Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Veckans Twitter Kvitter

Skrivet av den 6 december, 2009 i Twitter

 • Ont i halsen, kĂ€nns som om det kan vara halsfluss 🙁 #
 • Pympen har legat ovanför mitt huvud i natt. Nu har jag ont i nacken. #
 • Aj aj…kĂ€nns som om jag blivit överkörd av en Ă„ngvĂ€lt. DjupvattenstrĂ€ning Ă€r inte att leka med. #
 • M har köpt en golvkandelaber till mig. Nu kan jag ha tĂ€nda ljus utan att mina korkade svansbarn tuttar eld pĂ„ hela lĂ€genheten. #
 • Oj,effektiv som sjutton flera mejl utskick klara. #
 • Killar helt förtvivlat i nĂ€san #
 • Sova… ja det Ă€r nog en bra idĂ© #
 • Skrev pĂ„ kontraktet idag. Nu har vi ett förstahandskontrakt efter att renoveringen Ă€r klar! Jippi! #

8 har sagt sitt

Tags: ,

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Veckans Twitter Kvitter”

 1. Det här sa Linda den 7 december, 2009 klockan 10:53 1

  Hur Àr det med halsen nu dÄ?

  Jag har ont och gick till doktorn. Jag har stanna hemma lappen pÄ bordet. LuftvÀgsinfektion skrev han.
 2. Det här sa C a m i l l a den 7 december, 2009 klockan 16:08 2

  NÀ? Förkyld igen! Krya pÄ dig! Du kanske tar ut dig i plurret???

  Jag tror jag tar ut mig pÄ jobbet, dÀr Àter de mental energi.
 3. Det här sa Linda den 7 december, 2009 klockan 21:16 3

  sÄ du jobbar ÀndÄ.. stackare dÀr. Krurera dig med en glögg eller nÄt nu ikvÀll.

  Nej jag blev sjukskriven vilket nog Àr tur för jag har legat utslagen hela dagen med en aning feber och haft jobbigt att andas. (Det jag skrev till Camilla hade att göra med att jag inte tar ut mig pÄ TOrsdagarnas trÀning utan att det i sÄ fall Àr jobbet som sliter)
 4. Det här sa Linda den 7 december, 2009 klockan 22:42 4

  OK… dĂ„ fĂ„r du hĂ„lla dig hemma du med. Fast jag har nog roligare pĂ„ min sjukskrivning. Jag behöver inte ligga i sĂ€ngen. bara jag inte springer/hoppar/bĂ€r och anstrĂ€nger mig allt för mycket sĂ„… sĂ„ jag har lunchat med svĂ€rmor och varit och handlat mera glögg idag. Och klĂ€tt julgranen. Fast den fick U bĂ€ra in. Och sĂ„ga. Jag brukar annars sköta den biten – fast nu fĂ„r jag skĂ€rpa mig. Jag har GRYMT svĂ„rt att inte komma ihĂ„g att springa i trappan. Vi bor pĂ„ tredje vĂ„ningen sĂ„ det Ă€r 5 halvtrappor upp till oss – vardera med 8 trappsteg. Och dom springer jag som regel i. och det mĂ„ste ju klassas som BÅDE spring och hopp SAMTIDIGT. Inte tillĂ„tet…

 5. Det här sa Daniel den 8 december, 2009 klockan 0:26 5

  Men ush dÄ, fy! Hoppas du e kry nu Ä att ingen förkylning bröt ut!

 6. Det här sa Linda den 8 december, 2009 klockan 22:22 6

  haha… Ă€r inte 18 Ă„r snudd pĂ„ antik. Gissa hur antik jag kĂ€nner mig nĂ€r jag inser att denna matta – som dĂ„ ”bara” Ă€r 18 Ă„r likvĂ€l Ă€r nĂ„t jag och U köpt TILLSAMMANS och inte nĂ„t jag köpt nĂ€r jag var ”liten”… hu… jag har ite fattat att jag Ă€r Ă€ldre Ă€n 22 typ…

  Ja bÄde jag och M Àr överens om att jag fyllt 25 en himla massa Är nu.
 7. Det här sa Linda den 10 december, 2009 klockan 19:35 7

  Underbar blogg!

  Tack… Kikade in pĂ„ din shop och hittade faktiskt ett par saker jag gillade.
 8. Det här sa Anne den 11 december, 2009 klockan 10:15 8

  Grattis till förstahandskontraktet. Hoppas du inte fick halsfluss. SjĂ€lv njuter jag av att det igen Ă€r fredag 🙂

  Nej Jag Äkte pÄ luftvÀgsinfektion. Inte fullt lika plÄgsamt men lika jobbigt.