Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

2,5 installationer senare ….

Skrivet av den 24 april, 2009 i Pryllebb

Och jag bloggar pÄ Ms burk.

Vet ni att för den lilla pengen sĂ„ fick men en rĂ€tt knasigt installerad burk.  Och det operativ som gör att man kan utnytja processorn var inte intallerat. Det borde stĂ„ XP med uppgraderingsmöjlighet  till Vista inte tvĂ€rt om som de skriver! Sen skickar de med 32bitars pĂ„ svenska??? och 64 bitars enbart pĂ„ engelska!??! Är det OK?

NÄja nu har jag ju inget problem med engelska men jag blev lite störd pÄ HP.

NÄja snart har jag min burk i full fart och dÄÄÄÄ ni. Den har fÄtt namnet whiplash!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “2,5 installationer senare ….”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 25 april, 2009 klockan 21:58 1

  Men fy fan 😯 👿 Jag förstĂ„r mig verkligen inte pĂ„ folk..

  Men ja, jag Àr sjÀlv vÀldigt svÄr att komma jÀttenÀra just iom att jag inte litar pÄ nÄgon (endast min familj) fullt ut & med all rÀtt..

  Mitt twitter handlade mest om alla i hela staden Eslöv. Man tror att vissa tycker om en & sen berÀttar nÄgon att den hört det ena & det andra sÀgas om en o.s.v. Blir ocksÄ rÀdd nÀr mina nÀrmsta vÀnner sitter & snackar skit om varandra. Vad sÀger de dÄ om mig nÀr jag inte Àr dÀr liksom. Suck.

  Mmm kan relatera. Jag Àr uppvuxen strax utanför Stockholm pÄ en ö som heter Ingarö.
  DÀr spreds skvaller fortare Àn vinden vare sig det var samt eller inte. Ingarö Àr antagligen en av de vackraste platserna pÄ jorden men kanske var det ett misstag av mig och exmaken att flytta dit. NÄja jag Àr rÀtt glad nu att det blev som det blev och det Àr hÀrligt att fÄ det bekrÀftat att det gÄr att lita pÄ nÄgra utanför familjen ocksÄ.
 2. Det här sa Anne den 26 april, 2009 klockan 19:23 2

  Vilken chef 🙂 Jag vill byta jobb men det Ă€r svĂ„rt just nu. Du, vad fint du har gjort hĂ€r. Skit snyggt! Spikmattan ger smĂ„ gropar i huden ett tag men de försvann.FĂ„r du lĂ€tt blĂ„mĂ€rken? Jag fĂ„r det och Ă€n sĂ„ lĂ€nge ser jag normal ut. 🙂

  Det hĂ€r Ă€r en gammal design som jag bara tryckte in för att jag inte kunde ha julgranen uppe lĂ€ngre 😉
  Ja jag fÄr blÄmÀrken av ingenting. Jag har Von Willebrands som Àven kallas Älandssjukan. Det Àr en form av blödarsjuka.
 3. Det här sa soffiepropp den 26 april, 2009 klockan 20:29 3

  önskar dej en gonatt 🙄

  Önskar dig detsamma
 4. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 9:59 4

  Haha… fast vi har ju liksom inte glasfönstrena stĂ€ngda pĂ„ sommaren. Det Ă€r ju bara nĂ€r det Ă€r ”trĂ„kvĂ€der” dom fĂ„r gĂ„ i lĂ„s!

  NÀ men fönster Àr i alla fall fönster.
  Vad konstig jag Àr som inte gillar inglasade balkonger men tycker punchverandor Àr bland det mysigaste som finns.
 5. Det här sa Linda den 27 april, 2009 klockan 19:55 5

  Ja du Ă€r knasig… för nĂ€r vi har öppe vĂ„r balkong Ă€r den ju som vilken balkong som helst… haha..Tur vi bor i ett fritt land dĂ€r alla fĂ„r tycka som man vill.

  Tycker och tycker, det finns ju faktiskt ingen vettig logik i hur jag kÀnner dÀr.
  RÀtt mysko nÀr all logik försvinner.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?