Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

2,5 installationer senare ….

Skrivet av den 24 april, 2009 i Pryllebb

Och jag bloggar på Ms burk.

Vet ni att för den lilla pengen så fick men en rätt knasigt installerad burk.  Och det operativ som gör att man kan utnytja processorn var inte intallerat. Det borde stå XP med uppgraderingsmöjlighet  till Vista inte tvärt om som de skriver! Sen skickar de med 32bitars på svenska??? och 64 bitars enbart på engelska!??! Är det OK?

Nåja nu har jag ju inget problem med engelska men jag blev lite störd på HP.

Nåja snart har jag min burk i full fart och dåååå ni. Den har fått namnet whiplash!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “2,5 installationer senare ….”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 25 april, 2009 klockan 21:58 1

  Men fy fan 😯 👿 Jag förstår mig verkligen inte på folk..

  Men ja, jag är själv väldigt svår att komma jättenära just iom att jag inte litar på någon (endast min familj) fullt ut & med all rätt..

  Mitt twitter handlade mest om alla i hela staden Eslöv. Man tror att vissa tycker om en & sen berättar någon att den hört det ena & det andra sägas om en o.s.v. Blir också rädd när mina närmsta vänner sitter & snackar skit om varandra. Vad säger de då om mig när jag inte är där liksom. Suck.

  Mmm kan relatera. Jag är uppvuxen strax utanför Stockholm på en ö som heter Ingarö.
  Där spreds skvaller fortare än vinden vare sig det var samt eller inte. Ingarö är antagligen en av de vackraste platserna på jorden men kanske var det ett misstag av mig och exmaken att flytta dit. Nåja jag är rätt glad nu att det blev som det blev och det är härligt att få det bekräftat att det går att lita på några utanför familjen också.
 2. Det här sa Anne den 26 april, 2009 klockan 19:23 2

  Vilken chef 🙂 Jag vill byta jobb men det är svårt just nu. Du, vad fint du har gjort här. Skit snyggt! Spikmattan ger små gropar i huden ett tag men de försvann.Får du lätt blåmärken? Jag får det och än så länge ser jag normal ut. 🙂

  Det här är en gammal design som jag bara tryckte in för att jag inte kunde ha julgranen uppe längre 😉
  Ja jag får blåmärken av ingenting. Jag har Von Willebrands som även kallas ålandssjukan. Det är en form av blödarsjuka.
 3. Det här sa soffiepropp den 26 april, 2009 klockan 20:29 3

  önskar dej en gonatt 🙄

  Önskar dig detsamma
 4. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 9:59 4

  Haha… fast vi har ju liksom inte glasfönstrena stängda på sommaren. Det är ju bara när det är ”tråkväder” dom får gå i lås!

  Nä men fönster är i alla fall fönster.
  Vad konstig jag är som inte gillar inglasade balkonger men tycker punchverandor är bland det mysigaste som finns.
 5. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 19:55 5

  Ja du är knasig… för när vi har öppe vår balkong är den ju som vilken balkong som helst… haha..Tur vi bor i ett fritt land där alla får tycka som man vill.

  Tycker och tycker, det finns ju faktiskt ingen vettig logik i hur jag känner där.
  Rätt mysko när all logik försvinner.