Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nyhet hemma

Skrivet av den 2 december, 2009 i Inredning

kandelaber

Ja Àntligen har vi dÄ införskaffat en kandelaber sÄ att jag kan fÄ ha lite ljus. Den Àr precis lagom hög sÄ att inga kattsvansar kan komma Ät lÄgan. SÄ hÀrligt med tÀnda ljus i vintermörkret, det har jag verkligen lÀngtat efter.

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nyhet hemma”

 1. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 21:43 1

  Oj vilken mĂ€ktig sak… tjusig vĂ€rre… Den skulle inte rymmas hos oss. Men den var vĂ€ldigt vacker.

  Hahaha inte rymmas… vet du att vi bor pĂ„ 45 kvm? 😉 HĂ€r Ă€r det trĂ„ngt vill jag lova… Men lite ljus i mitt hus mĂ„ste jag ju fĂ„ 😉 SĂ„ mĂ€ktig Ă€r den inte heller, den Ă€r rĂ€tt sirlig jĂ€mfört med de flesta andra golvkandelabrar jag tittat pĂ„.
 2. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 23:37 2

  Ja det var inte kvm jag syftade pĂ„: jag tĂ€nkte mer pĂ„ höjden. Vi har inga lediga hörn/bord/fönsternicher eller nĂ„t sĂ„nt som svĂ€ljer nĂ„t sĂ„ högt. Möjligen byrĂ„n i sovrummet. DĂ€r skulle den nog gĂ„ in. För dĂ€r har jag en ljusstake som Ă€r ca 40cm hög innan ljus. Men den Ă€r ju rĂ€tt ny (och snygg) sĂ„ jag byter inte ut den – Ă€nnu. (vi bor pĂ„ 69kvm -tror jag – sĂ„ det blir ju rĂ€tt lika kvm per person. faktiskt!)

  Hahaha ja OK sÀger du det. Jag fattar, kandelabern Àr 1 meter hög för vi valde den lilla. Det Àr jag glad för den tar inte över för mycket. Och jag fick verkligen leta efter ett stÀlle att ha den pÄ.
 3. Det här sa Carina den 3 december, 2009 klockan 10:33 3

  LĂ€cker pjĂ€s, absolut en vill-ha-grej som jag skulle sitta som en smĂ€ck hemma i sovrummet! Ljus Ă€r ett MÅSTE i vintertider!

  Ja och nu kan jag ocksĂ„ ha det! 😉 Lycka!
 4. Det här sa Kia den 3 december, 2009 klockan 13:44 4

  Vad fint det blev!

  Ja fast den krÀver ju lite golvyta.
 5. Det här sa C a m i l l a den 3 december, 2009 klockan 14:43 5

  Suuperfin! Och som du sĂ€ger, praktiskt kattsvansavstĂ„nd. 🙂

  Mmm har letat lÀnge efter en som inte Àr för klumpig eller för lÄg.
 6. Det här sa Linda den 3 december, 2009 klockan 21:14 6

  FrĂ„ga: hur gör jag om jag vill mobilblogga nu nĂ€r jag bytt adress? mailadressen jag fick tidigare funkar ju inte lĂ€ngre… ??!!

  Jag skickar frÄgan vidare till M.
 7. Det här sa Carina den 3 december, 2009 klockan 21:30 7

  Nee du har bĂ„de rĂ€tt och fel, i GĂ€vle har vi bara dusch men hĂ€r i Gbg har vi badkar sĂ„ nu passar jag pĂ„ nĂ€r jag ska vara hĂ€r ett tag. LĂ€r nog bada varje dag sĂ„ lĂ€nge jag Ă€r hĂ€r nu 🙂

  JA vilken tur… Jag Ă€r inte helt fel informerad med andra ord.
 8. Det här sa Linda den 3 december, 2009 klockan 23:15 8

  Ja – det BORDE vara jultemat nu.. man jag har liksom inte hunnit rita nĂ„n ny tomtecandygirl. sĂ„ det fĂ„r bero en stund.

  Hahah du har haft fullt upp med kalendrar almenackor och pumlor… klart du inte hinner.
 9. Det här sa Kia den 3 december, 2009 klockan 23:16 9

  Ja, tydligen nÄgra hemliga sÄdana. Kanske bara Àr vissa kretsar som fÄr ta del av dem?

  Ja för de Ă€r för mig helt okĂ€nda! …Gardinlagar …mummlar
 10. Det här sa Åsa den 7 december, 2009 klockan 11:48 10

  JĂ€ttesnygg!
  LÀste ocksÄ om din arbetssituation, det verkar ju helvrickat!!

  Den har brunnit nĂ€stan konstant sedan den kom hem. Jo det Ă€r helvrickat, vilket facket ocksĂ„ tyckte. MĂ„ste vĂ€l förmedla det till cheferna… De blir nog inte sĂ„ glada pĂ„ mig…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?