Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Julgodis

Skrivet av den 23 december, 2009 i Ditt och datt

julgodis

TillfĂ€llig lĂ€ttnad nĂ€r det gĂ€ller övervakningen frĂ„n vĂ€ktaren av det goda. SĂ„ idag blev det julsmask ocksĂ„ ”lyx” med choklad och sĂ„ Ă„rets pepparkaksglass frĂ„n Lejonet och Björnen. Det Ă€r enda gĂ„ngen pĂ„ Ă„ret jag verkligen lĂ€ngtar efter glass och det mitt i vintern! Tack och lov gĂ„r det fortfarande att fĂ„ tag pĂ„ pĂ„ ett stĂ€lle i Stockholm. PĂ„ Medborgarplatsen för er som undrar. VĂ€ldigt trevligt Ă€r att vi blir igenkĂ€nda nĂ€r vi kommer trots att vi bara handlar dĂ€r under december mĂ„nad. Fantastiskt antingen ser vi speciella ut… aknsk har vi nĂ„got ”fel” man lĂ€gger mĂ€rke till. Det kan ocksĂ„ vara att vi Ă€r sĂ„ trevliga… eller sĂ„ finns det ingen annan som Ă€r lika besatta av pepparkaksglass som vi… Tja vilket det Ă€r lĂ€r vi aldrig fĂ„ reda pĂ„, men mumsig Ă€r det.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Julgodis”

  1. Det här sa Linda den 23 december, 2009 klockan 23:49 1

    har jag aldrig smakat.. men det lÄter smaskigt.

    Ja den vart en ovĂ€ntad favorit första gĂ„ngen jag smakade glassen. NĂ„got Ă„r senare kom GBs pepparkaksglass…men det Ă€r liksom inte alls samma sak fast det bygger pĂ„ samma smak.
  2. Det här sa C a m i l l a den 24 december, 2009 klockan 9:00 2

    Mmm, gott! Har du smakat GB sandwich pepparkaka? Den Àr ocksÄ god.

    Klart jag smakat den ocksĂ„… En favorit bland GBs glassar men den Ă€r helt annorlunda.