Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Veckans Twitter Kvitter

Skrivet av den 27 december, 2009 i Twitter

 • Dags för fika hos S och E Hoppas de bakat något gott 😉 Fast det var kanske optimistiskt 😉 #
 • Kollade luftslottet som sprängdes, helt OK #
 • FIck världsafin tavla som jag önskat mig och en iPod som jag också önskat mig. Jag har tydligen varit världens snällaste! #
 • God Jul…! Jag har visst varit hur snäll som helst i år verkar det som 😉 #
 • Snart kommer tomten! #
 • Härlig dagen före middag med nachos i ugn me gucka, svarta bönor, tomater ost, majs och annat gott på #
 • Sovit halva dagen skönt och oväntat. #
 • Julgranen på plats med belysning och allt annat krimskrams 😉 Myyysigt #
 • Men va fan… snorar som en galning IGEN! #

En har tyckt till än så länge

Tags: ,

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Veckans Twitter Kvitter”

 1. Det här sa Linda den 28 december, 2009 klockan 1:03 1

  jag skulle inte heller ha slängt ut julen om den bara varat en vecka.. men jag skulle aldrig kunna hålla mig från att sätta fram allt till så nära inpå… Nu är ALLT borta. Jag har tillochmed bytt ut det röda bandet om misteln till ett i silver så det är mer ”nyårigt” – för den ville jag inte kasta ännu. Även julblommorna är omstylade. haha…Och numera även bloggen. H

  Nä jag vet ju hur tidigt du börjar. Skulle jag göra det tror jag M skulle smälla av. 😉 Julen är inte lika viktig för honom. an liksom tolererar den för min skull. Jag får kika in och se den nya designen då 😉