Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Utsikt

Skrivet av den 1 december, 2009 i Kattifnattarna

utsikt

Ja hÀr ligger jag med lappen i knÀt, morotsstavar i handen och vÀrldens mysigaste utsikt. SÄ hÀr har det mojsats i timmar nu. Jag har hört att det finns osociala kissar, men det undrar jag om det inte Àr en myt?!

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Utsikt”

 1. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 8:52 1

  DĂ€r kan du nog bli sittandes lĂ€nge…

  Ja, hade inte M fixat morotstavarna till mig hade det inte blivit nÄgra. Jag kunde inte förmÄ mig att resa pÄ mig nÀr han var sÄ dÀr rysligt mysig.
 2. Det här sa Charlotte den 2 december, 2009 klockan 10:47 2

  Åh det dĂ€r mĂ„ste vara vĂ€rldens sötaste tassar. 😀 Stort tack för att du har sĂ„ skarpa ögon – nu har jag Ă€ndrat i frĂ„gesportinlĂ€gget. Mer Ă€n dubbelt sĂ„ mĂ„nga killar skulle det vara. Innan jag slarvade till det. Ha det gott och mys pĂ„ med kissen.

  Hahaha ja jag gissade att det blivit nÄgot fel. jag skulle vÄga vara med i en frÄgesport pÄ TV. Vem vill bli miljonÀr t.ex. dÀr brukar jag klara mig galant upp till mins 100 000 kr nivÄn. Fast det handlar ju mycket om tur med frÄgorna.
 3. Det här sa C a m i l l a den 2 december, 2009 klockan 11:08 3

  Mmm, gos! Jag trodde inte heller att det fanns gosiga kissar, innan Saga kom in i vÄrt liv. Maja Àr ju verkligen motsatsen, henne fÄr man inte ens lyfta utan att hon skriker.

  Jo jag tror bestÀmt att ALLA Birmor Àr gosiga och sociala, jag har alldrig hört motsatsen.
 4. Det här sa Carina den 2 december, 2009 klockan 11:12 4

  Sööötaste dÄrÄÄÄÄ!
  Stefan trÀffade Axels husse (sÀger man sÄ om katter) förra veckan!
  Axel hade det bra men hade blivit biten av en annan katt (troligtvis vÄra husköpares) sÄ de hade fÄtt besöka veterinÀren, bak intill svansfÀstet tydligen!
  Kanske kanske kanske att jag gÄr och tittar om jag ser honom nÀr jag Àr nere nu,
  om jag vĂ„gar……saknar honom fortfarande!

  Jag stĂ„r fast… Kidnappa honom. biten av grannkatten…. NĂ€ det gĂ„r ju inte 😉 Kan jag Ă„ka dit för att jag uppviglar till olagligheter?
 5. Det här sa Kia den 2 december, 2009 klockan 15:13 5

  Hihi! Vilken gosig syn! Ja, birman Ă€r ju inte sĂ€rskilt associal. Man fĂ„r ju inte ens vara i duschen i fred. 😀

  Hahah ja Nicke kommer gÀrna in och inspekterar badvattnet men duschas det sÄ Àr han inte helt nöjd. Det har Àven hÀnt att Olympia kollat in badvattnet men hon Àr lite för harig för att kÀnna sig helt bekvÀm i badrummet.
 6. Det här sa Linda den 2 december, 2009 klockan 18:02 6

  O ja.. det blev stora diskussioner… alla tyckte att just DERAS trĂ€d var högst. SĂ„ vi hade behövt typ 36 röda band för att mĂ€rka ut dom höga trĂ€den. Men tillslut enades dom – med viss hjĂ€lp av oss pedagoger – om ett trĂ€d. Det kortaste var lĂ€ttare…

  Hahah tur ni pedagoger kunde enas 😉
 7. Det här sa Anne den 2 december, 2009 klockan 23:27 7

  Vilken underbar bild. Min bondkatt Hilda har blivit tjock.Imorgon inhandlas bantar foder. Gud, vad trist! JAg sover inte sÄ bra nÀr det Àr fullmÄne men annars sÄ mÄr jag rÀtt gott. Kandelabern Àr vacker.

  Hahah Nicke Àr lite tjock. Men det Àr hans kroppsbyggnad. VeterinÀren tycker han Àr fin. Nej just sovandet Àr det mÄnga som pÄverkas av mÄnen.
 8. Det här sa Gunilla den 4 december, 2009 klockan 12:34 8

  Det finns inget sötare, mysigare, gulligare och ulligare Ă€n katter! Eller kisar som vi sĂ€ger hĂ€r i SkĂ„ne 😀 Ha en hĂ€rlig helg!

  Kisar i Stockholm Ă€r gammal södersslang och betyder killar. 😉