Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag pÄ Oprah show

Skrivet av den 11 oktober, 2009 i Ditt och datt

Photo: Pamela Hanson

Foto: Pamela Hanson

JodÄ ibland har man tur, för jag och Oprah har blivit vÀldigt goda vÀnner. Eller nÀ inte goda vÀnner sÄ men hon litar pÄ mig nog för att fÄr ta över Oprah show nÀr hon brutit benet. Ja inte i verkligheten dÄ utan det var min min morgondröm som kom efter att jag varit uppe pÄ toa och somnat om. Jag fick sÄn dÀr hÀrlig morgonsömn som man bara kan fÄ nÀr man fÄtt krypa till kojs igen efter att ha vaknat till lite.

Jag fick en superhÀrlig dröm pÄ köpet, vart Oprah kom ifrÄn har jag ingen aning men oj vilken cool dröm, inte alls sÄ dÀr stressig jaga runt dröm, det jobbigaste var nog att jag visste att halva vÀrlden skulle kolla pÄ min livesÀndning. Det var vÀl lite nervpirrande. Ingen i hela vÀrlden visste vem jag var och jag vaknade innan showen var över sÄ jag vet inte hur det blev att heltplötsligt vara en sjukt stor media personlighet. Men drömmen var bland de coolaste drömar jag haft i alla fall.

Ingen har tyckt till än