att alla IE 6.0 besökare kommer få en rätt ful sida. Men ibland och på sin egen sida borde man väl få bygga precis som man vill och inte ta hänsyn till dem som inte har vett att uppgradera? Jo jag bestämmer mig för det.

Bjuder på en tjuvkik som vanligt 😉 . Vad tror ni, ska jag fortsätta?

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag kämpar…”

 1. Det här sa Carina den 20 januari, 2010 klockan 7:38 1

  Jaaa, tycker jag absolut att du ska göra, ser himla fint ut och som du sa, romantiskt 🙂

  Mmm vet inte om jag står ut med så mycket romantik själv bara 😉
  Fast jag känner att jag är inne i en sån period. Bara det att jag tänkt göra en ganska avancerad sida där utseendet förändras när man klickar runt. Vi får se om jag lyckas innan jag tröttnar.
 2. Det här sa Anne den 20 januari, 2010 klockan 10:23 2

  Ursnyggt! Du är fantastiskt duktig. Ja, vi har det väldigt lika. Idag är jag hemma pga olika orsaker. Ska sova mycket och läsa.

  Finast blir den i FireFox skulle jag tro då man kan skugga text där. Men bloggen kommer funka fin fint för alla andra även om de missar lite av dess sorhet designmässigt 😉
  Jag blir duktigare och duktigare konstigt nog fast det var många år sedan jag undervisade. Det är nog för att det är ett så stort intresse.

  Mmm vill också sova och läsa, jag är dålig på vintermörker. Tycker mörkret är sjukt jobbigt.

 3. Det här sa Linda den 20 januari, 2010 klockan 14:31 3

  Kommer bli snyggt… förhoppningsvis i FF också! 😉

  snyggast i FF! FF rocks!
 4. Det här sa Irina den 21 januari, 2010 klockan 12:47 4

  Jättesnygg design! Så kul att du också gillar att knacka kod och stirra på dataskärmen längre än ”vanliga” människor. I feel for you när jag tänker på dina stackars ögon samtidigt som jag delar glädjen när jag minns hur det känns att sjösätta en fin ny layout. Good luck!

  IE 6 är som vanligt pain in the ass men nu tycker jag verkligen att de som använder den får ta och uppgradera. Ser fram emot att testa alla coola CSS 3 -effekter nästa gång jag designar om, men det dröjer ett tag.

  Kramar!

  Ja om den bara ville hålla ihop i alla browsers. Jag är en äkta datanerd som har roligast när jag får skapa. Har tänkt mig en knepig kombination av WP tema där layouten varierar beroende på vilken sidan man är på. Julgranen får med andra ord hänga med ett tag till 😉

  IE 6 används av 50%!!! av mina läsare, måste vara alls om surfar på arbetstid! 😉
  Där är ju datorerna ofta så tighta att användarna inte kan uppdatera själva, idioti.
  Ser fram emot din nästa design, än så länge har jag verkligen tyckt väldigt mycket om det du gjort.

  Kram kram

 5. Det här sa Linda den 21 januari, 2010 klockan 20:33 5

  http://www.su.se/pub/jsp/polopoly.jsp?d=7952

  Mässan är ju såklart i Älvsjö, men vi ska bo alldeles vid centralen. hotell Adlon, tror jag det hette… var det nu ligger. Har inte googlat på det ännu.
  Middag på torsdagkväll? 😉

  Så klart! Den här gången ska det gå. Har du några önskemål?
 6. Det här sa smäm den 21 januari, 2010 klockan 23:25 6

  vad spännande. den ser skitfin ut!

  Fick börja om blev galen på IE 7.0 också…
 7. Det här sa Vivianne den 21 januari, 2010 klockan 23:46 7

  Ser väldigt fint ut! Väntar med spänning!

  Hahah ja nu har jag tydligen satt press på mig 😉
 8. Det här sa Carina den 22 januari, 2010 klockan 8:04 8

  Sånt där finns nog lite hä’r och där i Sverige men vi vanliga Svenssons märker ju inte sånt!
  För ca 2 veckor sen stod det ju i pressen att de hittat 2 män i en utbränd bil…minns du?
  De hade ju tydligen legat i en baklucka så det var väl någon uppgörelse skulle jag tro!

  Det finns platser som är mer drabbade, vissa Stockholmsförorter t.ex. Fittja är ett sånt ställe.
 9. Det här sa Linda den 22 januari, 2010 klockan 12:43 9

  Haha…nä inte alls. Men rimligtvist rätt centralt.. eller??? Hur långt från centrum bor ni? Undra bara vad min kollega säger om /när jag lämnar henne ensam! Fast det är en redig kvinna. Hon fixar det nog.

  Nu håller vi bara tummarna att VI ska hålla oss friska .För gissa vilken härlig sjuka som härjar på huset just nu??? Blääääää…..

  Tja det tar 10 min med tunnelbanan från centralen för att komma till medborgarplatsen där jag kliver av 🙂 Hon kan ju hänga på om hon vill. Jag kommer inte på några bra ställe centralt, men det löser sig nog.

  Vinterkräksjukan?! Bläää!

  jepp… så det blir en stooooor cognac ikväll

  Då bor ju du centralt. haha… jag menar inte att det behöver vara gångavstånd. Det går ju liksom bra med Tunnelbana, pendel och buss…

  Texas Longhorn? 😉 Jo vi bor innanför tullarna så det får väl ses som rätt centralt

  Förresten blev det en wirre… redan halv fem! 🙂

 10. Det här sa Linda den 22 januari, 2010 klockan 23:52 10

  Kollade deras meny. Såg ju smarrigt ut. Och det trots att jag redan var proppmätt…

  Finns bara en rätt för en nybörjare på Texas Longhorn … Ribs! 🙂

  Haha.. det var precis dom jag spanade in.

 11. Det här sa Camilla den 23 januari, 2010 klockan 12:14 11

  Den ser superfin ut! Måste titta om du är klar, man ser ju inte så mycket av den då man loggar in här via Bloglovin.

  Nä började om lite då den bråkade i IE 7.0 också. Men nu börjar den ta sig igen.
 12. Det här sa Mysecretwindow.se » Funderingar om vardagen. den 28 januari, 2010 klockan 20:02 12

  […] jag delar passionen för att knacka kod och designa webbsidor. Jag har inte energi att slutföra min nya fina romantiska vintage_template. Ni vet den jag visade en liten glimt av för ett litet tag sedan när juldesignen skulle ut. Jag […]