Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nyhet hemma

Skrivet av den 2 december, 2009 i Inredning

kandelaber

Ja äntligen har vi då införskaffat en kandelaber så att jag kan få ha lite ljus. Den är precis lagom hög så att inga kattsvansar kan komma åt lågan. Så härligt med tända ljus i vintermörkret, det har jag verkligen längtat efter.

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nyhet hemma”

 1. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 21:43 1

  Oj vilken mäktig sak… tjusig värre… Den skulle inte rymmas hos oss. Men den var väldigt vacker.

  Hahaha inte rymmas… vet du att vi bor på 45 kvm? 😉 Här är det trångt vill jag lova… Men lite ljus i mitt hus måste jag ju få 😉 Så mäktig är den inte heller, den är rätt sirlig jämfört med de flesta andra golvkandelabrar jag tittat på.
 2. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 23:37 2

  Ja det var inte kvm jag syftade på: jag tänkte mer på höjden. Vi har inga lediga hörn/bord/fönsternicher eller nåt sånt som sväljer nåt så högt. Möjligen byrån i sovrummet. Där skulle den nog gå in. För där har jag en ljusstake som är ca 40cm hög innan ljus. Men den är ju rätt ny (och snygg) så jag byter inte ut den – ännu. (vi bor på 69kvm -tror jag – så det blir ju rätt lika kvm per person. faktiskt!)

  Hahaha ja OK säger du det. Jag fattar, kandelabern är 1 meter hög för vi valde den lilla. Det är jag glad för den tar inte över för mycket. Och jag fick verkligen leta efter ett ställe att ha den på.
 3. Det här sa Carina den 3 december, 2009 klockan 10:33 3

  Läcker pjäs, absolut en vill-ha-grej som jag skulle sitta som en smäck hemma i sovrummet! Ljus är ett MÅSTE i vintertider!

  Ja och nu kan jag också ha det! 😉 Lycka!
 4. Det här sa Kia den 3 december, 2009 klockan 13:44 4

  Vad fint det blev!

  Ja fast den kräver ju lite golvyta.
 5. Det här sa C a m i l l a den 3 december, 2009 klockan 14:43 5

  Suuperfin! Och som du säger, praktiskt kattsvansavstånd. 🙂

  Mmm har letat länge efter en som inte är för klumpig eller för låg.
 6. Det här sa Linda den 3 december, 2009 klockan 21:14 6

  Fråga: hur gör jag om jag vill mobilblogga nu när jag bytt adress? mailadressen jag fick tidigare funkar ju inte längre… ??!!

  Jag skickar frågan vidare till M.
 7. Det här sa Carina den 3 december, 2009 klockan 21:30 7

  Nee du har både rätt och fel, i Gävle har vi bara dusch men här i Gbg har vi badkar så nu passar jag på när jag ska vara här ett tag. Lär nog bada varje dag så länge jag är här nu 🙂

  JA vilken tur… Jag är inte helt fel informerad med andra ord.
 8. Det här sa Linda den 3 december, 2009 klockan 23:15 8

  Ja – det BORDE vara jultemat nu.. man jag har liksom inte hunnit rita nån ny tomtecandygirl. så det får bero en stund.

  Hahah du har haft fullt upp med kalendrar almenackor och pumlor… klart du inte hinner.
 9. Det här sa Kia den 3 december, 2009 klockan 23:16 9

  Ja, tydligen några hemliga sådana. Kanske bara är vissa kretsar som får ta del av dem?

  Ja för de är för mig helt okända! …Gardinlagar …mummlar
 10. Det här sa Åsa den 7 december, 2009 klockan 11:48 10

  Jättesnygg!
  Läste också om din arbetssituation, det verkar ju helvrickat!!

  Den har brunnit nästan konstant sedan den kom hem. Jo det är helvrickat, vilket facket också tyckte. Måste väl förmedla det till cheferna… De blir nog inte så glada på mig…