Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Semesterböcker

Skrivet av den 26 juli, 2009 i Ditt och datt

iskugganavvarmenEftersom jag insĂ„g att jag inte skulle orka hĂ„lla nĂ„gon bok den hĂ€r sommaren löste M och jag det sĂ„ att vi ”LĂ€ste” tillsammans. TvĂ„ ljudböcker blev det under vĂ„r lĂ„ngweekend i Finland. I skuggan av vĂ€rmen som jag vann hos Charlotte för ett bra tag sedan. Blev ruggigt besviken pĂ„ slutet, tills jag kom hem och insĂ„g att det finns 4 böcker till i serien om Eva. brundin_22katter_cdSĂ„ nu mĂ„ste jag vĂ€l lyssna pĂ„ dem ocksĂ„. Fast jag tror inte de finns som ljudböcker Ă€n. Hoppas de kommer för dĂ„ blir det ”lĂ€sa” av. Inget mer bloggande med andra ord 😉 .

Sen lÀste vi en riktig hit 22 katter i samma lÄda. Vi skrattade sÄ vi tjöt emellanÄt. Jag blev bara besviken för att den var sÄ kort. Jag vill ha mer. Framför allt av Anna-Lena Brundins katter.
”Kattguld” och ”En god katt förlĂ€nger livet stĂ„r vĂ€l pĂ„ menyn framöver, förhoppningsvis finns de Ă€ven som ljudböcker!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Semesterböcker”

 1. Det här sa Carina den 27 juli, 2009 klockan 10:04 1

  NÀÀÀ nu jĂ€klar, kors i taket i varje rum, Cia har lĂ€st böcker 😉
  Förra sommaren dÄ vi bilade till Kroatien lyssnade vi mycket pÄ böcker tillsammans i bilen, kul att kunna diskutera dem tyckte vi!
  LĂ€s vidare……………. 😉

  VaddĂ„? Jag lĂ€ser böcker varje semester, dĂ€remellan vĂ„gar jag inte. Jag kan inte lĂ€gga ifrĂ„n mig böcker sĂ„ dĂ„ sover jag inte istĂ€llet. Jobbar – LĂ€ser – Jobbar – LĂ€ser
  Rapport frÄn tidigare Semester t.ex.

  Klart jag ska lĂ€sa vidare, men fortsĂ€tter med ljudböcker ett tag till. M och jag har faktiskt lyssnat pĂ„ Mina drömmarsstadserien tillsammans tidigare. 😛

 2. Det här sa C a m i l l a den 27 juli, 2009 klockan 16:20 2

  Ljudböcker har jag aldrig testat. Ska kolla om den dÀr boken med Anna-Lena Brundin finns som pocket.
  Hur gick första arbetsdagen?
  Kram!

  Den finns som pocket skulle jag tro 😉
  Men den blir suverÀn dÄ hon sjÀlv lÀser den.

  Tja trögt och segt men den gick