Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Semestern fortsÀtter.

Skrivet av den 26 september, 2009 i Ditt och datt

Hade ju kollat skoskĂ„p pĂ„ blocket igĂ„r och hittat ett par OK pĂ„ VĂ€rmdö. Det hade M tagit fasta pĂ„ och föreslog frulle pĂ„ Dellan vilket det ocksĂ„ blev. Smarriga rĂ€kmackor och sĂ„ köpter jag med mig en kardemummalĂ€ngd. INGEN spöar Dellans kardemummalĂ€ngd, det bara Ă€r sĂ„. (S Det finns lite kvar om du vill ha fast jag tror inte M kan köra över se nedan…) Nu blev det inget Blocket köp utan MIO fick stĂ€lla upp och leverera. Men besök pĂ„ VĂ€rmdö ska inte föraktas. (S om du tjackar den dĂ€r kĂ„ken Ă€r jag rĂ€dd att du blir stammis pĂ„ Dellan).

dellan
Lite fikagott

Ja nÀr jag var ivÀg och hyrde borren för att fÄ skoskÄpen pÄ plats smet jag in pÄ Systemet ocksÄ sÄ fÄr semestern fortsÀtta helgen ut. Dessutom brukar M behöva lite tröst efter att ha borrat. Det brukar bli svordomar och djupa morrningar nÀr han hÄller pÄ. SÄ Àven denna gÄng kan jag meddela. Sist M borrade hÀr fick jag en trasig hylla pÄ skroten men ommÄlat badrum och ingen hylla pÄ vÀggen som tÀnkt ;-).

semester
Lite semester…

skoskap_mio_klick Ja sÄ hÀr ser de ut nÀr de blivit fastskruvade pÄ vÀggen precis ovanför sockeln. NÀr jag tittar pÄ den hÀr bilden ser det ut som om M har fler skor Àn jag. Jag mÄste nog dyka in i garderoben och hitta mina finingar sÄ att de fÄr prova sitt nya hem.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Semestern fortsĂ€tter.”

 1. Det här sa Mika den 26 september, 2009 klockan 17:58 1

  Borra suger… 😈

 2. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 18:14 2

  Hur gott sĂ„ inte det dĂ€r ut, det började rinna i mungipan direkt. 🙄

  Heheh det finns kvar…
 3. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 18:14 3

  Skulle behöva en hel hylla för mina golfskor, faktiskt. đŸ˜„

  Ja jag misstÀnkte det. Och jag tror du har fler skor Àn mig sen jag rensade ut senast.
 4. Det här sa Linda den 26 september, 2009 klockan 18:30 4

  Toppen… och sĂ„ fĂ„r ni fira skĂ„pet med lite gott.

  Vi har ocksĂ„ borrat idag. Och det Ă€r faktiskt ingen höjdare – inte nĂ€r man har betongvĂ€ggar. Men för oss gick det bra. Ljuslampetterna pĂ„ var sida om sĂ€ngen Ă€r pĂ„ plats. dock hade jag inga ljus sĂ„ vi kan inte prova dom i kvĂ€ll!”

  Ja nÀr cyklarna skulle upp drog det sig, men som tur Àr ska de sitta snett och det gick precis att fÄ i skruvarna.
 5. Det här sa Carina den 27 september, 2009 klockan 10:31 5

  Bulla, yammi!
  Just precis sÄnt jag Àr helt torsk pÄ och saknar sÄ in i baljans mycket ibland att jag blir galen mer el mindre, fixerad vid tanken pÄ ett glas mjölk och mammas bullar!

  Mmm jag vart tvungen att lÀra mig göra lika goda bullar som mamma, men Dellan Àr i mammaklass vilket aldrig hÀnt förut.