Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Skäggiga mannen

Skrivet av den 1 november, 2009 i Ditt och datt

skaggmannenVad är nu detta? Håller det på att bli på modet med skägg? M håller på att odla ett för det har passerat stubb och börjat bli mjukt! Bilden gör inte riktigt hans skägg rättvisa då det verkar vara så att blixten liksom trollade bort en del. Satt och såg på ”vem kan slå Filip och Fredrik?” och Foppa kör ju rufsigt skägg, han har i och för sig kört skägg länge. Redan igår började jag rabbla skäggiga män (Fast idag när jag fotat M och ska blogga om det kommer jag inte på en enda.)

Lika bra det för nu när jag är klar med inlägget är han återigen ren rakad och mjuk som en babyrumpa 🙂

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skäggiga mannen”

 1. Det här sa C a m i l l a den 2 november, 2009 klockan 13:33 1

  Det är fint med lite skäggstubb tycker jag. Manligt! 🙂

  Heheh ja men det här hade passerat skäggstubb, för jag kunde få tag på det med fingrarna och dra, då är det mer skägg än stubb.
 2. Det här sa Linda den 2 november, 2009 klockan 13:52 2

  Jag håller med camilla – stubb är snyggt. Men inte skägg.. det gillar jag itne alls!

  Han låg helt klart på gränsen, fast jag tyckte han vart väldigt söt på bilden.
 3. Det här sa smäm den 2 november, 2009 klockan 13:55 3

  jag har försökt få min man att raka av sig sitt skägg, det går INTE bra. men skägg är ganska fint tycker jag.

  Ja vissa klär i det andra inte, fast själv tycker jag nog att det är mysigast skäggfritt.