Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SĂ„ var det gjort

Skrivet av den 17 januari, 2010 i Ditt och datt

Var inte sĂ€ker pĂ„ om jag skulle missa Avatar ocksĂ„, för skulle jag se den ville jag se den pĂ„ bio i 3D. Jag kan bara meddela att det Ă€r sĂ„ den ska ses eller inte alls nu nĂ€r jag sett den. Jag bryr mig inte sĂ„ mycket om storyn som att den inte kĂ€nns animerad. Jag hade vĂ€ntat mig att den skulle kĂ€nnas mer ”tecknad”.

Tror att just 3D effekten höll ihop filmen sĂ„ att jag faktiskt gick frĂ„n biografen lite förvĂ„nad över att den var bĂ€ttre Ă€n jag förvĂ€ntade mig. För trots att alla sagt att den Ă€r sĂ„ fantastisk och en ”MĂ„ste se” film sĂ„ var mina förvĂ€ntningar rĂ€tt lĂ„ga. Jag hade ju sett bitar pĂ„ TV och ja de var vĂ€l OK men inte mer.

Det fanns nÄgra tillfÀllen dÄ jag blev störd av 3 effekten och det var nÀr skÀrpedjupet lÄg galet. SÄ lÀnge man inte hade nÄgot suddigt i bilden pÄ pga just det sÄ funkade det. NÀr mer Àn funkade det för man kÀnde verkligen höjden och djupet och det gjorde hela skillnaden. Den Àr sevÀrd för vad den Àr oavsett om det Àr den typ av film du normalt inte skulle se, för att fantasy inte alls ligger nÀra dig.

SĂ„ har du inte sett filmen Ă€n, gĂ„ och se den! 😉

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SĂ„ var det gjort”

 1. Det här sa Carina den 17 januari, 2010 klockan 10:21 1

  Har faktiskt tÀnkt se den Àven om det inte alls Àr min typ av genre!
  Men bara för att ”alla” pratar om den 🙂

  Ja men bara i 3D
 2. Det här sa Linda den 17 januari, 2010 klockan 11:29 2

  Jag tror inte vi kan se den i 3d pĂ„ vĂ„r bio…. sĂ„ jag tror jag skippar den.

  NĂ€ vi kollade bĂ„de Kalix och LuleĂ„ och det sög verkligen … M sĂ€ger att det kommer 3D TV-apparater till vĂ„ren frĂ„n flera tillverkare ;-), fast ni fĂ„r nog spara ett tag för en 42″ kostar 100 000kr det fĂ„r ni ju ett gult hus för 😉
 3. Det här sa Camilla den 17 januari, 2010 klockan 23:04 3

  Mmm, vi sĂ„g den i kvĂ€ll dock utan 3D och jag Ă€lskade den Ă€ndĂ„. SĂ„ himla vackert! Inte alls min typ av film och jag trodde att jag skulle bli den första som inte gillade den, efter 15-20 minuter… men sedan bara blev man fast.
  Och lyxstol… ja, du Ă€r ju en tjej med stil, sĂ„ jag blir inte förvĂ„nad. 🙂

  Hahah ja visst Ă€r jag en lyxbrud 😉
  Jag tror i alla fall att du gillat den ÀnnubÀttre i 3D

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?