Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Racer kan vänta

Skrivet av den 26 april, 2009 i Den motvillige motionären

sondagstramp

Jag trampar på i lagom takt för att hjärtat och mjölksyran inte ska braka över mig, då kommer tant Agda glidandes rakt sittandes på en damcykel från -72. Fan tänker jag och trampar vidare, då glider ett par förbi på ett par rosthögar även de från 70-talet (Både paret och cyklarna). En kille på en beach cuiser formligen forsar förbi. Just då är jag glad att jag inte har en racer och full cykelmundering, VÄLDIGT glad.
OK OK jag ska vänta lite med att skaffa racer insåg jag. För om Agda 73 år på cykel anno 72 trampat om mig då jag flämtat på den, ja då vet jag inte om min cykelkarriär hade varit över i alla fall.
Nåja jag kör en M och visar upp min cykeltur (mätt med Eniro).  Det blev inte alls något jättetur utan en lugn och stilla söndagslunk lagom för min otränade kropp.
Var nästan lite för varmt klädd i min t-shirt och knickers med knästrumpor. Visst låter det värdigt dagens outfit? Nej ni får inte se! Är glad att jag skaffat kortfingrade cykelhandskar,  jo jag har några”riktiga cykelkläder” så som blöjbyxor för att skydda baken från allt för mycket skav och tryck, sen har jag även handskar ifall att jag skulle rasa så river jag inte upp händerna. Slutligen hjälm och det har ju redan visat sig användbart.
Nej jag är inte nedslagen bara utslagen, vi ses på cykelbanorna om några dagar igen!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Racer kan vänta”

 1. Det här sa Carina den 27 april, 2009 klockan 12:28 1

  Men du Cia såna här inlägg är ju värdelösa utan bilder,
  vi vill se din utstyrsel förstår du väl 😆
  Är jag långliggare själv ligger jag där men är jag helgcamping vill jag helst ligga bland dem, värst är när det är blandat ska du veta.
  LL har så grymt mycket grejer på sommaren ofta att det ä svårt att komma fram, du vet staket, krukor och dylikt!
  Sen finns det de som tror att de ÄGER placet också bara för att de hyr en gräsplätt, trist inställning som tack o lov inte alla har för då hade jag ingen vagn!

  Nej du jag kan bjuda på mig själv men inte SÅ mycket. Inklämd i korvskinn!!!
  Du är inte klok!
 2. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 13:09 2

  Jag tycker det såg ut som en väldigt lagom sväng. med eller utan blöjbyxor.

  Tilläggas bör att jag nog inte höll Eniros tänkta 17km/tim.
  Men nog ömmar både bak och lår för det.
 3. Det här sa C a m i l l a den 27 april, 2009 klockan 15:12 3

  Jag blir alldeles häpen här av din runda, den såg ju jättelång ut! Jag tror minsann att Cia gått om mig i hurtighet, min motion består nu mest av att skotta grus och sand i tunga skottkärror som jag drar i området till ”tippen”. Ska bli så himla skönt när altanbygget är över, så att man får ägna sig åt lite ”vanlig” motion igen. I morgon blir det till att försöka få med en massa brädor till återvinningen så att det blir lite snyggare på tomten… motion det också va?
  Jag vill också se bilder på biking-Cia! Och gärna från de områden du cyklar omkring i.
  Kram!

  Ja det är inte att man inte häpnar lite själv. Jag dog inte heller trots att Folkungagatsbacken låg där och jävlades påslutet. Men gå om dig i hurtighet nja…det är en bra bit kvar.

  Men hallå, vad är det här för kospiration? Det blir inga bilder på mig i cykelutstyrsel på ett väldigt bra tag. Det kan jag lova. Men OK jag kan tvina M att ta med kamera så kanske det blir ett par bilder från omgivningarna.