Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

UppesittarkvÀll

Skrivet av den 23 december, 2009 i Ditt och datt

Som vanligt och traditionsenligt… Ja inte maten dĂ„, men M och jag spelar bingolotto med dubbellott. Detta Ă€r den enda dagen pĂ„ Ă„ret dĂ„ Bingolotto faktiskt visas pĂ„ vĂ„r TV. Den traditionen pĂ„börjades vi innan vi flyttade ihop pĂ„ den tiden dĂ„ M bodde i Fittja. För nĂ€r uppesittarkvĂ€llen Ă€r över dĂ„ kommer tomten ut ur garderoben, nĂ€r hos oss kommer han inte genom nĂ„gon öppen spis och lika bra Ă€r vĂ€l det. Just nu Ă€r jag som ett litet barn nĂ€r det gĂ€ller klapparna… Jag kan knappt vĂ€nta tills jag fĂ„r Ms reaktion pĂ„ min klapp i Ă„r.

uppesittarkvall

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “UppesittarkvĂ€ll”

  1. Det här sa Linda den 23 december, 2009 klockan 23:50 1

    Oj bara en timme kvar nu dĂ„… undra vad du fĂ„r??

    Ja fast jag Àr mest nyfiken pÄ om jag trÀffat rÀtt. SÄ knepigt som det var i Är.
    Fick precis reda pĂ„ att en ryggkliare hade varit nog 😉