Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Carnivore

Skrivet av den 30 maj, 2009 i Svammel

Mmm nu Ă€r det bekrĂ€ftat jag Ă€r en tvĂ€ttĂ€kta carnivore, ja den svenska översĂ€ttningen köttĂ€tare klingar liksom inte rĂ€tt. Carnivore dĂ„ ser jag lo, lejon, puma och Ă€ven Tyrannosaurus rex framför mig. Min oxfilĂ© idag bestĂ€llde jag Texas rare. Det Ă€r nĂ€r den bara varit pĂ„ grillen och vĂ€nt, köttet har blivit varmt men ser fortfarande ut som om dejten med grillen inte hĂ€nt över huvudtaget. NĂ€r jag var liten gillade jag dessutom rĂ„ köttfĂ€rs. Jag kan absolut inte se mig sjĂ€lv som vegetatrian…

Jag och den dÀr stora utdöda ödlan har verkligen nÄgot gemensamt.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Carnivore”

 1. Det här sa Stefan den 30 maj, 2009 klockan 22:06 1

  Nu kĂ€nner jag igen dig igen, snygg sida. 😛

  Ja nu kÀnner jag igen mig sjÀlv!
  😉
 2. Det här sa Linda den 31 maj, 2009 klockan 19:43 2

  Ja kött ska det vara.. nog för att jag gillar grönsaker men inte kan man ju leva av bara dom!

 3. Det här sa Linda den 31 maj, 2009 klockan 19:45 3

  Men jösses.. har du brutit axeln???? AJ! lÄter betydligt allvarligare Àn en stukad fot. STACKARE.

 4. Det här sa C a m i l l a den 31 maj, 2009 klockan 20:04 4

  Carnivore… kannibal… usch, det klingar nĂ€stan lika. Jag var vegetarian ett Ă„r av mitt liv (i övre tonĂ„ren) och jag höll pĂ„ att lĂ€ngta ihjĂ€l mig efter grillat kött. Levde pĂ„ vegetarisk pizza flera gĂ„nger i veckan… Nja, det var ingen höjdare – men jag har i alla fall provat.

 5. Det här sa Charlotte den 2 juni, 2009 klockan 10:29 5

  Kött Ă€r gött. Under vissa perioder i livet har jag försökt inbilla mig sjĂ€lv att jag Ă€r en sallad, fisk&skaldjurstjej. Men det dröjer inte lĂ€nge innan jag sitter dĂ€r med steakkniven i högsta hugg. Jag samlar ju Ă€ven pĂ„ ”kolossala köttrĂ€tter” jag Ă€tit i olika lĂ€nder. Golonka i Polen, Bisteka Fiorentine i Florens, Eisbein i Berlin osv. Mums!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?