Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Missing in action

Skrivet av den 27 juli, 2009 i Kattifnattarna

NÀr jag vill ha missar i action! M den Àngeln kom med en överraskning idag nÀr jag kom hem, han skulle sÀtta sig i bilen och hÀmta dem redan idag. HURRA!!! Jag fÄr missegos ikvÀll. Hoppas Pympen inte Àr sÄ sur att hon inte vill sova mellan oss i natt.

saknade

Hur kan man inte sakna de hÀr tvÄ luddskallarna? Det Àr ju i det nÀrmaste en omöjlighet! Snart snart blir det kissegos!

4 har sagt sitt

Tags: , ,

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Missing in action”

 1. Det här sa C a m i l l a den 27 juli, 2009 klockan 20:08 1

  Åh, vad fina de Ă€r!!! SĂ„ mjuka och söta! Hoppas de inte Ă€r sura nu dĂ„, men det brukar gĂ„ över rĂ€tt fort.

  För att inte tala om gosiga, keliga och oerhört sociala.
 2. Det här sa C a m i l l a den 27 juli, 2009 klockan 21:49 2

  Tack för lĂ€nkarna. Jag tror ocksĂ„ att Saga har lite skogskatt i sig. Jag hade en katt som var korsning mellan norsk skogskatt och perser dĂ„ jag var yngre. Hon var ganska lik Saga till sĂ€ttet. De Ă€r mysiga skogskatterna. 🙂
  Kram kram!

  PĂ„ utstĂ€llningar tĂ€vlar Birmor och Skogisar mot varandra. Inte rĂ€ttvist mot Birmorna tycker jag, dĂ„ Skogisar ”fĂ„r” se ut nĂ€stan hur som helst i teckning etc. Fast vĂ„r Nicke med blĂ„tĂ„ och mini Pymp som Ă€r för liten Ă€r i alla fall de mest perfekta kissarna som finns. Ingen fĂ„nig domare kan bestĂ€mma annat 😉
 3. Det här sa Linda den 27 juli, 2009 klockan 22:43 3

  Ă„h vad jag skulle lĂ€ngta… samma som om jag inte skulle ha bus med mig nĂ€rjag kommer hem frĂ„n nĂ„t ”Ă€ventyr”… hu… tur du fĂ„r gosa ikvĂ€ll

  Ja precis sĂ„ Ă€r det… Kissarna Ă€r mina surrogat. Kan man inte fĂ„ riktiga duger luddiga 🙂
 4. Det här sa Carina den 28 juli, 2009 klockan 11:24 4

  HĂ€r gosas det fortfarande kan jag tro……ehh, du har ju börjat jobba kom jag pĂ„!
  Jepp tycker absolut att ni stannar till pĂ„ en kopp om ni ska norröver 🙂
  Har Ă€ndrat om inlĂ€ggen sĂ„ din kommentar Ă€r dessvĂ€rre borta, gick inte att Ă€ndra sĂ„ jag fick radera och göra om frĂ„n början 🙁

  Det tokgosades hela morgonen. Nicke kom och krĂ€vde gos 4 gĂ„nger frĂ„n 4:30 pĂ„ morgonen och fram tills jag gick hemifrĂ„n. Pympelympan ville ha gos precis nĂ€r jag skulle gĂ„… Typiskt… IstĂ€llet för att pipa nĂ€r jag lyfte upphenne satte hon igĂ„ng och spinna och plirade kĂ€rleksfullt upp i mitt ansikte. JĂ€kla katt, tror du jag ville gĂ„ till jobbet?

  Ingen fara. Du vet ju vad jag skrev. Fast jag tror inte det blir bil till Kalix. Det blir nog flyg nĂ€r det beger sig.SĂ„ inget stop i GĂ€vle dĂ„ inte. Men man vet aldrig vad vi tar oss för sĂ„ det var ju bĂ€st att kolla. 😛