Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Veckans Twitter Kvitter

Skrivet av den 27 december, 2009 i Twitter

 • Dags för fika hos S och E Hoppas de bakat nĂ„got gott 😉 Fast det var kanske optimistiskt 😉 #
 • Kollade luftslottet som sprĂ€ngdes, helt OK #
 • FIck vĂ€rldsafin tavla som jag önskat mig och en iPod som jag ocksĂ„ önskat mig. Jag har tydligen varit vĂ€rldens snĂ€llaste! #
 • God Jul…! Jag har visst varit hur snĂ€ll som helst i Ă„r verkar det som 😉 #
 • Snart kommer tomten! #
 • HĂ€rlig dagen före middag med nachos i ugn me gucka, svarta bönor, tomater ost, majs och annat gott pĂ„ #
 • Sovit halva dagen skönt och ovĂ€ntat. #
 • Julgranen pĂ„ plats med belysning och allt annat krimskrams 😉 Myyysigt #
 • Men va fan… snorar som en galning IGEN! #

En har tyckt till än så länge

Tags: ,

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Veckans Twitter Kvitter”

 1. Det här sa Linda den 28 december, 2009 klockan 1:03 1

  jag skulle inte heller ha slĂ€ngt ut julen om den bara varat en vecka.. men jag skulle aldrig kunna hĂ„lla mig frĂ„n att sĂ€tta fram allt till sĂ„ nĂ€ra inpĂ„… Nu Ă€r ALLT borta. Jag har tillochmed bytt ut det röda bandet om misteln till ett i silver sĂ„ det Ă€r mer ”nyĂ„rigt” – för den ville jag inte kasta Ă€nnu. Även julblommorna Ă€r omstylade. haha…Och numera Ă€ven bloggen. H

  NĂ€ jag vet ju hur tidigt du börjar. Skulle jag göra det tror jag M skulle smĂ€lla av. 😉 Julen Ă€r inte lika viktig för honom. an liksom tolererar den för min skull. Jag fĂ„r kika in och se den nya designen dĂ„ 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?