Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Veckans Twitter Kvitter

Skrivet av den 26 juli, 2009 i Twitter

 • Back to work… Känns inte bra #
 • Tänker testa solstolarna snart. #
 • M pillar med nya fototältet. Nu ska ni nog kunna få lite fina bilder när vi kommit igång. #
 • Längtar efter mina kissar. #
 • King.com beroende… #
 • Shit… Gick precis upp för mig (igen) att jag ska vara utan kissarna i flera dagar!!! Det gör ont i själen. #
 • Somnade när nya bordet var på plats… Nu blir det väl ännu svårare att sussa. #

5 har sagt sitt

Tags: ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Veckans Twitter Kvitter”

 1. Det här sa Linda den 27 juli, 2009 klockan 13:03 1

  Så du har börjat jobba igen.. stackare där… själv ”jobbar” jag bara på ”hemmaplan”… ett varv kvar sen är fönstrena klara!!! Regnar det inte imorgon (och det ska det inte göra) blir dom klara då…*gör vågen*

  Skönt… Då kan du ha riktig semester sen.
  Det är lite lustigt, men Ms och mina semestrar i Finland är aldrig lediga, alltid något som måste fixas. Denna gång dassmålning. Jag erbjöd mig att måla med vänstern invändigt. Men se det fick jag inte. Tänkte det skulle få bli vitt och fint.

  Nästa gång kanske, fast då tror jag att jag åker på gardin syning.

 2. Det här sa C a m i l l a den 27 juli, 2009 klockan 18:26 2

  Skönt att höra att det finns fler än jag som längtar hem efter katterna då man är borta. Jag höll på att deppa ihop efter 4 dagar utan Saga, längtade som en galning. 3-veckorssemestrarna vi haft tidigare känns som en omöjlighet nu. 🙁
  Hoppas jobbdagen gick bra!

  Ja jag tjatar om kissarna hela tiden. De är ju hos ”Famo” och vi skulle hämta dem i morgon. Men när jag kom hem sa M att han skulle hämta dem redan idag för min skull (Antagligen har han tyckt det varit tomt idag 😉 ). Jag blev hur lycklig som helst. Även om han inte är hemma före 23:00 så ska jag få sussa med missarna, då är livet som det ska i alla fall! Ler ordentligt bara vid tanken.
 3. Det här sa Stefan den 27 juli, 2009 klockan 18:33 3

  Vi verkar vara beroende av olika saker, verkar vara tur att man inte är en kattmänniska.

  Ja som sagt jag var katträdd och tyckte de var en väldigt dålig idé M hade när han helt plötsligt skulle ha kisse. Så allt kan hända under rätt förutsättningar. VI har inte givit upp hoppet om dig än 😉 😛 😈
 4. Det här sa Stefan den 27 juli, 2009 klockan 19:49 4

  Ok, låt oss titta på förutsättningarna. Katten får vara hårig men, den får inte över huvudtaget tappa ett enda hårstrå (whatsoever). Katten behöver kunna ta hand om sig själv, städa, laga mat och handla. Tror att det blir svårt kanske en tecknad katt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😎

  Jag vet att någonstans låååångt därinne har du också ett hjärta som kan smälta 😉
  Även om man får vara kirurg och gräva djupt för att hitta det.
 5. Det här sa Stefan den 28 juli, 2009 klockan 5:17 5

  Ja pappa sa att man aldrig ska säga aldrig. 😆

  KLokt sagt av din pappa 🙂