Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nattlig lyx

Skrivet av den 28 maj, 2009 i Pryllebb

Sovmask vilken fantastisk idé, bra nu nÀr sommar ljuset smyger sig in och vÀcker en alldeles för tidigt. Dessutom har jag vant mig att somna med den nÀr M kikar pÄ TV, suverÀnt. Men min gamla mask har börjat bli slapp och vad gör man dÄ? Jo man skÀmmer bort sig med en lyxvariant.  En snabb sökning pÄ nÀtet och dÀr fanns Daydream i massor av designer. Det stora problemet var att hitta nÄgon som inte tog lika mycket för frakten som för varorna och dessutom kunde hantera kortbetalning. Efter att ha registrerat mig pÄ 4 olika sajter hittade jag till slut nailsbodybeauty.se (sök efter daydream) .och idag hÀmtade jag ut paketet. Det var precis sÄ bra som jag ville att det skulle vara. Med en ficka för kylmasken. Dubbla resÄrer som var justerbara mycket viktigt med tvÄ tunna band som gÄr över och under örat för att den ska sita bekvÀmt.

shoppat

Klart att det ska vara mörkt och mysigt  i kvĂ€ll, sĂ„ attt den blir överflödig 😯
Jag har Àven provat den pÄ M, han sÄg ut som en kung. Fast det var kanske tur att jag inte köpte nÄgon till honom för han pÄstÄr att han inte kan sova med en sÄn pÄ. Vanesak sÀger jag och det Àr sÄ vÀldigt avslappnande att ta pÄ den. Inte var det dyr heller fast jag lyxade med resesettet heller.
Har ni inte provat tyckerjag ni ska testa 8)

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nattlig lyx”

 1. Det här sa camilla den 28 maj, 2009 klockan 23:05 1

  Svar: Gud va trist! beklagar verkligen! och hoppas att att blir bra!.
  Ja den Àr fin den lÄten.
  och tror verkligen att hon hade uppskattat det.
  du fÄr leta runt och se ifall du hittar nÄn som har den!
  Sköt om dig kram

  Ja fast jag blev i alla fall bÄde glad och ledsen nÀr jag hittade den hos dig.
  Å andra sidan behöver hon nog en Mp3 spelare eller CD-spelare dĂ„ ocksĂ„.
 2. Det här sa Linda den 29 maj, 2009 klockan 5:42 2

  Hmmm.. det tror jag funkar toppen.. SjĂ€lv kör jag med persienner OCH svart rullgardin – sommartid alltsĂ„. För vintertid behövd det minsann inget som mörkar… (fast i gula huset har vi ”bara” rullgarin sĂ„ dĂ€r kanske….)

  Ang. Ă€rtor… i Ă€rlighetens namn Ă€r det MYCKET sĂ€llan dom Ă€ts (tror bara i paella??) Men i detta fallet var dom ack sĂ„ bra att ha! Provade med borccoli först men det var sĂ„ ”knöligt” 😉

  Mmmm testade i natt, sov som en gudinna. VÀldigt nöjd.

  Jo Àrtor Àr nog mycket bÀttre som kylmedel för skadade ben, hoppas benet mÄr bÀttre nu.

 3. Det här sa Carina den 29 maj, 2009 klockan 11:03 3

  Sovmask mÄste ju vara toppen om man störs av ljuset! För egen del spelar det mindre roll tack o lov!
  Sover lite hur som helst oftast 🙂

  Ja tidigare har jag somnat stÄendes pÄ tunnelbanan.
  Visst somnar jag och sover utan, men jag sover inte lika djupt och skönt.
 4. Det här sa Charlotte den 29 maj, 2009 klockan 11:12 4

  Ser intressant ut – Ă€r det vidhĂ€ngande öronproppar jag ser ocksĂ„? Jag Ă€r ju öronproppsberoende och man kanske skulle komplettera med sovmask. SĂ„ det blir Ă€nnu mer som sin egen lilla vĂ€rld av slummer. Har aldrig testat att tĂ€cka för ögonen, men det Ă€r som du skriver sĂ€kert en vanesak.
  Trevlig helg!

  Visst ingick det öronproppar i det lilla reseetuiet med kylgel.
  Jag kan inte sova med öronproppar för dÄ försover jag mig, Jag Àr notorisk snoozare om mÄste höra klockan för att vakna. Jag tror att jag kommer ha en hel ögonmasksgarderob vad det lider, nu nÀr jag hittat dessa.
 5. Det här sa Maria den 30 maj, 2009 klockan 9:56 5

  Det ser verkligen lyxigt ut med sovmask. 🙂

  Testa
 6. Det här sa Petra den 30 maj, 2009 klockan 23:24 6

  Jag Àlskar min sovmask. Men sambon stjÀl den tyvÀrr med jÀmna mellanrum. Dock oftast nÀr jag bloggar i sÀngen. oups.