Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Himla himla!

Skrivet av den 30 september, 2009 i Ditt och datt,Negativ

himla

Eftersom jag inte kan slĂ€ppa hur dĂ„ligt Himla sköter sin kontakt med sina kunder och jag som skrivit upp dem till skyarna tidigare.  Varning för Himlas egen butik (ÅterförsĂ€ljarna har dĂ€remot varit mer Ă€n hjĂ€lpsamma nĂ€r Himla sjĂ€lv inte varit det)

Ni som följer bloggen vet ju att jag köpte nya handdukar frÄn Himla, de har varit vÀrldens skönaste sÄ det kan jag inte klaga pÄ, inte heller att de trÄdar sig lite, det blir lÀtt sÄ nÀr den bestÄr av lÄnga öglor.  En sak som störde mig och som fortfarande stör mig Àr att redan efter första tvÀtten sÄ slÀppte hÀngöglorna. Men jag hade inte tid eller ork att gÄ tillbaks.

Vet ni att det hĂ€r inlĂ€gget har legat opublicerat 11 Augusti… Snacka om att jag Ă€r mer lĂ„ngsint Ă€n vad som troligen Ă€r bra för mig.
Hur som helst fÄr Himla ett stort fett minus, fast jag kommer nog att köpa Himlas handdukar igen och reklamera om de gÄr sönder vid första tvÀtten den hÀr gÄngen. Lakan köper jag ALDRIG mer frÄn Himla. Men det Àr en lÄng historia som aldrig blev skriven (DÀr av den lÄnga tiden mellan inlÀgg och publicering) Nu fÄr det vara.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Himla himla!”

  1. Det här sa Carina den 1 oktober, 2009 klockan 10:29 1

    Ett litet tips, Hemtex & More 😉

    Vi brukade Ă€lska Hemtex Percle lakan. Men tyvĂ€rr har de alldrig extra örngott nog till oss om det finns nĂ„gra överhuvudtaget. Nu har de dessutom börjat med knappar i lakanen, hur manglar man sĂ„dana? Hemtexhandukar Ă€r tyvĂ€rr inte hĂ€lften sĂ„ bra eller som Himla om man bortser frĂ„n hĂ€ngaren. Servicen som man fĂ„r pĂ„ Hemtex spöar dock Himla med hĂ€stlĂ€ngder, bemötandet hos Himla Ă€r under all kritik. De har fortfarande inte Ă„terkommit till mig. Jag tror tjejen i butiken slĂ€ngde lappen nĂ€r jag gĂ„tt. Nej Jag fĂ„r nog shoppa utomlands om jag ska fĂ„r bĂ„de service och riktigt skön och bra kvalitĂ©. 🙁
  2. Det här sa Mysecretwindow.se » Himla höjde sig - Cia den 27 mars, 2010 klockan 17:10 2

    […] egentligen lĂ€ngre Ă€n sĂ„ men arga var vi för vi hade ju spenderar 4siffrigt hos dem + att deras handdukar gick sönder första veckan. SĂ„ vĂ„ra lakan och örngott har legat och retat inne i garderoben […]