Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ska jag? Ska jag inte?

Skrivet av den 30 september, 2009 i Pryllebb

nespressoJag Àr sugen pÄ en Nespressomaskin. Fast jag ville ha en vit med mjölkskummare och det fanns minsann inte. SÄ jag skrev och frÄgade om de kunde byta ut skalet pÄ en utan mjölkskummare om jag köpte bÄda (Den utan fanns i vitt). Det gick att göra men dÄ föll deras garanti bort. SÄ nej det ville jag inte. AlltsÄ bestÀmde jag mig för att om den bara fanns i rött och svart sÄ skulle jag ingen ha. Nu kommer S och sÀger att den med mjölkskummare finns i vitt. Hur ska jag göra nu? Men dÄ Àr den nog grÀddvit som den enkla versionen och det passar ju inte med min kritvita Kitchen Aid.. Jag vet i-landsbekymmer, men kan jag fÄ ha det ifred?

Velar och funderar, sen kommer M och sĂ€ger att han nog allt vill ha riktigt bryggkaffe ibland Ă€ven om Nespressokaffet Ă€r gott. Det gjorde inte saken lĂ€ttare. Kanske lika bra jag brĂ€nde pengarna pĂ„ hĂ„ret 😉 Men hĂ„ll med om att den Ă€r lĂ€cker! En Latte gjord med den Ă€r himelskt…  Jag kommer nog bli galen pĂ„ kuppen 😉

PS. Bilden Àr fejk Àn sÄ lÀnge gÄr den i alla fall inte att hitta i vitt pÄ nÀtet. SÄ jag kan fortsÀtta vela ett tag till.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ska jag? Ska jag inte?”

 1. Det här sa Camillas dagar den 30 september, 2009 klockan 22:59 1

  SĂ„ snygg! Att matcha till Kitchen Aid lĂ„ter som ett I-landsproblem som Ă€ven jag skulle tĂ€nka pĂ„. Synd att det inte gĂ„r att fĂ„ i önskad nyans bara. Jag skulle ocksĂ„ vilja ha en kaffeapparat – men vi har sĂ„ lite bĂ€nkar och ytor i köket. MĂ„ste nog bygga om köket först… 😉
  Sv: Ex-kexet och jag Ă€r totalt olika… att bli kompisar Ă€r inte aktuellt. Annars var tanken god.

  Hahah dĂ„ har du inte sett mitt kök… En bĂ€nk som Ă€r 120 bred dĂ€r stĂ„r Micron, kaffebrugaren och KitchenAiden redan…

  NĂ€ att det inte funkade med exet hajar ju 😉 DĂ„ hade det framgĂ„tt för lĂ€nge sedan.

 2. Det här sa Linda den 30 september, 2009 klockan 23:00 2

  wow.. en sÄn vore inte helt fel. Men garanterat över min budget. Dessutom har jag inte plats (vilken tur!)

  SĂ€ger som till camilla…Plats? Budgeten jo lite vĂ€l svindyr om jag inte kan fĂ„r rĂ€tt nyans…
 3. Det här sa Mika den 1 oktober, 2009 klockan 10:41 3

  Vi har ju redan möblerat lite annorlunda med cykelförvaring i köket sĂ„ varför inte flyta ut en del av köket i v-rummet. Simsalabim sĂ„ har vi plats…och dĂ„ funkar den i grĂ€ddvitt eftersom man inte ser kitchen-aiden samtidigt 😉

  Hahaha tja kanske vore det idĂ©? Fast nĂ€ hĂ„lla pĂ„ och springa med vatten och jölk hela tiden. Vi fĂ„r allt hitta pĂ„ en bĂ€ttre lösning i sĂ„ fall 😉
 4. Det här sa Stefan den 1 oktober, 2009 klockan 17:50 4

  Jag tycker ni ska unna er lite vardagslyx. Visst Àr det gott och M det finns ju lungo och det Àr vanligt men gott bryggkaffe.

  Heheh ja fast vi kan ju Ă„ka över till dig och lyxa i vardagen ocksĂ„ 😉
 5. Det här sa Anne den 1 oktober, 2009 klockan 18:49 5

  Hej! Jag ska försöka Ă„stadkomma en bild. MĂ€rket Ă€r Tamaris. Mjukt ,skönt mörkbrunt skinn med lagom klack .Jag Ă€r lite kĂ€r tror jag 🙂

 6. Det här sa Anne den 1 oktober, 2009 klockan 18:55 6

  Nu finns bild! 🙂 Men de Ă€r finare irl.

 7. Det här sa Steffe70 den 1 oktober, 2009 klockan 20:08 7

  Verkar inte som jag Ă€r betrodd lĂ€ngre. Moderera ❗ ❗ ❗ ❗

  Men hjÀlp du hade blivit spammarkerad. Jag brukar aldrig kolla spamkorgen.
 8. Det här sa Camillas dagar den 3 oktober, 2009 klockan 14:04 8

  Du har en vinst att hÀmta hos mig.
  http://camillasdagar.blogspot.com/2009/10/tavlingen-avgjord.html
  Nu börjar jag tro Ă€nnu mer att du och maken har nĂ„gon slags pakt. 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?