Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Söndagsmys

Skrivet av den 17 januari, 2010 i Ditt och datt

OK OK… Jag vet jag glömde kameran hemma, Jag behöver verkligen en liiiiten kamera, Ohhh vad jag saknar min lilla Canon ixus i. Varför i hela vĂ€rlden ska det vara sĂ„ stora displayer pĂ„ alla pocketkameror? Om jag fick bestĂ€mma skulle jag halvera displayen. ja nu var det ju inte min brist pĂ„ kamera jag skulle skriva om utan myset. M fick föreviga det med sin mobilkamera istĂ€llet.

Vi har avverkat en lunch hos Melanders. Fast ska jag vara Àrlig sÄ Àr deras delikatessdisk 100 gÄnger bÀttre, men det Àr ju i alla fall mysigt att slippa slabba i köket sjÀlv. Dessutom mÄste jag erkÀnna att jag Àr en rÀtt usel kock nÀr det kommer till fisk. Jag kan faktiskt inte komma pÄ en enda fiskrÀtt att skryta med.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Söndagsmys”

 1. Det här sa Linda den 17 januari, 2010 klockan 18:04 1

  Mmmm.. vilket söndagslyx… hĂ€r Ă„t vi rester till lunch. Visserligen oxfileÂŽ, sushi och lite kyckling. Men Ă€ndĂ„.. rester Ă€r rester. Och middagen blir heller inget att skryta med… icas bordskyckling.

 2. Det här sa Carina den 17 januari, 2010 klockan 19:28 2

  Ahhhh, jÀklars sÄ gott det ser ut, massor med sÄs som jag Àlskar!

 3. Det här sa M den 18 januari, 2010 klockan 18:33 3

  Jo men du kan ju göra spenat rödspĂ€ttan. Den Ă€r ju god! 😛

 4. Det här sa Linda den 18 januari, 2010 klockan 20:10 4

  Ja antar att det Ă€r mer pĂ„tagligt hĂ€r uppe dĂ€r vi praktiskt taget inte har ljust alls i december… TĂ€nk dom som bor ovanför polcirkeln. Vi har ju Ă€ndĂ„ en liten bit dit…

  Ja jag tror att jag skulle bli galen, det kÀnns nÀstan som om man mÄste vÀxa upp med det för att ha en chans att klara av det.
 5. Det här sa smĂ€m den 18 januari, 2010 klockan 20:55 5

  sÄg asgott ut!

  Inte dumt alls. Även om kameran inte gör maten rĂ€ttvisa.