Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vattenkameran paj…

Skrivet av den 23 september, 2009 i Foto,Resor

Nu får kameran kondens innaför linsen så fort man tar med den ut i vattnet och den blir kall… Synd för vi har så himla kul med den. Jag vill verkligen ha en även i framtiden, men helst en vattenkamera som tål vatten. Battreri och minneskorts luckan håller tätt men som sagt suddigt mitt i bilden pga fukt vid linsen. Här har jag skärpt upp en bild på M i dag.. För den vart så himla cool… Men man kan ju inte rädda bilderna helt och många blir helt förstörda.

Men oj vad roligt det varit att leka med den! Tummen upp för vattenbilder.

trasig_kamera

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vattenkameran paj…”

 1. Det här sa Linda den 23 september, 2009 klockan 16:46 1

  Nej vad dumt att den redan pajjat. Men det måste ju vara solklart garantifall… dom kan ju knappast skylla på att den blivit fuktskadad i alla fall! 🙂

  Det tycker vi också. Så får vi se om vi köper en annan variant istället. Jag vill helst inte byta ut den här då jag tror det är konstruktionsfel.
 2. Det här sa Linda den 23 september, 2009 klockan 16:53 2

  ja det är egyptier… och dom har han upptäckt nyligen. Han har nämligen plöjt genom MUMIEN-filmerna och är vääääldigt facinerad av Imoteph, mumier, gravar, scarabeer och sånt… (ja jag vet.. oansvariga föräldrar!!!) Så när han fick syn på att han har egyptiska blider i sitt rum blev han ju superglad. (att dom sen har hängt där sen han flyttade in i det rummet för typ sex år sen är en annan femma…)

  Här på kreta och hotell Galini är ”The Egyptian” som en svordom, tydligen hemsk chef och ingen trevlig upplevelse för gästerna heller 😉
 3. Det här sa Camillas dagar den 23 september, 2009 klockan 19:50 3

  Nä, vad tråkigt!!! Tur att ni hunnit knäppa så mycket vattenbilder redan i alla fall – även om man hade kunnat önska att den hade fungerat hela er semester och sedan gå sönder sista timmen, eller något?
  Ska ni aldrig komma hem igen? Blir så avundsjuk på alla badbilder… 🙁

  Ja en himla tur! Jodå tyvärr åker vi hem imorgon. Fast vi är båda överens om att vi är glada att det inte blev två veckor på det här hotellet.
 4. Det här sa Linda den 24 september, 2009 klockan 10:07 4

  Välkommen hem till sverige nu då!

 5. Det här sa Linda den 25 september, 2009 klockan 17:42 5

  Svar: Ja det gjorde hon! 🙂