Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mysbad och nachos

Skrivet av den 11 oktober, 2009 i Ditt och datt

Mmmm nu Àr det dags för mitt mysbad, gick och shoppade middag (Nachoships med tackoköttfÀrs i ugn) och för en gÄngs skull sÄ blev det ett par tidningar. Jag anar att jag blev nÄgot inspirerad av My för det sÄg bara sÄ mysigt ut med en kopp gott och en tidning. Kombinerar jag det sedan med ett bad ja dÄ borde kvÀllen bli perfekt.

Nachosarna tar jag INTE i badet, tror det kan vara en riktig mysförstörare. Later nu ska jag fixa sĂ„ jag doftar gott och blir skrumpen. Bilden Ă€r förresten gammal, inte sĂ„ ofta man fotar i badet liksom. 😉

mysbad

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mysbad och nachos”

 1. Det här sa Linda den 11 oktober, 2009 klockan 18:13 1

  Myyys.. jag hade ocksĂ„ funderingar pĂ„ ett bad. Men jag tror det uteblir. HĂ€r varvar vi legobygg, akvarellmĂ„lning, filmtittning och utdragning av lösa tĂ€nder. Har inte börjat fixa middag Ă€n sĂ„… nja.. det hinns nog inte ikvĂ€ll…

  (blir gĂ„rdagens rester – entrecote!)

  Vart ett trÀningspass av att tvÀtta hÄret. Det Àr inte alls lika bra och lÀttskött som första gÄngen jag gjorde förlÀngning och Ä hade jag mycket mer. var helt slut nÀr jag kom ut ur badrummet. DÄ hade M diskat och börjat laga mat (Fy fabian vad bra han Àr).
 2. Det här sa Carina den 11 oktober, 2009 klockan 19:46 2

  Fyyy 17 va jag saknar ett badkar nu nÀr hösten Àr hÀt pÄ allvar,
  vet ju hur underbart skönt det Àr att ligga dÀr och zippa pÄ ett
  glas bubbel med tÀnda ljus, fredagsmys :-).

  Mmm ni fÄr helt enkelt komma pÄ en lösning för hur ni ska fÄ in ett mysbadkar
 3. Det här sa Åsa den 11 oktober, 2009 klockan 21:10 3

  jag har ocksĂ„ badat i kvĂ€ll… sĂ„ mysigt!

  Visst Àr det, fast jag fick brottas med mitt hÄr nÀr det skulle tvÀttas. Ett litet problem nÀr man har en axel som bara gÄr att lyfta halvvÀgs.