Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad Àr hemligheten?

Skrivet av den 7 januari, 2009 i Ytligt

Var det nĂ„gon mer Ă€n jag som smĂ„kikade pĂ„ Victoria’s Secret Fashion Show 2008 för nĂ„gra dagar sedan (090104 nĂ€rmare bestĂ€mt) ? NĂ€r dessa donnor dyker upp pĂ„ catwalken sĂ„ önskar jag genast att jag var 17 igen. DĂ„ klarade jag nĂ€mligen av att bĂ€ra upp dessa minimala underverk. Hade jag haft den kropp jag hade dĂ„ skulle jag springa runt halvnaken klĂ€dd i enbart dessa dyra kreationer som de har mage att kalla underklĂ€der men som inte gĂ„r att ha under nĂ„got 🙂 .

Av Ärets Ànglar skulle jag vÀlja att klÀ mig som rosenbusken med daggskimmrande spindelnÀt. Det vore nÄgot att krypa runt och pÄta i trÀdgÄrden i (inte för att jag har trÀdgÄrd, sÄ jag skulle vÀl fÄ sitta pÄ balkongen i den kreationen).

Kanske borde jag bli inspirerad till en diet med trÀning som tar mig till size zero i ett nafs men jag Àr realist, nÄgon nolla blir jag aldrig mer. Vill inte bli det heller, men visst kan vÀl vackra underklÀder vara klÀdsamma pÄ en gammal kÀrrings normaltrÀnade kropp ocksÄ? Nu fÄr jag vÀl se till att den hÀr kroppen blir normaltrÀnad i alla fall för det finns ju en del daller att plocka av.

OK jag har inte direkt lĂ€ngden inne att medverka i showen heller, med mina 163 cm rĂ€cker jag vĂ€l till naveln pĂ„ dessa amazoner.  Men jag kan ju försöka fĂ„ proportionerna rĂ€tt
 Fy fan vad jag mĂ„ste cykla!  Men jag gillar verkligen vackra underklĂ€der och som det Ă€r nu tycks de inte alls gilla mig.

vs

Kan ju tillÀgga att nu levererar Victoria sina hemligheter Àven till Sverige

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad Ă€r hemligheten?”

 1. Det här sa soffie den 7 januari, 2009 klockan 18:43 1

  jag kollade det Ă„ jag fĂ„r verkligen mindervĂ€rdeskomplex jag Ă€r ju 3 cm,mindre Ă€n dej, 😕
  sÄg du bhn som kostade 1miljondollar,
  japp en sÄn köper man ju eller hur,
  men jag tycker det Àr en rolig show att kolla in Ä dÄ kan jag sitta dÀr i soffan Ä kÀnna mej allt utan vacker,
  ha en go kvÀll

  Japp diamant BH Àr tradition.
  Ohhhh men Jag tycker inte alls det kĂ€nns fel att vara kort, skulle nog tycka det var jobbigare att vara lika lĂ„ng som modellerna. Att vara kort Ă€r dessutom vĂ€rldens bĂ€sta ursĂ€kt att bĂ€ra klackar 😉 Tror föresten det var nĂ„gon oljesheik som shoppade miljon BHn i alla fall nĂ„got tidigare Ă„r.

  Jag kikade bara halvt om halvt med ett öga i Ă„r, kanske för att jag bara ville kĂ€nna mig halvful?! 😉

 2. Det här sa Charlotte den 9 januari, 2009 klockan 15:00 2

  Haha, du har helt rĂ€tt – hade jag fĂ„tt tillbaka min 17-Ă„rskropp hade jag nog fĂ„tt lunginflammation eftersom jag gĂ„tt omkring halvnaken hela tiden för att visa upp den… vilken ”tur” att den bytts ut mot en rejĂ€l tanthydda som trivs bĂ€st under heltĂ€ckande tyg…

  Ja de flesta modellerna Àr knappt över 17 skulle jag gissa.
  Heidi dĂ€remot har ju dessutom fött barn… Jag tror det Ă€r en bluff! 😉
 3. Det här sa Mysecretwindow.se » Puh sĂ„ var det dags igen den 2 januari, 2010 klockan 20:53 3

  […] förra Ă„ret kontemplerade jag över Victorias hemligheter. Ytterligare ett Ă„r har hon lyckats hĂ„lla sin hemlighet, för jag Ă€r inte ett kilo nĂ€rmare size […]