Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Shoe shopping solution

Skrivet av den 26 september, 2009 i Skor

skoproblemDet är inte lätt att vara skoälskare när man har en hall som är gjord för att man ska älska bara ett par skor. Jag tycker faktiskt inte jag använder några snygga skor alls längre. Kan det bero på att de förpassas till diverse skolådor i garderober och på vinden? Fast jag inte använder några skor längre är det i alla fall en jäkla röra i hallen. Har länge sökt efter ett accepterbart skoskåp som är så grunt som möjligt. Och nu hittade jag det perfekta skåpet på MIO. 16 cm djupt, det fanns i en himla massa höjder men jag valde det högsta, när jag ändå var igång valde jag dessutom att köpa två. Så nu ska jag i alla fall i teorin få plats med 20 par skor smidigt uppfällda efter väggen direkt när man kliver in. Har inte satt upp dem än då det behöver borras lite och M vilar. Men jag har varit iväg och hyrt borrmaskin. Så nu kanske även cykelställen kommer upp ;-). Shit vi som snart ska ut från lägenheten 😉

Men tillsvidare vore det skönt att få bort så mycket som möjligt från golvet så att vi kan jaga de där dammråttorna som inte tycks vara det minsta rädda för kissarna, utan snarare samlas just där de är.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Shoe shopping solution”

 1. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 16:40 1

  Sweet, var tvungen att kolla i hallen om ni varit och ”hajjackat” min också, det där blir toppen, better late then never. 😛 😛 😛 😛 😛 😛


  By the way den finns i vitt nu på Nespresso biblioteksgatan, bara så du vet. 😆 😆

  Ja jag trodde inte MIO hade kvar dem i sortimentet. De finns inte på hemsidan och inte i katalogen. Fast jag köpte de två sista de hade på lager just nu ialla fall.
  Har letat som en galning och har inte hittat några bättre alternativ, dessutom är de ju så billiga vilket inte brukar höra till vanligheterna när du eller jag väljer.

  Jo fast jag ska bränna två Nespressobryggare på Moi på måndag.

 2. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 18:12 2

  Vad menar du med med bränna, ska du slå till. 😛

  Nä men 5000:- Går åt till håret på måndag… Det är väl två bryggare? Måste nog stanna upp och fylla på kassan innan jag konsumerar mer.
 3. Det här sa Linda den 26 september, 2009 klockan 18:27 3

  Perfekt.. Blir ju jättebra det där. Jag skulle också behöva ha nåt som trollar bort skor. Kruxet är bara att jag har ingen ledig vägg att sätta nåt skåp på!

  Hahah sätt ihop dem rygg mot rygg och ställ dem mitt i hallen 😉 Fanns osm sagt låga också då kan ni ha det som bord också 😉
 4. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 19:12 4

  Vad menar du med med bränna, ska du slå till. 😛

  Jag ska ju slänga ut 5000:- på håret. Det hade jag fått 2 bryggare för. Nu måste jag nog stanna upp lite och fylla på cash 🙂
 5. Det här sa Camillas dagar den 27 september, 2009 klockan 10:46 5

  Perfekt med skoskåp! 🙂 Snygga var de dessutom.

  Ja visst var de, de är väldigt diskreta och inte alls så där prickiga som de ser ut på bilderna 😉
 6. Det här sa Anne den 27 september, 2009 klockan 19:40 6

  Vad trevligt med skoskåp och SKOR!! 🙂 Musbakterier i näsan och jättevågor ;)? Varför var ni inte nöjda? Hotellet så ju jätte flådigt ut. Kram på dig!

  Ja det känns helt underbart ordningsamt i hallen nu. M påstår att han ska njuta av att dammsuga där…det är väl att ta i. 😉

  Jättevågor var lite överkurs denna omgång då jag hela tiden måste vakta armen och inte alls kan använda den för att simma med heller

  Jag vet inte vart jag ska börja… Men det var skitigt och vi hade mögel på väggarna alger i basängen delar av maten tog slut och fylldes inte på. Herre gud hur kan man få slut på feta och tomater i Grekland? Vi skulle ha minibar på rummet till en början hade vi inte ens glas. Ja listan kan göras jäkligt lång men vi kan lugnt säga att vi inte fick vad Nazar eller Hotellet lovade på sina respektive hemsidor.