Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vattenkameran paj…

Skrivet av den 23 september, 2009 i Foto,Resor

Nu fĂ„r kameran kondens innaför linsen sĂ„ fort man tar med den ut i vattnet och den blir kall… Synd för vi har sĂ„ himla kul med den. Jag vill verkligen ha en Ă€ven i framtiden, men helst en vattenkamera som tĂ„l vatten. Battreri och minneskorts luckan hĂ„ller tĂ€tt men som sagt suddigt mitt i bilden pga fukt vid linsen. HĂ€r har jag skĂ€rpt upp en bild pĂ„ M i dag.. För den vart sĂ„ himla cool… Men man kan ju inte rĂ€dda bilderna helt och mĂ„nga blir helt förstörda.

Men oj vad roligt det varit att leka med den! Tummen upp för vattenbilder.

trasig_kamera

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vattenkameran paj…”

 1. Det här sa Linda den 23 september, 2009 klockan 16:46 1

  Nej vad dumt att den redan pajjat. Men det mĂ„ste ju vara solklart garantifall… dom kan ju knappast skylla pĂ„ att den blivit fuktskadad i alla fall! 🙂

  Det tycker vi ocksÄ. SÄ fÄr vi se om vi köper en annan variant istÀllet. Jag vill helst inte byta ut den hÀr dÄ jag tror det Àr konstruktionsfel.
 2. Det här sa Linda den 23 september, 2009 klockan 16:53 2

  ja det Ă€r egyptier… och dom har han upptĂ€ckt nyligen. Han har nĂ€mligen plöjt genom MUMIEN-filmerna och Ă€r vÀÀÀÀldigt facinerad av Imoteph, mumier, gravar, scarabeer och sĂ„nt… (ja jag vet.. oansvariga förĂ€ldrar!!!) SĂ„ nĂ€r han fick syn pĂ„ att han har egyptiska blider i sitt rum blev han ju superglad. (att dom sen har hĂ€ngt dĂ€r sen han flyttade in i det rummet för typ sex Ă„r sen Ă€r en annan femma…)

  HĂ€r pĂ„ kreta och hotell Galini Ă€r ”The Egyptian” som en svordom, tydligen hemsk chef och ingen trevlig upplevelse för gĂ€sterna heller 😉
 3. Det här sa Camillas dagar den 23 september, 2009 klockan 19:50 3

  NĂ€, vad trĂ„kigt!!! Tur att ni hunnit knĂ€ppa sĂ„ mycket vattenbilder redan i alla fall – Ă€ven om man hade kunnat önska att den hade fungerat hela er semester och sedan gĂ„ sönder sista timmen, eller nĂ„got?
  Ska ni aldrig komma hem igen? Blir sĂ„ avundsjuk pĂ„ alla badbilder… 🙁

  Ja en himla tur! JodÄ tyvÀrr Äker vi hem imorgon. Fast vi Àr bÄda överens om att vi Àr glada att det inte blev tvÄ veckor pÄ det hÀr hotellet.
 4. Det här sa Linda den 24 september, 2009 klockan 10:07 4

  VÀlkommen hem till sverige nu dÄ!

 5. Det här sa Linda den 25 september, 2009 klockan 17:42 5

  Svar: Ja det gjorde hon! 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?