Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Pympens tillhÄll

Skrivet av den 30 september, 2009 i Kattifnattarna

trangselpymp

HÀr sover Pympen varje natt inklÀmd mellan mig och M. Ni anar inte hur mysigt det Àr att vÀnda sig om pÄ natten och lÀgga en hand pÄ henne och somna om. Ibland har hon krupit upp pÄ min kudde och lÄtit mig anvÀnda henne som kudde. NÀrhet gillar hon den lilla mysproppan.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pympens tillhĂ„ll”

 1. Det här sa Linda den 30 september, 2009 klockan 22:44 1

  Åh vilket gooooos…

  Mmm hÀrligt
 2. Det här sa Camillas dagar den 30 september, 2009 klockan 23:00 2

  Oh, vad mysigt! TyvĂ€rr kan jag bara fĂ„ morgongos med Saga (dĂ„ hon ska tvĂ€tta mina armar och ligga alldeles tĂ€tt intill mitt ansikte). Vi kan inte ha henne i sĂ€ngen, dels p g a fĂ€stingar och frĂ€mst p g a att maken Ă€r allergisk…

  FĂ€stingar behöver inte vi oroa oss för… Tur att ni överhuvudtaget kan ha katt dĂ„. Kunde varit vĂ€rre Ă€n att inte kunna ha Saga i sĂ€ngen.
 3. Det här sa Kia den 3 oktober, 2009 klockan 20:43 3

  De Àr hÀrliga nÀr de Àr pÄ det humöret =) Mys, mys, mys!

  Hon Àr vÀldigt söt! =)

  Ja visst Àr hon sÄ dÀr riktigt tjejig