Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

NĂ€tshopping

Skrivet av den 6 november, 2009 i Inredning

fatDet börjar ta sig… nĂ€tshoppingen alltsĂ„. Minns bara för nĂ„gra Ă„r sedan dĂ„ det fanns massor med fint men det gick inte att köpa för de levererade inte till Sverige.

Idag efter trĂ€ningen sa M att jag skulle kika i ett av facken pĂ„ min rygga, dĂ€r hade han packat ner Schenkerkuvertet och mitt femvĂ„ningsfat hade kommit. OK finishen uppe vid ringen var inte 100 men va fan sĂ„ Ă€r det med allt. Det tillverkas ju i Kina. Det Ă€r som ”Made in Taiwan” pĂ„ 70-80-talet. Men jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd i alla fall. För jag kan sjĂ€lv vĂ€lja hur högt jag vill ha det. Till vardags kommer det nog högst vara tre vĂ„ningar. Just nu Ă€r det tvĂ„. Jag gillade nĂ€mligen inte vĂ„r fruktskĂ„l dĂ€r frukterna mosades under varandra och det man ville ha med sĂ€kerhet alltid lĂ„g underst.

Fast ajdÄ, nu kan ju M komma med sina kÀcka
– Ta en frukt istĂ€llet! NĂ€r jag Ă€r godissugen…

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “NĂ€tshopping”

 1. Det här sa smĂ€m den 6 november, 2009 klockan 0:13 1

  haha, rolig Ă€r du 🙂

  Shhh det Àr fÄ som kÀnner till det!
 2. Det här sa Linda den 6 november, 2009 klockan 9:27 2

  FEM vĂ„ningsfat??? jösses.. som vĂ€rsta Eiffeltornet högt? Men lĂ€ckert mĂ„ste det ju vara…

  Ja jag har som sagt inte byggt ihop me Ă€n tvĂ„ vĂ„ningar 😉 Men det Ă€r sĂ€kert lĂ€ckert nĂ€r det Ă€r femvĂ„ningar högt ocksĂ„… Haja att ha julgodis pĂ„ den 😉
 3. Det här sa C a m i l l a den 6 november, 2009 klockan 17:30 3

  Mmm, snyggt! 🙂
  Jag Ă€r minst lika nyfiken pĂ„ eventuell trĂ€ningsvĂ€rk i dag efter Ester Williamsaktiviteterna i gĂ„r…

  Kan tala om att igÄr (Fredag sÄ vaknade jag och kroppen SKREK. Skulle stÀcka mig i sÀngen och höll pÄ att Äka pÄ dubbeltsendrag i vaderna. Idag Lördag kÀnns det som om jag blivit överkörd av en ÄngvÀlt hela kroppen ömmar mer eller mindre.
 4. Det här sa Anna-Carin den 7 november, 2009 klockan 18:27 4

  Det var ett fint fat,bra att det gĂ„r att bygga pĂ„.Med en vĂ„ning till finns det plats för lite andra sötsaker Ă€n frukt 🙂

  Haha ja, jag Ă€r riktigt nöjd. Fick förslaget att jag skulle fylla det med bullar och kakor 😉
 5. Det här sa Linda den 7 november, 2009 klockan 22:42 5

  Men jag har liksom en budgetdator i lilla gula (ha hemma har i vi vĂ€l ingen vĂ€rsting heller.. men men…) SĂ„ jag fĂ„r vackert ta med USB-sladden. Till telefonen har jag en sladd stationerad i Lilla Gula Huset eftersom det var en likadan sladd till nya mobben som till gamla. Till kameran har jag dock bara en sladd. Den hĂ€r billiga lappen har dessutom bara tvĂ„ USB-portar och det Ă€r ju liksom pĂ„ tok för lite. SĂ„ jag skyndade mig att köpa en USB-hub. Den ligger Ă€ven den stationerad hĂ€r i Gula. Och den Ă€r sĂ„Ă„Ă„ bra. Trots att jag köpte en billig dator kan jag ha alla mina sladdar uppkopplade: vanlig mus, mobilt bredband, mobilsladden, kamerasladden (ja inte just denna helgen dĂ„…) och usb-minnet som jag sparar alla ”bra bilder” som ska framkallas pĂ„….
  Bra budgetlösning, helt enkelt.

  Tycker det Ă€r en superbra lösning. Älskar ju din blogg, och nĂ€r ni Ă€r i lilla gula lĂ€ngre perioder vill man ju verkligen bli uppdaterad. Jag funderar pĂ„ en billig reselösning.
 6. Det här sa Kia den 8 november, 2009 klockan 15:09 6

  Riktig fin Àr den! Bra att man kan ha olika frukter pÄ de olika vÄningarna! Visste du att man helst inte ska ha bananer och Àpplen ihop, för dÄ blir bananerna dÄliga fortare.

 7. Det här sa Linda den 9 november, 2009 klockan 12:41 7

  Han sĂ€ger att han ska bli en som sjunger pĂ„ scen. SĂ„ det Ă€r ju den branchen…DĂ„ Ă€r det ju bra trĂ€ning att mamma Ă€r framme med kameran jĂ€mt. Ser du att han springer runt med revolvern pĂ„ andra bilden?

  Ja sjunger han bara bra sĂ„ blir det mĂ„nga bilder. TĂ€nk nĂ€r tjejerna svimmar bara för att han öppnar munnen…
 8. Det här sa Carina den 10 november, 2009 klockan 21:26 8

  Men du, faten ser ju praltiskt ut till 1000, bara att bygga pÄ efter behov alltsÄ!
  Om du nĂ„gon gĂ„ng har hembakat pĂ„ att vĂ„ningar kan du vĂ€l slĂ„ en pling 😉

  Ja det var lite sĂ„ jag tĂ€nkte… Skit bra
 9. Det här sa Carina den 10 november, 2009 klockan 21:32 9

  Men jag döööör vilken söt kaka, skulle jag aldrig kunna sĂ€tta tĂ€ndena i hur söt den Ă€n Ă€r 🙂

  Hahaha jag trodde vĂ€l att den skulle fall dig i smaken 😉