Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Aj aj

Skrivet av den 28 april, 2009 i Den motvillige motionÀren

Jo det ömmar en del kanske Àr det dÀrför jag drömmer att huggormar biter mig i lÄren!? Man skulle kunna tro att man bara kÀnner av det i benen men det ömmar lite hÀr och var efter cyklingen i helgen.
Egentligen Àr det inte sÄ obehagligt smÀrtsamt utan pÄ nÄgot vis lite skönt. Förutom nÀr jag sitter med benen uppdragna och nya Àlsklingen lutad mot dem, dÄ ger benen upp!? Det hÀnder mycket mysko med kroppen just nu. Har försökt illustrera vart det brÀnner och ömmar sÄ att ni kan uppleva det underliga med mig.

ajaj

Föresten, Àr det inte lite underligt att det förutom de mest ömma delarna alltsÄ dem jag mÀrkt ut ovan Àven kÀnns i nacke, axlar och lite var stans. Jag menar baken, jo den kan man liksom koppla ihop med trycksmÀrtan och lÄren med nedriga uppförsbackar. Men resten hur gick det till?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Aj aj”

 1. Det här sa Carina den 28 april, 2009 klockan 13:40 1

  De fÄ ggr jag har trÀningsvÀrk Àr jag trots allt glad,
  betyder ju att jag gjort nÄgon med kröppa min i alla fall!

  Jo bara det inte gör mer ont Àn vad det gör nu sÄ kan jag i smyg njuta av att det gör ont
  😉
 2. Det här sa C a m i l l a den 28 april, 2009 klockan 18:21 2

  Lite lagom trÀningsvÀrk Àr skönt, men riktig trÀningsvÀrk Àr vidrig.
  Bra tips dĂ€r om att slĂ€pa hem utemöbler i dag, dĂ„ jag Ă€ndĂ„ hade kĂ€rra… 😉 TyvĂ€rr har jag inte velat klart ifall jag (=vi) vill ha matmöbel eller soffmöbel pĂ„ altanen, sĂ„ det bidde inget handlat i dag, dĂ€remot sĂ„ himla skönt att slippa se brĂ€dhögen pĂ„ tomten. 🙂
  Bert Ă€r pensionĂ€r… dĂ€rför blev jag lite förvĂ„nad dĂ„ han kom hit 08.00 i morse…
  Kram kram!

  Men du det Ă€r ju Ă€ven allmĂ€nt kĂ€nt att pensionĂ€rer Ă€r vĂ€rre Ă€n byggjon 😉 nĂ€r det gĂ€ller tidiga morgnar!

  Matmöbel!!! Solstolar har ni redan att slappa i. Man umgÄs lika bra i en mysig matmöbel.

 3. Det här sa Linda den 28 april, 2009 klockan 19:25 3

  Jag gillar trĂ€ningsvĂ€rk. DĂ„ vet man att man varit nyttig. jag hade lĂ€tt trĂ€ningsvĂ€rk i helgen efter mina tvĂ„ joggingrundor. För trots att jag promenerar raskt hela vinter (Ă€ven med stavar) sĂ„ anvĂ€nder man andra muskler nĂ€r man joggar…

  Som sagt jag tycker det kÀnns förvÄnandsvÀrt bra .
  Är man inte masochist nĂ€r man gillar smĂ€rta 😉
 4. Det här sa Carina den 29 april, 2009 klockan 6:32 4

  Nöff nöff 😆

  😉
  Fortfarande svinig influensa/förkylning med andra ord!
 5. Det här sa Charlotte den 29 april, 2009 klockan 15:40 5

  Jag tror muskler Ă€r manliga – nĂ€r en fĂ„r ont och börjar oja sig smittar smĂ€rtan av sig till musklerna bredvid som ocksĂ„ vill ha uppmĂ€rksamhet och bli lite omtycktsynda och pjollrade med.

  Kan bara svara ”Du Ă€r ett geni!”
  Att jag inte kom pÄ det sjÀlv.
 6. Det här sa Maria den 30 april, 2009 klockan 15:04 6

  Inte skönt att ha trÀningsvÀrk, enda glÀdjen Àr att det gÄr relativt snabbt över.

  Kram

  Ja och dĂ„ Ă€r det dags för mer trĂ€ningsvĂ€rk 😉
  Fast lite skönt Àr det pÄ nÄgot vis.