Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

LĂ€st hela natten sovit hela dagen

Skrivet av den 29 december, 2009 i Ditt och datt

Midnight_sun_mswMidnight sun stod pĂ„ lĂ€smenyn… Slukade den och sĂ„ var det morgon. Det Ă€r egentligen bara ett utkast men jag var tvungen att lĂ€sa det dĂ„ det inte Ă€r sĂ€kert eller snarare rĂ€tt sĂ€kert att det inte blir nĂ„gon egen bok 🙁 Om man fĂ„r tro det hon skrivit pĂ„ sin sida. Tycker dĂ€rför det Ă€r trevligt att hon lagt ut PDFen sjĂ€lv. Det var som att lĂ€sa Twilight igen fast ur ett helt nytt perspektiv, samtidigt som man redan visste vilka hĂ€ndelser som var att vĂ€nta. Men istĂ€llet för Bellas synvikel fĂ„r man Edwards. Gillade det verkligen.

M tyckte att jag skulle hitta en stödgrupp för Anonyma Twilight Beroende och första steget Àr att erkÀnna sitt beroende. Jag svarade sÄ klart Nej. NÄgot tillfÀlligt besatt men det Àr allt.

NÄja jag lÀste ialla fall utkastet och vill som vanligt bara ha mer.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “LĂ€st hela natten sovit hela dagen”

 1. Det här sa Montebello Möbler den 30 december, 2009 klockan 11:00 1

  Snacka om lovin’ it !!!

  Gott Nytt År pĂ„ er!!

  Kram frÄn Malin & Peter
  😛

  Ja McD SlĂ€ng er i vĂ€ggen 😉

  Kram och Gott Nytt till er med.

 2. Det här sa Anne den 30 december, 2009 klockan 11:25 2

  Godmorgon. Jag försöker hÀr komma igÄng med lÀsandet men det Àr svÄrt ibland.
  Visst kan jobb och omgivning pÄverka vÄrat mÄende. VÀldigt mycket skulle jag vilja sÀga. Sedan Àr det ju upp till var och en att försöka vÀrja sig.
  KÀnslan av glÀdje kan dock snabbt försvinna om du en morgon kommer till arbetet och det Àr negativ stÀmning sÄ det gÄr att skÀra i luften.

  Vilka otroligt fina julklappar du fick. Vad roligt.

  Kram till dig.

  Ja men dÄ tycker jag du ska prova e-böcker. Jag lÄnade pÄ biblioteket och lyssnade via datorn till en början. Ljudböcker Àr uppslukande. Ja om möjligt vill man ju vÀlja miljöer med mÀnniskor som man kan bÄde ta och ge energi till pÄ ett positivt sÀtt.
  Ja visst var de fina!!! Jag fÄr alltid fina julklappar.

  Kram till dig med

 3. Det här sa Linda den 30 december, 2009 klockan 13:06 3

  Hmmm.. jag har FORTFARANDE bara lĂ€st första delen. mĂ„ste nog ta tag i det dĂ€r. Och inte har jag sett nĂ„n film heller….Just nu lĂ€ser jag bara Mari Ljungsted.. bok, efter bok.. just nu nummer fem.

  Andra delen Ă€r sĂ€mst… Sen tar det sig igen.

  Haha.. fast det hÀr var telefonsupport till makens morbror som kan allt om ström/el och vÀrme.

  Ja vi har Äkt pÄ en massa extra kostnader för att vi fÄtt sitta i telefon med Comhem i flera timmar. De anvÀnder 077 nummer för sina kunder nÀr det Àr nÄgot fel vilket Àr ett betalnummer. Jag anser ju att support borde ingÄ! alltsÄ lokaltelefonnummer eller 020.
 4. Det här sa Carina den 30 december, 2009 klockan 18:05 4

  Kors nummer 2 i taket, Cia lÀser IGEN!!!
  Hur ska detta sluta 😉
  Gott Nytt År förresten…….bokĂ„r kanske!

  Ja som det ser ut just nu KAN jag INTE sluta!
  Gott Nytt du med!
 5. Det här sa Camilla den 31 december, 2009 klockan 0:52 5

  Jag har ju helt missat de dĂ€r böckerna och tyckte att ”Twighlight” var bra, men blev inte besatt. Gruppen kĂ€nner jag inget personligt behov av, men jag hĂ„ller nog med M lite dĂ€r – att du nog borde söka upp likasinnade. Det verkar ju finnas en hel del dĂ€r ute.
  Och japp, det var lite för ”varm” valla i dag – jag ska inte skylla pĂ„ spĂ„ren. 🙂
  Kram!

  Filmen blir man inte besatt av 😉 Tror jag klarar migbra utan likasinnade ocksĂ„ 😉
  Precis… Tro det eller ej men jag har tillbringat vĂ€ldigt mycket tid i skidspĂ„r en gĂ„ng i tiden.