Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Racer kan vÀnta

Skrivet av den 26 april, 2009 i Den motvillige motionÀren

sondagstramp

Jag trampar pĂ„ i lagom takt för att hjĂ€rtat och mjölksyran inte ska braka över mig, dĂ„ kommer tant Agda glidandes rakt sittandes pĂ„ en damcykel frĂ„n -72. Fan tĂ€nker jag och trampar vidare, dĂ„ glider ett par förbi pĂ„ ett par rosthögar Ă€ven de frĂ„n 70-talet (BĂ„de paret och cyklarna). En kille pĂ„ en beach cuiser formligen forsar förbi. Just dĂ„ Ă€r jag glad att jag inte har en racer och full cykelmundering, VÄLDIGT glad.
OK OK jag ska vÀnta lite med att skaffa racer insÄg jag. För om Agda 73 Är pÄ cykel anno 72 trampat om mig dÄ jag flÀmtat pÄ den, ja dÄ vet jag inte om min cykelkarriÀr hade varit över i alla fall.
NÄja jag kör en M och visar upp min cykeltur (mÀtt med Eniro).  Det blev inte alls nÄgot jÀttetur utan en lugn och stilla söndagslunk lagom för min otrÀnade kropp.
Var nĂ€stan lite för varmt klĂ€dd i min t-shirt och knickers med knĂ€strumpor. Visst lĂ„ter det vĂ€rdigt dagens outfit? Nej ni fĂ„r inte se! Är glad att jag skaffat kortfingrade cykelhandskar,  jo jag har nĂ„gra”riktiga cykelklĂ€der” sĂ„ som blöjbyxor för att skydda baken frĂ„n allt för mycket skav och tryck, sen har jag Ă€ven handskar ifall att jag skulle rasa sĂ„ river jag inte upp hĂ€nderna. Slutligen hjĂ€lm och det har ju redan visat sig anvĂ€ndbart.
Nej jag Àr inte nedslagen bara utslagen, vi ses pÄ cykelbanorna om nÄgra dagar igen!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Racer kan vĂ€nta”

 1. Det här sa Carina den 27 april, 2009 klockan 12:28 1

  Men du Cia sÄna hÀr inlÀgg Àr ju vÀrdelösa utan bilder,
  vi vill se din utstyrsel förstĂ„r du vĂ€l 😆
  Är jag lĂ„ngliggare sjĂ€lv ligger jag dĂ€r men Ă€r jag helgcamping vill jag helst ligga bland dem, vĂ€rst Ă€r nĂ€r det Ă€r blandat ska du veta.
  LL har sÄ grymt mycket grejer pÄ sommaren ofta att det À svÄrt att komma fram, du vet staket, krukor och dylikt!
  Sen finns det de som tror att de ÄGER placet ocksĂ„ bara för att de hyr en grĂ€splĂ€tt, trist instĂ€llning som tack o lov inte alla har för dĂ„ hade jag ingen vagn!

  Nej du jag kan bjuda pĂ„ mig sjĂ€lv men inte SÅ mycket. InklĂ€md i korvskinn!!!
  Du Àr inte klok!
 2. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 13:09 2

  Jag tycker det sÄg ut som en vÀldigt lagom svÀng. med eller utan blöjbyxor.

  TillÀggas bör att jag nog inte höll Eniros tÀnkta 17km/tim.
  Men nog ömmar bÄde bak och lÄr för det.
 3. Det här sa C a m i l l a den 27 april, 2009 klockan 15:12 3

  Jag blir alldeles hĂ€pen hĂ€r av din runda, den sĂ„g ju jĂ€ttelĂ„ng ut! Jag tror minsann att Cia gĂ„tt om mig i hurtighet, min motion bestĂ„r nu mest av att skotta grus och sand i tunga skottkĂ€rror som jag drar i omrĂ„det till ”tippen”. Ska bli sĂ„ himla skönt nĂ€r altanbygget Ă€r över, sĂ„ att man fĂ„r Ă€gna sig Ă„t lite ”vanlig” motion igen. I morgon blir det till att försöka fĂ„ med en massa brĂ€dor till Ă„tervinningen sĂ„ att det blir lite snyggare pĂ„ tomten… motion det ocksĂ„ va?
  Jag vill ocksÄ se bilder pÄ biking-Cia! Och gÀrna frÄn de omrÄden du cyklar omkring i.
  Kram!

  Ja det Ă€r inte att man inte hĂ€pnar lite sjĂ€lv. Jag dog inte heller trots att Folkungagatsbacken lĂ„g dĂ€r och jĂ€vlades pĂ„slutet. Men gĂ„ om dig i hurtighet nja…det Ă€r en bra bit kvar.

  Men hallÄ, vad Àr det hÀr för kospiration? Det blir inga bilder pÄ mig i cykelutstyrsel pÄ ett vÀldigt bra tag. Det kan jag lova. Men OK jag kan tvina M att ta med kamera sÄ kanske det blir ett par bilder frÄn omgivningarna.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?