Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag förstår dem som laddar piratfilmer

Skrivet av den 30 december, 2009 i Ditt och datt

whippedM och jag har idag kollat på whipped på Headweb som fått bäst i test av internetworld när det gäller att ladda hem film. Jag kan bara säga att de finns inget att se, gamla filmer eller sånt som inte kommit ut någon annanstans för att de varit så usla. Absolut inget att se med andra ord. Kvalitén är inte bättre än en piratfilm heller.

Men För att testa hade M laddat med 300 spänn så idag brände vi 29 spänn på en av världens sämsta filmer. Jag avskyr springfarser och American Pie humor… Det här var snäppet värre. Jag hyperventilerade och surfade medans M vek sig av garv åt min panikreaktion. Det var nog därför han envisades med att se klart den för att ge mig panikångest. Sadist e vad han är. Hur som helst det finns bara skit för den som vill betala.

Ett par citat från imdb.com:

”This film stinks in most every way possible. There’s no one shred of good dialogue, and not one likable character. And the story…”

”Avoid at all costs. ”

Jag föreslår att ni följer det sista rådet. Det gäller Headweb också

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag förstår dem som laddar piratfilmer”

 1. Det här sa Carina den 31 december, 2009 klockan 12:06 1

  Kväääk, jag hatar såna filmer, inte alls min bag!
  Thrillers som gäller i första hand och drama i andra!
  Såg en riktigt bra igår kväll, Glorious Bastards, se den!

  Hahah, ja Jag gissar att det var INgloroious Bastards?! Den såg jag i så fall i Augusti.
 2. Det här sa smäm den 31 december, 2009 klockan 15:23 2

  haha, jag ska försöka undvika. tror inte att jag har sett den.

  Om du sett den hade du vetat om det, så hemsk var den.