Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Börjar längta

Skrivet av den 26 maj, 2009 i Skor

skorDet var länge sedan jag gick i ”riktiga” skor. De senaste åren har det mest varit gympadojor vilket inte alls känns bra förutom att sengångarCia faktiskt rör sig lite snabbare i dem. Provade det här paret i helgen och de var ruggit sköna, förutom att de drog i vaderna och nog bråkar ytte pytte på hälen när de är nya. Jag blev så sugen men plånkan var tom. Men jag är faktiskt fortfarande sugen det kändes nästan som handskskinn på fötterna. Kanske dags att börja bråka med vaderna igen. Gissar att jag kommer bli tröttare i benen av dem än vad jag blir av cyklingen. Vi får väl se.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Börjar längta”

 1. Det här sa R den 26 maj, 2009 klockan 22:58 1

  Alldeles vansinnigt vackra! Skulle passa som prydnad i det mest eleganta vardagsrum, de gånger de inte sitter på fötterna

  Ja visst är de snygga. Men kanske inte prydnads snygga 😉
 2. Det här sa C a m i l l a den 27 maj, 2009 klockan 6:34 2

  Snygga! 🙂 Svindyra, eller? De där skulle jag bli 2 meter lång i tyvärr.
  Kram!

  Nä de kostar 999kr så de är helt klart överkomliga.
  Jag tror att du fortfarande skulle vara kortare än maken så det är väl inget problem?
  Borde inte vara något problem ens om du vart längre än honom 😉
 3. Det här sa Linda den 27 maj, 2009 klockan 7:12 3

  Superläckra.. köp köp köp!

  Hmm har du hört mig heja på M eller någon kompis? För pårecis så brukar jag säga, köp köp köp! 😉
 4. Det här sa Carina den 27 maj, 2009 klockan 12:25 4

  Du som har längd för höga klackar ska absolut ”öppna lädret” för de var grymt läckra!

  Ja kanske borde jag slå till, om de finns kvar när jag får tillfälle att gå dit igen!
 5. Det här sa Linda den 27 maj, 2009 klockan 16:17 5

  Bara det är äkta skinn förresten.. inte syntet för det priset…Men är det en skinnsko blir den ju bara skönare när du börjat använda den så då är det värt priset. Mina höga träskor är syntet… men kostade bara en tredjedel och då kan jag tänka mig köpa oäkta! 😉

  Jag skulle aldrig köpa skor som inte är äkta skinn. Jag får surfötter direkt om jag har det, snacka om pinsamt att komma hem till folk då!