Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sitter pÄ flera stolar

Skrivet av den 5 november, 2009 i Ditt och datt

corona-by-poul-voltherJa det borde det stÄ i min arbetsbeskrivning för idag har jag gjort det inte bara bildligt talat utan fullt verkligt. Jag kÀnner mig verkligen som en superkvinna vissa dagar dÄ jag pÄ nÄgot mystiskt vis lyckas bolla med bÄde vÄra svenska kunder, vÄra exportkunder, jag lyckas sköta webbshoppen, extranÀtet, vanliga hemsidan och fÄ ut nyhetsbreven. Uttrycket hÄlla mÄnga bollar i luften blir ett faktum nÀr de ringer frÄn lagret och frÄgar om jag kan fixa fakturor till nÄgon exportfrakt vilket jag naturligtvis gör.

VÄr ena exportsÀljare tar nÀmligen inte hand om sina kunders ordrar och eventuella reklamationer lÀngre det Àr helt lagt pÄ mig. STOL 1.
Sen tar jag ju hand om det dagliga flödet med svenska kunder nÀr sÀljarna Àr ute och rÀnner (vilket de ska vara) STOL 2.
Fakturerar nÀr det behövs panikfakturor STOL 3.
Hemsidan STOL 4.
ExtranĂ€tet STOL 4Âœ.
Webbshoppen STOL 5.
Idag kom vĂ„r VD förbi och frĂ„gade om jag inte kunde tĂ€nka mig att hoppa in lite pĂ„ ”marknad” (det var ingen riktig frĂ„ga) . SĂ„ nu fick jag slĂ€nga mig pĂ„ telefon och ta reda pĂ„ en massa tryckpriser för att sedan upptĂ€cka att jag mĂ„ste skapa det som ska tryckas… I InDesign… och Illustraor som jag inte kan nĂ„got om. Helst skulle det ju varit klart innan jag gick (Fick det uppdraget en timme innan vi slutar). Det jag ska göra tar nog normalt liiiiite mer tid Ă€n sĂ„ och jag skulle ju djupvattenstrĂ€na idag. NĂ„ja jag fĂ„r se vad jag lyckas Ă„stadkomma imorgon. Men hĂ€r kom STOL 6 och den var fysisk, nu fick jag hoppa mellan ateljĂ©n och min plats rent fysiskt och mellan Mac och PC… Jag Ă€r INTE bekvĂ€m pĂ„ Mac men det fĂ„r gĂ„…

Bara inte jag sjÀlv ramlar mellan stolarna rÀtt vad det Àr.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sitter pĂ„ flera stolar”

 1. Det här sa Ninnie den 5 november, 2009 klockan 23:49 1

  🙂 fina höstbilder! 🙂

  Kan inte ta Ă„t mig Ă€ran för dem, det Ă€r M som fotat… Jag reagerade dock frĂ€mst pĂ„ dina skor 😉
 2. Det här sa Linda den 6 november, 2009 klockan 9:29 2

  Snacka om Superwomen

  Ja en tvÀttÀkta Wonder Woman
 3. Det här sa diana den 9 november, 2009 klockan 2:27 3

  iNTE LÄTT ATT HÅLLA BALANSEN NÄR DET BLIR SÅ. Hoppsan Lite capslockmissbruk hĂ€r 😉

  NĂ€ men Ă€n sĂ„ lĂ€nge gĂ„r det utan nĂ„got smĂ€rtsamt fall 😉