Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

9,8 km svid i lÄren

Skrivet av den 29 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

till_jobbetHoly crapamoley vad stum man blir i benen, men jag har gjort det igen. Cyklat till jobbet alltsÄ. Hur Àr det man sÀger? En gÄng Àr ingen gÄng men tvÄ gÄnger Àr en vana! Fast jag Àr nog Stokholms lÄngsammaste cyklist, eller i alla fall nÀst lÄngsamaste (Cyklade om EN). Eniro pÄstÄr dessutom att det ska gÄ fortare att ta sig till jobbet Àn vad det gör för mig. Just dÄ nÀr jag lÀser det kÀnns det lite patetiskt. Samtidigt sÄ blir jag ju inte direkt snabbare av att inte cykla.

Problemet just nu Ă€r att jag inte för mitt liv kan förstĂ„ hur jag ska kunna övertala mina ben om att de faktiskt mĂ„ste trampa hem mig ocksĂ„. Undrar vilken muta mina ben helst vill ha? En halvliter Coca Cola kĂ€nns som om de skulle acceptera. Lite skrĂ€p sĂ„ att jag inte blir för nyttig 😉

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “9,8 km svid i lĂ„ren”

 1. Det här sa Linda den 29 maj, 2009 klockan 21:27 1

  Äh..hem gĂ„r alltid lĂ€ttare!

  SĂ€g det till mina ben!
 2. Det här sa Maria den 30 maj, 2009 klockan 9:47 2

  Inte undra pĂ„ att du beklagade dig pĂ„ twitter. Över 9 km! Jag Ă€r imponerad, det Ă€r ju urjobbigt att cykla.
  Bra jobbat, blir det fler gÄnger?

  helt klart blir det fler ggr. För nÄgot mystiskt har intrÀffat jag blir glad nÀr jag cyklar och har cyklat.
 3. Det här sa C a m i l l a den 30 maj, 2009 klockan 21:14 3

  Åker du tunnelbana annars? Det mĂ„ste vara skönare att cykla i sĂ„ fall…
  Jag hade faktiskt en cykelperiod för 10 Ă„r sedan, dĂ„ jag jobbade i Valbo – det var 1,2 mil till jobbet och sedan lika lĂ„ngt hem igen. En hel sommar var jag duktig – cyklade t o m om det regnade, men sedan gick det över…