Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ska jag? Ska jag inte?

Skrivet av den 30 september, 2009 i Pryllebb

nespressoJag är sugen på en Nespressomaskin. Fast jag ville ha en vit med mjölkskummare och det fanns minsann inte. Så jag skrev och frågade om de kunde byta ut skalet på en utan mjölkskummare om jag köpte båda (Den utan fanns i vitt). Det gick att göra men då föll deras garanti bort. Så nej det ville jag inte. Alltså bestämde jag mig för att om den bara fanns i rött och svart så skulle jag ingen ha. Nu kommer S och säger att den med mjölkskummare finns i vitt. Hur ska jag göra nu? Men då är den nog gräddvit som den enkla versionen och det passar ju inte med min kritvita Kitchen Aid.. Jag vet i-landsbekymmer, men kan jag få ha det ifred?

Velar och funderar, sen kommer M och säger att han nog allt vill ha riktigt bryggkaffe ibland även om Nespressokaffet är gott. Det gjorde inte saken lättare. Kanske lika bra jag brände pengarna på håret 😉 Men håll med om att den är läcker! En Latte gjord med den är himelskt…  Jag kommer nog bli galen på kuppen 😉

PS. Bilden är fejk än så länge går den i alla fall inte att hitta i vitt på nätet. Så jag kan fortsätta vela ett tag till.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ska jag? Ska jag inte?”

 1. Det här sa Camillas dagar den 30 september, 2009 klockan 22:59 1

  Så snygg! Att matcha till Kitchen Aid låter som ett I-landsproblem som även jag skulle tänka på. Synd att det inte går att få i önskad nyans bara. Jag skulle också vilja ha en kaffeapparat – men vi har så lite bänkar och ytor i köket. Måste nog bygga om köket först… 😉
  Sv: Ex-kexet och jag är totalt olika… att bli kompisar är inte aktuellt. Annars var tanken god.

  Hahah då har du inte sett mitt kök… En bänk som är 120 bred där står Micron, kaffebrugaren och KitchenAiden redan…

  Nä att det inte funkade med exet hajar ju 😉 Då hade det framgått för länge sedan.

 2. Det här sa Linda den 30 september, 2009 klockan 23:00 2

  wow.. en sån vore inte helt fel. Men garanterat över min budget. Dessutom har jag inte plats (vilken tur!)

  Säger som till camilla…Plats? Budgeten jo lite väl svindyr om jag inte kan får rätt nyans…
 3. Det här sa Mika den 1 oktober, 2009 klockan 10:41 3

  Vi har ju redan möblerat lite annorlunda med cykelförvaring i köket så varför inte flyta ut en del av köket i v-rummet. Simsalabim så har vi plats…och då funkar den i gräddvitt eftersom man inte ser kitchen-aiden samtidigt 😉

  Hahaha tja kanske vore det idé? Fast nä hålla på och springa med vatten och jölk hela tiden. Vi får allt hitta på en bättre lösning i så fall 😉
 4. Det här sa Stefan den 1 oktober, 2009 klockan 17:50 4

  Jag tycker ni ska unna er lite vardagslyx. Visst är det gott och M det finns ju lungo och det är vanligt men gott bryggkaffe.

  Heheh ja fast vi kan ju åka över till dig och lyxa i vardagen också 😉
 5. Det här sa Anne den 1 oktober, 2009 klockan 18:49 5

  Hej! Jag ska försöka åstadkomma en bild. Märket är Tamaris. Mjukt ,skönt mörkbrunt skinn med lagom klack .Jag är lite kär tror jag 🙂

 6. Det här sa Anne den 1 oktober, 2009 klockan 18:55 6

  Nu finns bild! 🙂 Men de är finare irl.

 7. Det här sa Steffe70 den 1 oktober, 2009 klockan 20:08 7

  Verkar inte som jag är betrodd längre. Moderera ❗ ❗ ❗ ❗

  Men hjälp du hade blivit spammarkerad. Jag brukar aldrig kolla spamkorgen.
 8. Det här sa Camillas dagar den 3 oktober, 2009 klockan 14:04 8

  Du har en vinst att hämta hos mig.
  http://camillasdagar.blogspot.com/2009/10/tavlingen-avgjord.html
  Nu börjar jag tro ännu mer att du och maken har någon slags pakt. 😉