Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förklaring till tystnaden

Skrivet av den 11 december, 2009 i Ditt och datt

daydream_royal_2008

Jag Äkte inte pÄ halsfluss men dÀremot luftvÀgsinfektion med tillhörande förkylning.

Helvete tÀnkte jag i mÄndags morse nÀr jag slÀpade mig upp för att ta mig till jobbet. Kroppen skrek fortfarande som om jag hade gÄtt igenom mitt vÀrsta trÀningspass nÄgonsin. Problemet var att det inte var trÀningsvÀrk. Halsen frÀtte som om jag testat Robban Gustavssons KillinggÀngsbravad och druckit Klorin. Men jag masade mig i alla fall upp och tog mig till tunnelbanan. lungorna och strupen drogs samman smÀrtsamt och gjorde mig andfÄdd av promenaden som om jag om och om igen dragit mitt första halsbloss. Men jag har ju inte hÄllit pÄ med sÄna dumheter som att röka pÄ över ett Är.  Jag ringde vÄrdcentralen för jag kÀnde att det hÀr borde jag nog kolla upp. Fick en tid 5 minuter senare dÄ de skulle ringa upp. Vid t-centralen ringde sköterskan och jag beskrev för henne hur jag kÀnde mig och bad och berÀttade att jag var pÄ vÀg till jobbet . Mer hann jag inte sÀga

-Jaha ska du Äka dit och smitta ner allihop? SnÀste hon nÀstan grinigt i luren.
– Ja man gör sĂ„ pĂ„ mitt företag sa jag.
– Du kan komma mellan 10-11 snĂ€ste hon och vi la pĂ„.

Nu vart jag lite fundersam, var det oansvarigt att Äka till jobbet? Kanske bÀsta att kolla först. Ringde min chef och jag talade om att jag skulle vÀnda för att sedan besöka lÀkaren.

NÀr jag kom hem var jag svettigare Àn jag brukar vara efter en promenad i min heta dunjacka. Jag slocknade som ett utblÄst ljus. Sov en timme innan det var dags att besöka lÀkaren. Jag var sÄ slut att jag knappt kunde hÄlla ögonen öppna ens i vÀntrummet. Jag blev sjukskriven.

Jag kan meddela att surfa inte stÄtt högt bland mina prioriteringar inte TV heller. Jag har inte orkat med att koncentrera mig. Framför allt har min ögonlock kÀnts tung som bly, det slutade med lÄnade ljudböcker via bibliotekets streaminglÄn. Till detta har jag dÄsat bakom ögonmasken hela veckan. NÀstan helt utslagen.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Förklaring till tystnaden”

 1. Det här sa Linda den 11 december, 2009 klockan 21:12 1

  usch din stackare.. men det Àr vÀl inte svinis du rÄkat ut för hoppas jag?! Men eftersom du syns i cybervÀrlden nu sÄ antar jag att du Àr pÄ bÀttringsvÀgen. Hoppas du orkar med lite helg.

  SjÀlv har jag varit helt suverÀn pÄ att ta det lugnt idag. Inte en enda vas har jag kastat om kring mig.

  Jag blev sjĂ€lv vĂ€ldigt nöjd med frisyren. Men jag har en grymt duktig frissa. Hon vet precis vad jag passar i. Jag skickade förresten U dit samma dag. Även han blev snygg.

  Shit tvĂ„ snyggingar… Tur ni redan hittat varandra 😉

  Ja gud vi borde börja lessna pĂ„ varandra snart. haha… vi har ju varit tillsammans mer Ă€n halva mitt liv… 20 Ă„r.. U Ă€r ju 40 nu sĂ„ han har dragits med mig hĂ€lften av sitt liv…

  Ni Àr ett sÄnt dÀr par som jag tror kommer att hÄlla ihop hela livet, detta kan jag sÀga trots att jag vet vÀldigt lite om U.

  Förresten Ă€r jag ingen prydlig mamma… jag kommer nog aldrig bli en prĂ€ktig mamma. Min frissa brukar sĂ€ga att hon mĂ„ste bus till mig lite om jag vĂ€ntat för lĂ€nge med att klippa mig. DĂ„ tycker hon jag blivit för prydlig. Men jag vet inte riktigt hur en sĂ„n mamma Ă€r. Jag Ă€r JAG och sen fĂ„r alla andra acceptera.

  Jomen det har jag ju hajat. Jag hĂ„ller fullkomligt med din frissa… Prydliga mammor brokar vara trista som det mesta som Ă€r för prydligt.