Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Gråtfärdig och i panik

Skrivet av den 11 december, 2009 i Negativ

Är gråtfärdig… Vid den här tiden brukar jag ha världens bästa present på G till M… men inte i år… INGET… Jag kommer inte på något han vill ha.

Då vi inte brukar fira jul tillsammans brukar vi vaka in julen och sedan öppna klapparna. Jag brukar vara alldeles till mig för att få se Ms reaktion. Men i år inget… Jag känner mig redan besviken, jag brukar ju nästan skaka av upphetsning minuterna innan. Det blir en jul som suger i år 🙁

Jäklar… M måste börja blogga igen så man får något vettigt att gå på.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gråtfärdig och i panik”

 1. Det här sa Camilla den 12 december, 2009 klockan 10:01 1

  Oh, fy vad jobbigt!!! 1,5 vecka kvar och ja… ingen idé. Ni brukar ju köpa så dyra, fina grejor till varandra också ju.
  Hm…. Du kan inte testa den gamla beprövade önskelistan? Men jag förstår tjusningen i att ha hittat på den bästa julklappen alldeles själv. Jag är mycket lika dig där, måste jag säga. 🙂 Brukar ha riktigt svårt att vänta ända till julafton om man hittat något jättebra att ge.
  Hoppas det löser sig!
  Du har ingen kompis till honom du kan höra med?
  Kram och ha en fin dag! I dag ska jag till Cia-town, så jag måste sätta lite fart här.

  Ja jag måste ha tömt stan på dyra fina grejor …
  Jag har försökt få ur honom något men ack nej!
  Jag har eventuellt S men tyvärr är jag ganska säker på att han inte har någon idé han heller.
  SKIT SKIT SKIT
 2. Det här sa Linda den 12 december, 2009 klockan 10:57 2

  Hoppsan… Men du har ju några dagar på dig. Du får göra stan och kolla in lite närmare.
  U har inte handlat åt mig – det vet jag. Han har inte heller kommit på nåt. Och sen har han bara jobbat och jobbat och inte tagit sig tid att tänka/shoppa. Fast jag har väst ”internet” åt honom. Där har ju jag handlat.
  Igår la jag undan en kjol jag vill ha som bara fanns i ett ex av rätt storlek. Jag har hintat om den och sagt att om du inte löst ut den på en vecka går jag och handlar den själv. Så jag är lur på att jag åtminstone får en kjol. haha… Och säkerligen nåt mer. Gissar på I-pod eller nåt liknande.

  Göra stan? När? Jag är fortfarande för sjuk för att ränna runt, kunde knappt andas när jag trippade runt på ICA igår.
  Lite sent för internet och hinna få saker levererade.
  I’m doomed. Ja stackars U… han som haft så bra presenter jämt, gitarrer och annat fint.
  Mmmm M har också varit inne på i-pod.
 3. Det här sa Linda den 12 december, 2009 klockan 12:21 3

  Pumla är ju ett så gulligt ord. Mycket roligare än julgranskula. Läste nånstans att pumla betyder just kotformad, rund eller nåt sånt. Så egentligen ska man säga JULGRANSPUMLA. Men det räcker med pumla, tycker jag.
  Och jag tror att ordet Pumla egentligen bara är använt kring Luleå. Allvarligt talat så vet jag inte om vi använde ordet pumla när jag var liten utan om jag ”lärt” mig det när jag träffade U. Hans mamma är från Luleå så… Eftersom jag inte är så gammal (ja, eller hur??) och minst har använt ordet i 20 år så känns det som om jag gjort det typ hela livet

  Mmm tror du berättade om Pumla förra året då jag inte fattade ett smack 😉
 4. Det här sa Carina den 12 december, 2009 klockan 12:28 4

  Jag säger det igen, en upplevelse är kanon när man inget annat kommer på!
  Säger jag som inte köpt en enda julklapp ännu, men jag ska!
  Iaf börja fundera på vad jag ska hitta på.

  Att baka peppisar i vagnen gick som en dans vill jag lova,
  hur smidigt som helst!
  Min filosofi är att allt man gör hemma kan man också göra i vagnen
  och det gör faktiskt det.
  Sen att det var 1000 ggr mysigare att göra de här än hemma var bara
  extra ++++ 🙂

  Jag är inte längre gråtfärdig gav mig ut på stan idag och hittade en perfa julklapp 😉
 5. Det här sa Linda den 12 december, 2009 klockan 16:40 5

  hihi vad roligt att du gillade muggarna! Dom är verkligen kanonfina!Passa på nu när det är 20% på allt innan jul,+ fraktfritt över 500:-
  Det är en del som börjar ta slut nu, vilket jag tycker är bra för jag skall köpa in lite nyheter osv. Men sämre för dig då dina muggar försvinner antagligen;)
  Hoppas du får en riktigt bra helg, nu skall här julbakas=)

  Ja så kan det gå… Men jag hittar nog fina muggar vad det lider.
  För nu vet jag ju att jag inte kommer att kunna kompletera dessa. Synd. Dessutom vet jag inte hur stora de är.
  Julbak avklarat förra helgen.