Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Funderar

Skrivet av den 10 december, 2009 i Ditt och datt

Fick pĂ„hĂ€lsning hĂ€r pĂ„ bloggen av Linda som Ă€ven gjorde reklam för sin webbshop. Jag brukar bara radera reklamkommentarer men det gjorde jag inte idag. Jag gick in och kikade pĂ„ vad hon hade och hittade ett antal muggar jag gillade. Tycker nog bĂ€st om nummer ett. men nummer tvĂ„ var snygg den med det fanns tvĂ„ andra mönster ocksĂ„ men nja ”blod” och ”Royal Copenhagen blommor” vilket jag associerade till Ă€r inte riktigt min grej. Minst 8 muggar vill jag ha, kom pĂ„ att jag glömde kolla priset. Fast den som nĂ„gonsin sett mig dricka kaffe vet att det oftast tar lĂ„ng tid och jag brukar glömma bort det under lĂ„nga stunder dĂ„ jag blir uppslukad av annat jag hĂ„ller pĂ„ med. DĂ„ skulle nog den tredje muggen egentligen vara det optimala, vĂ€ldigt snygg för att vara en termosmugg! I poslin och rostfritt. Nu Ă€r det sĂ„ att jag gillar stora muggar och det stĂ„r inget om storleken, 1dl eller 3? Jag ska ta mig en riktig funderare i alla fall. Recenserar om jag skaffar dem 😉

muggaR

BISO

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Funderar”

 1. Det här sa Linda den 12 december, 2009 klockan 0:30 1

  Dom var snygga – alla tre. Jag vill ha rejĂ€la muggar. Dricker inte kaffe sĂ„ ofta. men dom gĂ„nger jag gör det (sĂ„dĂ€r Ă€n tvĂ„ tre gĂ„nger per dag – det Ă€r inte ju inte sĂ„ ofta!!!) vill jag har rejĂ€la baljor. Man ska inte behöva hĂ„lla pĂ„ tjafsa med pĂ„-tĂ„r. Dessutom gör jag som du. StĂ€ller ifrĂ„n mig koppen och hittar den senare. Som tur Ă€r gillar jag Ă€ven kallt kaffe. Ibland hittar barnen pĂ„ jobbet min mugg stĂ„ende pĂ„ nĂ„t konstigt stĂ€lle. DĂ„ brukar dom stĂ€lla den pĂ„ diskbĂ€nken sĂ„ jag jag ska hitta den senare

  Jag vill ocksĂ„ ha stora koppar,…eller snarare muggar oavsĂ€tt om jag driocker kaffe, varm choklad, Varm saft eller soppa. Jag har aldrig förstĂ„tt de dĂ€r gammaldags kaffeserviserna.
 2. Det här sa Carina den 12 december, 2009 klockan 12:30 2

  Men jÀklars vilka snygga muggar, termosmuggen Àr ju hur lÀcker som helst!

  Just ja, lager 157 i sÄgmyra var 1000 ggr bÀttre Àn GÀllstad vill jag lova,
  har varit dÀr förr och hittat grejer men nu var det katastrof vilken lumpaffÀr, usch!

  Me like all… Ja det Ă€r inte alltid sĂ„ lĂ€tt att hitta det man vill… NĂ€r jag var dĂ€r hade jag ganska kort om cash, sĂ„ det hade inte spelat nĂ„gon roll om det funnits massor.
 3. Det här sa Steffe70 den 12 december, 2009 klockan 17:55 3

  Nice, vill ocksÄ ha.

  Vilken Àr din favo?