Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag har behöver barnstorlekar…

Skrivet av den 25 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

… och det Ă€r inte för att jag Ă€r finlemmad eller smĂ„vĂ€xt men min cykel Ă€r storlek Small och min nya ryggsĂ€ck Ă€r ocksĂ„ rĂ€tt liten. Jag har ju kommit sĂ„ lĂ„ngt att jag tĂ€nkt cykla till jobbet och dĂ„ mĂ„ste jag ju fĂ„ med mig ombyte etc. SĂ„ innan blomplockningen Ă„kte jag och M och shoppade. Det blev en Vaude Roomy-17 Dam RyggsĂ€ck ”En mycket vĂ€lventilerad rygga med bĂ€rremmar skurna för att passa den kvinnliga anatomin. MĂ€ngder av detaljer bl.a. Ă€r den förberedd för vĂ€tskepĂ„se. Men framför allt – riktigt snygg. Volym: 17+3 l.” Dessutom hittade jag en cykeltröja som jag kĂ€nde mig bekvĂ€m i sĂ„ jag shoppade Ă€ven den. Fast jag skulle behöva en tunnare jacka ocksĂ„.

roomy17whitebackpack

pearl_izumi_elitPearl Izumi Elit 3/4 BlixtlÄs Tröja Dam
En stilren cykeltröja med tight passform som Ă€r sydd i stretchigt, skönt och fukttransporterande UltraSensor-material. Med Ÿ-lĂ„ng dragkedja fram och fyra fickor bak, varav en Ă€r fuktsĂ€ker och tĂ€nkt för MP3-spelare. Har platta sömmar som inte skaver och resĂ„r i nederkant som hĂ„ller tröjan pĂ„ plats. Reflexdetaljer.

Ohhh ja just det nÀr det gÀller klÀder behöver jag allt annat Àn barnstorlekar men det behöver vi ju inte grÀva djupare i.

OBS!!! Jag fĂ„r tyvĂ€rr inga pengar för att jag skriver det hĂ€r 😉

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Jag har behöver barnstorlekar…”

  1. Det här sa Linda den 26 maj, 2009 klockan 6:50 1

    Du kommer ju se ut som vĂ€rsta proffscyklisten dĂ€r du swichar fram till jobbet nu… Hoppas du slipper sĂ„ mycket regn pĂ„ mornarna…

    Hur lÄngt har du att cykla?

    Jag har en mil.
    Nja tröjan Àr mer för nÀr jag cyklar pÄ helgerna och inte har nÄgon vÀska. Den har nÀmligen fickorna pÄ ryggen sÄ att inget ska vara ivÀgen nÀr man sitter framÄtlutad och trampar.