Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så var det gjort

Skrivet av den 17 januari, 2010 i Ditt och datt

Var inte säker på om jag skulle missa Avatar också, för skulle jag se den ville jag se den på bio i 3D. Jag kan bara meddela att det är så den ska ses eller inte alls nu när jag sett den. Jag bryr mig inte så mycket om storyn som att den inte känns animerad. Jag hade väntat mig att den skulle kännas mer ”tecknad”.

Tror att just 3D effekten höll ihop filmen så att jag faktiskt gick från biografen lite förvånad över att den var bättre än jag förväntade mig. För trots att alla sagt att den är så fantastisk och en ”Måste se” film så var mina förväntningar rätt låga. Jag hade ju sett bitar på TV och ja de var väl OK men inte mer.

Det fanns några tillfällen då jag blev störd av 3 effekten och det var när skärpedjupet låg galet. Så länge man inte hade något suddigt i bilden på pga just det så funkade det. När mer än funkade det för man kände verkligen höjden och djupet och det gjorde hela skillnaden. Den är sevärd för vad den är oavsett om det är den typ av film du normalt inte skulle se, för att fantasy inte alls ligger nära dig.

Så har du inte sett filmen än, gå och se den! 😉

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så var det gjort”

 1. Det här sa Carina den 17 januari, 2010 klockan 10:21 1

  Har faktiskt tänkt se den även om det inte alls är min typ av genre!
  Men bara för att ”alla” pratar om den 🙂

  Ja men bara i 3D
 2. Det här sa Linda den 17 januari, 2010 klockan 11:29 2

  Jag tror inte vi kan se den i 3d på vår bio…. så jag tror jag skippar den.

  Nä vi kollade både Kalix och Luleå och det sög verkligen … M säger att det kommer 3D TV-apparater till våren från flera tillverkare ;-), fast ni får nog spara ett tag för en 42″ kostar 100 000kr det får ni ju ett gult hus för 😉
 3. Det här sa Camilla den 17 januari, 2010 klockan 23:04 3

  Mmm, vi såg den i kväll dock utan 3D och jag älskade den ändå. Så himla vackert! Inte alls min typ av film och jag trodde att jag skulle bli den första som inte gillade den, efter 15-20 minuter… men sedan bara blev man fast.
  Och lyxstol… ja, du är ju en tjej med stil, så jag blir inte förvånad. 🙂

  Hahah ja visst är jag en lyxbrud 😉
  Jag tror i alla fall att du gillat den ännubättre i 3D