Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Carnivore

Skrivet av den 30 maj, 2009 i Svammel

Mmm nu är det bekräftat jag är en tvättäkta carnivore, ja den svenska översättningen köttätare klingar liksom inte rätt. Carnivore då ser jag lo, lejon, puma och även Tyrannosaurus rex framför mig. Min oxfilé idag beställde jag Texas rare. Det är när den bara varit på grillen och vänt, köttet har blivit varmt men ser fortfarande ut som om dejten med grillen inte hänt över huvudtaget. När jag var liten gillade jag dessutom rå köttfärs. Jag kan absolut inte se mig själv som vegetatrian…

Jag och den där stora utdöda ödlan har verkligen något gemensamt.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Carnivore”

 1. Det här sa Stefan den 30 maj, 2009 klockan 22:06 1

  Nu känner jag igen dig igen, snygg sida. 😛

  Ja nu känner jag igen mig själv!
  😉
 2. Det här sa Linda den 31 maj, 2009 klockan 19:43 2

  Ja kött ska det vara.. nog för att jag gillar grönsaker men inte kan man ju leva av bara dom!

 3. Det här sa Linda den 31 maj, 2009 klockan 19:45 3

  Men jösses.. har du brutit axeln???? AJ! låter betydligt allvarligare än en stukad fot. STACKARE.

 4. Det här sa C a m i l l a den 31 maj, 2009 klockan 20:04 4

  Carnivore… kannibal… usch, det klingar nästan lika. Jag var vegetarian ett år av mitt liv (i övre tonåren) och jag höll på att längta ihjäl mig efter grillat kött. Levde på vegetarisk pizza flera gånger i veckan… Nja, det var ingen höjdare – men jag har i alla fall provat.

 5. Det här sa Charlotte den 2 juni, 2009 klockan 10:29 5

  Kött är gött. Under vissa perioder i livet har jag försökt inbilla mig själv att jag är en sallad, fisk&skaldjurstjej. Men det dröjer inte länge innan jag sitter där med steakkniven i högsta hugg. Jag samlar ju även på ”kolossala kötträtter” jag ätit i olika länder. Golonka i Polen, Bisteka Fiorentine i Florens, Eisbein i Berlin osv. Mums!