Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Helgfilm

Skrivet av den 11 oktober, 2009 i Ditt och datt

blueray

Ja det blev filmhyra i helgen ocksÄ, Àn sÄ lÀnge har vi bara sett en och det Àr Knowing. Den var bra tills den flippade ut i nÄgot sorts Noaksarktema. Törs skriva den spoilern för filmen Àr verkligen inget att se.

Ska kolla min chickflick nn, FlickvĂ€nner frĂ„n förr. FĂ„r se om jag stĂ„r ut med Matthew McConaughey slĂ€pigt dryga sĂ€tt att prata. Har inga höga förhoppningar pĂ„ filmen, men ibland Ă€r det sĂ„ skönt att fĂ„ slippa anvĂ€nda hjĂ€rnan och bara följa en berĂ€ttelse. SĂ„ nu blir det filmtajm 😉

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Helgfilm”

  1. Det här sa Linda den 11 oktober, 2009 klockan 14:40 1

    Vi har ocksĂ„ sett helgfilm… före lunch. Men hĂ€r blev det Kung Fu Panda. haha…
    HjĂ€rtsalamin Ă€r faktiskt inköpt pĂ„ ICA kvantum. Mmmm… den var toppengod. Fanns i tre varianter – parmesan, peppar och sesamfrö. Vi köpte peppar. Sesamfrön var inte lika god och parmesan gillar jag inte sĂ„ den gick bort.

    Ja vi har en kvar…men först ska vi ta var sitt bad. M för att mjuka upp skĂ€gget inför rakning och jag för att göra inpackning och ta hand om hĂ„ret 😉

    Hmmm ska frĂ„ga pĂ„ mitt IC… Jag gillade det 😉