Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ressuget stiger.

Skrivet av den 28 juli, 2009 i Resor

chaniakusten_karta
Chaniakusten

OK så nu är jag tillbaks på jobbet, och jag skulle verkligen behöva ”riktig” semester. Det är lite tidigt för det bara. Jag behöver nog minst en månad till innan jag kan uppskatta det ordentligt. Jag har en semestervecka inplanerad i slutet av September. Då borde ju armen vara i lite bättre skick eller hur!?

Tills vidare kan jag ju faktiskt sitta på kontoret och plågas. Ja inte av kunderna då utan av armen så klart.

Hur som helst skulle jag vilja boka resa nu, bara för att veta att det blir av. De resor jag hittat startar dock 2 dagar tidigare än min semester börjar. Jag vågar fan inte fråga om jag kan få de två dagarna ledigt nu när jag varit sjukskriven så länge. Fast samtidigt så har jag ju rätt till semester.

Kreta lockar mest men Kos eller Rhodos skulle eventuellt funka. Helst vill jag åka 10 dagar. Kanske ska vi skita i Charter den här gången och boka hej vilt själva? Fast det kräver ju som sagt att jag får ett par dagar till. Det tål att funderas på om det är OK med min chef som är tillbaks på måndag.

Men lite sol på nosen skulle jag vilja ha och håller tummarna för att armen ska klara av lite vågor. Kanske ska planera med ett hotell som har pool bara för säkerhets skull? Längtar i alla fall iväg även om nu inte alls passar bra fysiskt.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ressuget stiger.”

 1. Det här sa Linda den 28 juli, 2009 klockan 18:35 1

  Åh… så myyyyysigt…. jag vill också åka.. trots att jag fått sol och bad i sommar. Men alla resor jag hittar är så sjukt dyra. har du hittat billiga resor? Var??? 😉

  blir det inte chaniakusten får du väl komma till norrbottenskusten. Fast i september är det nog inte något badväder. Och inte någon solarsol heller… Där sprack det!

  Tja runt 5000-7000/person. Inte gratis men jag behöver sol värme och Grekland!

  Norrbottenskusten ska besökas men när flyter. Det är ju så sjukt dyrt att flyga upp.

 2. Det här sa Carina den 28 juli, 2009 klockan 19:04 2

  Samma här, vill också ut och resa men jag tror vi väntar till jan/feb innan vi kommer iväg!

  Emaljskylten satt på toa inne på stationen så visst 17 passar den där……nu råkar det vara så att Stefan inte vill borra 4 hål i nya kaklet 🙁
  Får se var den till slut hamnar!

  Januari-Februari nä då är det kallt på Kreta 😉

  Ni får fejka… Dubbelhäftande och skruvskallar… Problem är till för att lösas.
  Föstår faktiskt Stefans tvekan… Men du hade gärna borrat? … Eller inte 😉

 3. Det här sa C a m i l l a den 28 juli, 2009 klockan 22:41 3

  Kan du inte droga ner mig och ta med mig i någon resväska? Jag blir så galen på mig själv för att jag inte vågar flyga! Kanske en ”våga-flyga kurs” vore något att önska i 40-årspresent…? Men jag vågar nog f-n inte flyga ändå. Jag måste ha dött i en flygkrash i mitt förra liv.
  Ja, ja – hoppas att det ordnar sig med semesterdagarna, så att du kan komma iväg på en välbehövlig semester!

  Vet du jag har ett tips till dig.
  På Arlanda finns ett vandrarhem som är en Jombojet.
  Ni skulle kunna övernatta där. Som en test eller i alla fall bara åka dit och fika.
 4. Det här sa Stefan den 29 juli, 2009 klockan 19:58 4

  Trodde att du hade börjat jobba. Det står en massa roliga saker att läsa. Chania ser fin, fint ut. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  Jag har ju börjat jobba… Men har 1 vecka semester i September. 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛