Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trofé med mig hem

Skrivet av den 9 januari, 2010 i Ditt och datt

newmooncalendar_front_back

Jag var nog Ă€ldst pĂ„ bion. Ja jag var nog den mest förvirrade ocksĂ„, för jag hade sĂ„ klart klickat i ”imorgon” nĂ€r jag bestĂ€llde biljetten till filmen. Problemet var ju att det var efter midnatt nĂ€r bestĂ€llningen gjordes sĂ„ jag skulle egentligen gĂ„tt pĂ„ bion imorgon! Varför skriver de inte bara datum i bokningsformulĂ€ret? NĂ„ja det gick bra, sĂ€tet bredvid det jag trodde mig ha bokat var ledigt. Jag satt och lipade pĂ„ fel stĂ€llen och betedde mig allmĂ€nt mĂ€rkligt. Fast jag tror faktiskt inte det berodde pĂ„ filmen.

Ja sĂ„ fick vi med oss den officiella almanackan hem. SmĂ„tjejerna fick Ă€ven t-shirts men de var i xxs 😉 Jag fĂ„r vĂ€l hĂ€nga almanackan innaför garderobsdörren eller nĂ„t 😉 För nej lĂ€genheten kommer INTE förvandlas till ett tonĂ„rsrum. Fast om nĂ„gon undrar sĂ„ tillhör jag ”Team Edward” Ă€ven om jag inte klottrar varken Mrs Cullen eller Mrs Pattinson pĂ„ allt jag kommer Ă„t.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “TrofĂ© med mig hem”

 1. Det här sa Carina den 9 januari, 2010 klockan 17:51 1

  Ja men jag vet, det Ă€r skitsvĂ„rt att köpa biljetter till rĂ€tt film 😉

  Nu tar de Ätminstone inte betalt nÀr man köper dem pÄ nÀtet som de gjorde i början.
 2. Det här sa Malin den 9 januari, 2010 klockan 19:17 2

  ah vilken fin header du har!.

  Tack det Àr min sambo som fotat landskapet. Granen har jag photoshoppat in frÄn en bild jag köpt pÄ istock
 3. Det här sa Linda den 9 januari, 2010 klockan 20:02 3

  Fnissar… du har sĂ€kert Edward som bakgrundsbild pĂ„ datorn, titelmelodin som ringsignal och almanackan hĂ€ngade ovanför sĂ€ngen…

  Om jag bara fick för M sĂ„ 😉
 4. Det här sa Camilla den 10 januari, 2010 klockan 10:29 4

  Fniss… erkĂ€nn att du Ă€r överlycklig över den dĂ€r almanackan. 🙂
  Och nej – tyvĂ€rr funkade det inte med Proxy heller, det kom bara upp samma meddelande, att sidan Ă€r spĂ€rrad, Ă€ven om jag försökte 20 gĂ„nger…
  Jag fÄr vÀl helt enkelt lyda och blogga hemifrÄn. Suck!
  Ha en skön söndag! Har ni bÀttre vÀder hos er snart? HÀr Àr det fortfarande -20, men hopp om bÀttring tills i morgon.
  Kram!

  Nja almanackan kan jag vara utan men ett smycke eller vĂ€skhĂ€nge hade varit coolt 😉
  Det finns andra Proxies. Man brukar fÄ prova en 10 15 stycken innan man hittar en som gÄr igenom. Jag valde en php Men en CGI kan funka bÀttre.
  Ja det Àr vÀl bara att lyda. Jag gissar att du fortfarande kan besöka mig dock?
  Vi har haft sol igÄr och -2 idag med vÀldigt lÄga moln.
 5. Det här sa Lajna den 11 januari, 2010 klockan 12:21 5

  Jag vet.. min sambo undrar vad det Àr för fel pÄ mig. Jag har blivit lite besatt. Ska absolut spana in ljudböckerna pÄ eng.

  Borde kanske investera i en almanacka oxĂ„? 😉

  *Skrattar* Ja min sambo skakar förundrat pĂ„ huvudet, men sĂ€ger att om jag fĂ„r ”mĂ„bra” poĂ€ng av det sĂ„ Ă€r han för mer Twilight i hemmet 😉
 6. Det här sa Anne den 12 januari, 2010 klockan 18:42 6

  Är de verkligen sĂ„ bra de filmerna? Kanske ska man ge sig pĂ„ att lĂ€sa boken?
  Du, jag Ă€lskar inte vintern men jag jobbar pĂ„ positivt tĂ€nkande 😉

  Böckerna Àr ungefÀr 100 ggr bÀttre framför allt de pÄ engleska, Jag har lÀst om dem flera gÄnger och Àven lÀst dem en gÄng pÄ svenska. Filmerna Àr bra men ska ses som sseparata historier mer eller mindre.