Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Give me more Friday’s

Skrivet av den 1 november, 2009 i Ditt och datt

yummie

Idag vart M sugen pĂ„ TGI FridayÂŽs och varför inte en brunch pĂ„ Firday’s pĂ„ en söndag? Skulle vara för att jag inte kan öppna kĂ€karna ordentligt Ă€n. Men dĂ„ det börjar bli ordentligt mycket bĂ€ttre tĂ€nkte jag att om jag bara skĂ€r ner det i smĂ„ bitar sĂ„ gĂ„r det nog, vilket det ocksĂ„ gjorde. Fast jag hade kunnat dela en tallrik med M för jag orkar inte Ă€ta sĂ„ hĂ€r mycket. Sen tog vi en snabb kik inne pĂ„ NKs bĂ€dd och bad. Ohhh jag blir sĂ„ harmonisk fast samtidigt köpgalen. M föreslog att vi skulle Ă„ka till New York innan jul och shoppa och kolla julstĂ€mning. Helt OK för mig om jag fĂ„r ledigt. Har ju massor med semester kvar. Problemet Ă€r kattvakt. vi behöver kattvakt mellan den 18e och den 23e december i sĂ„ fall. Mamma Ă€r för sjuk, Ms mamma tĂ€nker rymma ivĂ€g i jul, antagligen till nĂ„got varmare stĂ€lle och ja S han vill inte ha kissarna hos sig och vi vill inte att de ska tvingas vara ensamma sĂ„ lĂ€nge. A min barndomsbĂ€stis har tokalergisk oĂ€kta man. SĂ„ dĂ€r gick resan i alla fall i stöpet. Jag började verkligen se fram emot NY i juletid! 🙁

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Give me more Friday’s”

 1. Det här sa Linda den 1 november, 2009 klockan 19:56 1

  kattpensionat dÄ? mÄste vÀl funka nÄgra dagar

  Nej tyvĂ€rr jobbar hon inte pĂ„ lassa.. hon Ă€r pensionĂ€r. Hon blev dĂ€remot jĂ€ttedĂ„lig i torsdags. SĂ„ dĂ„lig att vi fick köra in henne akut… Men för att göra en lĂ„ng historia kort sĂ„ Ă€r hon med största sannolikhet hemma imorgon igen. Och vad vi förstĂ„r och vet idag sĂ„ har sjukdomstillstĂ„ndet inte att göra med den nya behandlingen eller heller att hennes pĂ„gĂ„ends sjukdom förvĂ€rrats…

  Kattpensionat?? KATTPENSIONAT??? NĂ€ inte vĂ„ra missar inte, de Ă€r pĂ„ tok för sociala. DĂ„ skulle S vara ett bĂ€ttre alternativ. Att han svĂ€ngde förbi och gav dem mat varje dag. Men vi tycker det Ă€r för synd om dem om de ska vara ensamma en hel vecka Ă€ven med den tillsynen. Sen fĂ„r folk tycka att de Ă€r ju ”bara” kissar, men de Ă€r mina barn pĂ„ sĂ€tt och vis.

  Skönt att det blivit bÀttre och att pÄgÄende inte förvÀrrats.

 2. Det här sa Linda den 1 november, 2009 klockan 20:37 2

  NĂ€ jag förstĂ„r… jag skulle inte heller vilja lĂ€mna mitt djur till helt okĂ€nda mĂ€nniskor. Men det Ă€r ju mĂ„nga som gör det sĂ„ jag tĂ€nkte att det kanske Ă€r ett alternativ. Ingen granne? eller Ă€nnu bĂ€ttre FLERA grannar.. sĂ„ dom kan dela pĂ„ bördan…

  NĂ€ men vi kanske kan Ă„ka efger jul och nyĂ„r. DĂ„ Ă€r Ms mamma troligen hemma igen och kan vara kattvakt 😉
 3. Det här sa evelina den 1 november, 2009 klockan 20:47 3

  men oj vilken god macka! fĂ„r man sĂ„na till frukost i huvfudstaden? typsikt stockholmare alltsĂ„… 😉

  Frunch i alla fall 😉 och fĂ„r och fĂ„r de kostar en hacka
 4. Det här sa C a m i l l a den 2 november, 2009 klockan 13:35 4

  Synd att vi inte bor nÀrmare varandra, sÄ hade vi kunnat kattvakta Ät varandra. Det Àr ett problem det dÀr (det enda problemet med att ha katt), just dÄ man vill resa.
  Maten pÄ FridayŽs sÄg ruggigt, flottigt god ut!
  Hoppas du har mindre ont i tanden i dag!
  KRAM!

  Ja det blir lĂ„ngt att pendla till GĂ€vle för missarna 😉 Vore trevligt om man hade bra grannar man kĂ€nde att man kunde litea pĂ„ och frĂ„ga nĂ€r det behövdes.
  Jag har ansökt om ledigt frÄn den 7e Januari istÀllet. Förhoppningsvis kan Mikas mamma ta kissarna dÄ.

  Friday’s Ă€r sĂ„ klart flottigt god 😉

  JodÄ tanden Àr bÀttre Àven om man fortfarande kan kÀnna hur uppsvullet det Àr med tungan.