Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Barnvakter

Skrivet av den 5 december, 2009 i Bakat & smaskigt

Igår var vi ”barnvakter” till S tjej E. Nä det är inte jag som hittat på ”barnvakter” det är S och E själva då det är viss ålderskillnad gissar jag. Hur som helst, ”barn” lär ju gilla att baka och det gör jag med så när E dök upp bakade vi från 18:00 till midnatt. Med ett par korta pauser för middag och för lite saftglögg 😛 . E fick göra grovgörat med att kavla, så det var till mycket hjälp då jag nog inte skulle klarat av det själv med min jäkla axel. Två satser bullar gjorde vi då Jag vill ha ”vanliga” lussebullar och S (men även M) vill ha med mandelmassa i. och så blev det en del peppisar också. Inte bara pepparkatter den här julen då E hade alldeles egna djurformar med sig.

barnvakter

E har precis rullat en lussekatt

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Barnvakter”

 1. Det här sa evelina den 5 december, 2009 klockan 15:03 1

  jag fick lussebulle till frukost! världsbäst!

  Jag med… Måste testa en med mandelmassa också. Få se om vi gjorde ett bra jopbb med dem med.
 2. Det här sa Linda den 6 december, 2009 klockan 17:07 2

  Åh… jag skippar lussebullebakandet. Dom blir bara kvar i frysen. Men ack så goda dom ser ut. Peppisar blir det däremot. Längre fram.

  Borde frysa dem men det har inte blivit av. Får väl slänga dem snart.
 3. Det här sa C a m i l l a den 7 december, 2009 klockan 16:06 3

  Skönt att vara barnvakt till lite ”äldre barn”. 🙂 Trevligt att baka lite tillsammans också. Gott och praktiskt. 🙂

  Ja mer i rätt ålder för att passa mig