Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tussissafari

Skrivet av den 12 april, 2009 i Svammel

tussisjakt2 tussisjakt4 tussisjakt1

JodĂ„ det gĂ„r finfint att jaga blommor istĂ€llet för lejon. NĂ€r man sen ser dem blir man lite vĂ„rfnattig, det var nĂ€stan att jag gav ifrĂ„n mig ett fjantigt vĂ„rskrik. Tur jag inte gjorde det för Ă€rligt… Det Ă€r lite pinsamt att bli sĂ„ till sig över lite blommor. Ja nu Ă€r det inte blommorna i sig som Ă€r den stora grejen, Tussilago Ă€r för mig verklig vĂ„r.

SÄ nu Àr det jakt pÄ sommaren som gÀller det Àr nog bland annat nÀr jag kan gÄ i öppna skor och kjol med bara ben. Men det ska jag nog bespara er bildbeviset pÄ, risken finns att ni fÄr benblindhet (sommarens motsvarighet till snöblindhet).

NÀ nu mÄste jag ut i vÄrsolen igen för shit vad tiden gÄr fort den hÀr tiden pÄ Äret.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tussissafari”

 1. Det här sa C a m i l l a den 12 april, 2009 klockan 20:05 1

  Jamen, dÀr ser man! Det lönar sig att vara ute och jaga lite, till slut dyker de upp de smÄ gula sötnosarna.
  Jag har sett en (!) tussilago pĂ„ vĂ„r tomt i helgen, inte mycket – men alltid nĂ„got. En citronfjĂ€ril, en sprĂ€cklig fjĂ€ril, en jĂ€ttehumla och 100 mygg har vi ocksĂ„ sett i helgen.
  Kram pÄ dig!

  SÄg en minihumla vid nÄgra av tussisarna.
  Är rĂ€tt glad att jag INTE sett 100 mygg!
 2. Det här sa Linda den 13 april, 2009 klockan 20:25 2

  Inga blommor hĂ€r Ă€nnu… men jösses vad det slaskar nĂ€r det vĂ€l börjar… Jag bygde en stooor snödrake i gĂ„r. Den var borta innan vi Ă„kte frĂ„n gula huset idag… (ja, jag har fotat… den kommer senare)

  Hejar pÄ gumman tö!!!
  Stora sopkvasten fram 😉